72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Hmuda
    Nemtudom mennyire szamit ujnak, de aki a Yamato Nadeshiko Shichi Henge-t nem latta az semmit se latott.
    Nekem ajánlották még a "pályafutásom" eleje környékén, szóval majd be kell pótolnom (akkoriban még nem volt fent tudodhol, bár még javában az elején tartottak a készítők). :P

Ahogy a képet elnézem az aniDB-n, a megrajzolása hasonló a Ouran Koukou Host Club-hoz, de az meg elrettent a shoujo-only besorolással (a Yamato Nadeshiko Shichi Hengé-nél legalább ott van a shounen is :P ). Akartam már kérdezni, hogy mennyire is shoujo, mert már kétszer is befürödtem a kifejezetten lány-közönségnek szánt darabokkal.
  • _Vegeta_
    Bocs a kesoi valaszert de nem volt gepem. :)
    Az umisot nagyon ajalnom foleg mert iszonyat jo a magyar forditas. ;)
    A nincsremeny tanar ur pedig, bar elegge savanyodva ugrottam neki de meg nekem is tetszett pedig nem szeretem a komolyabb temaju dolgokat. Szoval kotelezo.
    Nemtudom mennyire szamit ujnak, de aki a Yamato Nadeshiko Shichi Henge-t nem latta az semmit se latott. ;)

Update: Oda-nak nemhinnem hogy a One Piece mellett volna ideje masra, szerintem valamit elneztel. O:)

(Jéé most pont egy altalam keszitett banner jelent meg de szupii:))
    Gakuen Utopia Manabi Straight! Szinten kotelezo annak aki szereti a komolyan komolytalankodo iskolas lanyos vicces temat es aki nem viszolyog attol hogy a jovoben jatszodik. :P

• armageddon666
    Bekockult O.o xD mint valamikor én xD
  • Frosty01
    mondtam én hogy jó :D
  • AranyKéz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Welcome to the NHK!, 15. rész, 21:45

"Höhöhöhöhö. That's right, I'm no longer a hikikomori and a failure of a person. I'm a valiant, young magic knight of Vina Teelo, SA10. Höhöhöhihiháháháháhá"

loálbazz XD

• Seth
    Torrent
  • armageddon666
    Haruhi Full Dance ending benne van valamelyik részben vagy az csak így külön elérhető? ^^ kéne youtubenál jobb minőségben,csak azért kérdem xD
  • Hmuda
    Aha, még a barlangban, gondolom tesztelni akarta az elméletét.
  • Seth
    Aham, nem emlékszem már a részletekre. Ginko is rakott a fülébe egyet nem?
  • Hmuda
    Amikor a fülben élősködtek. Ugyebár a srác Mushi-ja nem bírta a test hangjait, ezért a többi Mushi kisugárzásával elnyomta azt, és ezért is nem értem, hogy már az epizód legelején is úgy mutatták a srácot, hogy a fülére tapasztja a kezét, míg a legvégén pont ezzel ölte meg az "A"-ját. Vagy csak akkor hatásos, ha az ember kifejezetten azt hallgatja, ahogy az izmok mocorognak és nem azért rakja oda a kezét, hogy csend legyen?
  • Seth
    melyik is volt a 3.??
  • Frosty01
    TOKKO-ról mi a véleményetek?
  • Hmuda
    Megnéztem hármat, de nem igazán értem, hogy hogyan is oldotta meg a harmadik rész Mushi-problémáját. De egyébként nekem is tetszik eddig. :-)

Tökéletes kikapcsolódás az eléggé intenzív Death Note után.
  • Seth
    egyelőre 10 részt néztem meg mushi shi ből, nekem nagyon tetszik. Bár mindeyik rész nagyjából egy kaptafára épül, de az a nyugodt hangulat amit sugároz,az eléggé megfogott
  • Hmuda
    Asszem nekivágok a Mushi-shi sorozatnak. Hiába van még 5giga Tenjou Tenge a gépemen, valahogy nem akar fogyatkozni. :P
  • Hmuda
    Death Note:

Tetszett. Az első fele egy baromi jól összerakott sztori volt, de a nagy fordulat után csak árnyéka volt önmagának.
    Nagyon rossz csavar volt, hogy N láthatólag egy szimpla TV-s adás alapján azonosította be Kira segítőjét, ami végülis anti-hősünk vesztét okozta. Logikátlanság ilyen véletlenszerű dolgot belerakni egy olyan sorozatba, amiben addig a pontig minden egyes lépés a végtelenségig meg lett magyarázva. Szerintem hatalmas hiba volt L-t kiölni a sorozatból, sokkal szimpatikusabb volt mint N. Míg ő volt a jó oldalon, addig drukkoltam, hogy na mikor leplezik le, de mikor N meg M bejött a képbe, valahogy egyik fél se volt túl szimpatikus.

Illetve egy kicsit drukkoltam Kirának is, mikor L-el fogócskáztak, de a második felében már túlságosan elhatalmasodott rajta a megalománia és emiatt baromira unszimpatikus lett. Az utolsó részben megy egyenesen szánalmas képet nyújtott, mikor legyőzték.
  • armageddon666
    Nah, megtaláltam ^^ meg végülis Haruhit időrendi sorrendben nézem... nagyon bejön a soroztat így a 4. (10.?) részig :D
  • armageddon666
    Karaktertáblából melyik betűtípusból tudnám előcsalni a katakanákat?
  • Cat 02 #17722
    Berserk 23. rész vége elég érdekes :D
  • Facek
    A részek úgy vannak jól ahogy megcsinálták, amúgy a könyv 1. részéről van szó és hozzácsatoltak még pár + részt, pl a Csatahajós verseny jóval később van, az 5. be, és persze hogyha nem az lenne a vége amit a végére raktak, elég szar endingje lett volnak, szvsz jó úgy sorba nézni ahogy megcsinálták, annyira tényleg nem bonyolult.

Haruhi S2 meg ha jól emlékszem áprilisban lesz mert akik csinálták, most ősszel egy másik animét fognak csinálni, névszerint a CLANNAD-ot.
  • Sadun Tryst
    doujin work ha az amire gondolok akkor már nem érdekel, a többit meg meglesem. :)
    igazából valami szórakoztatóbb akció vagy komédiára gondoltam.
    devil may cry-ba belenéztem (szép meg minden, de kb ennyi, nincs mögötte semmi). zombie loan-ba is belelestem. érdekes. majd lehet folytatom.

ez az Umisho elég szórakoztató lehet, szerintem letöltök pár részt :)
    meg ez a Sayonara Zetsubo Sensei is elég ígéretesnek tűnik. köcce az ajánlót :)

ja meg tényleg. ha kell valamit beleírni a FAQ-ba, szóljatok ám nyugodtan :D

update: nemtom ki mennyire hallott róla, de a one piece készítőjének van 1 új sorozata (eddig még csak manga), ami a Fairy Tail címen fut. sokban hasonlít a One Piece-hez (főleg rajzolás ^^), de szvsz ugyan az mint a one piece, csak ez nem a kalóz világról szól, hanem a varázs világról. ajánlom mindenki figyelmébe ;)

• ronihun
    :P
  • CSOCSO
    ez mar egy... :D:D:D
  • BEAST #17717
  • CSOCSO
    Igazsag szerint csak tesztelem hogy hanyan olvassatok el a spoileres reszt ugy hogy nem irtam le melyik animenet spoilerezem eppen..szal most kepzeljetek ide azt hogy lelottem azt az animenak a lenyeget amit eppen mostansag neztek, ja es erezzetek lebaszva magatokat :D:D:D
  • _Vegeta_
    Pontosan mennyire uj animere gondolsz? :D
    Amik nekem bejottek:
    Umisho
    Doujin work
    Hayate no Gotoku
    Sayonara Zetsubou Sensei

Dicserik még:
    Lucky Star
    Moetan
    School Days
  • Sadun Tryst
    -_-
    hát pedig az első 2 rész alapján elég jónak indult eza a z-hime. aztán volt egy kb semmit mondó 3. rész, majd egy iszonyat összecsapott 4. rész... csalódás... T_T
    na mind1. ez a s.fil (sifi, sifl) elég érdekesnek tűnik. de ha ez is OVA lesz akkor asszem nem nézem meg, én nem fogok 3-4 hónapokat várni 2 rész között. hisze elfelejtem mi volt az előzőben. aztán mire lemegy 3 rész már nem is tudom mi volt az első részben...
    na mind1. reméljük a legjobbakat.

ja és valaki valami update-et tudna nekem írni h mostanában melyik a népszerű anime és nem death note (manga megvolt, anime szar)? thx
  • madfist
    jól láttad a mai otome zwei a 4. résszel vége. Nem volt nagy sztori se nagy meglepetés, csak sok jó fan-service. De ne csüggedj mert majd jön a Sifl (vagy Sifr, ki hogy akarja)
  • Nuki
    Nekem az a rész volt gyanús, ami külön egy szigeten játszódott... (ugye a kezdések nem passzoltak)

Én sokáig azt hittem, hogy az egészet Haruhi találta ki :) Hiszen miért pont az a három típusú 'lény' jelent meg, pont akkor, amikor ő ezt hangoztatta magáról, hogy ilyenekkel ismerkedne meg? :D

Sajnos ahogy így végiggondolom, az jön le, hogy akármennyire jól ki van találva minden, a cselekménynek naggyából ott kellett befejeződnie, ahol tették. Pedig annyi jó kiaknázatlan lehetőség lapult még a sztoriban :) szivesen elnézegettem volna még jópár részt :)
  • Hmuda
    Én is csak a közepe felé tudtam meg, hogy nincsenek sorrendben a részek és abszolút nem volt feltünő.

Nuki: jah.[spoiler]Én személy szerint azt a részt tekintem a sorozat tetőpontjának, mikor is kiderül, hogy az elmélet nem csak elmélet.[spoiler]
  • Nuki
    SPOILER!!!
    Az a 9.rész amikor CSAK ketten vannak abban a külön világban, ami éppen pusztulgatni akar?
  • armageddon666
    nemis megértés szempontjából hanem úgy események szempontjából sem zavaró? szal hirtelen egyik rsézben feltűnik valaki akit már nagyon jól ismernek és az utánalevő részben ismerkednek meg. esetleg az utána levőben nem is tudnak még róla hogy létezik O.o vagy nemtom xD ezaz amitől "parázok" kicsit :K szal attól nem félek hogy nem érteném csak ez az összevisszaság nagyon furcsa :S
  • Hmuda
    Szerintem is nézd úgy ahogy le lett szedve. Az igazi történeti csúcspont úgyis a TV-beli leadás szerinti utolsó részben lesz.

Nincs olyan bonyolult története, hogy bármiféle zavart okozzon.
  • armageddon666
    jóh mert a kamerásat nem néztem meg :D szal a kronológiai elsőt néztem meg ^^
  • Nuki
    Én amin nagyott nevettem, az Mikuru-csán flottája volt :D
    [apro]Olyan kiemelkedően kedvenc részem nincs, az egész aránylag jó sorozat, várjuk a folytatást, hogy újra megnézhessük ^^
  • Seth
    szerintem a legjobb rész az egész sorozatban, sajna
  • Nuki
    Igen, kár azért az első részért (kamerás) mert az lelövi az első pár rész aromáját... ^^ Azt én biztos későbbre tettem volna (4-5) de ők tudják, ők készítették az animt.

Én először amikor néztem azt hittem "Final Fantasy paródia-lelkes fan film " egy animében (mert ugye látszódtak egyértelmüen hogy ezek egy forgatás nyomai :D )
  • armageddon666
    :D de az úgy nemjó hogy 9. részben lelövik az utolsó rész poénját O.o igazából már mind1 mert megnéztem az 1. (2. vagyis 2. de az az első xD) részt és jónak tűnik xD szeretem az érthetőséget ^^
  • Nuki
    Nézd meg norm sorrendben, ahogy letöltötted, it's okay. ^^
    Az lesz a legjobb amikor azt hiszed hogy elkezdezd kristályosodni minden, aztán rájössz hogy mégsem
  • Cat 02 #17701
    1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14 ? :)
    hát akkor v nekiállok angolul v megvárom míg lesz javítás