FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Death Note:
Tetszett. Az első fele egy baromi jól összerakott sztori volt, de a nagy fordulat után csak árnyéka volt önmagának.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon rossz csavar volt, hogy N láthatólag egy szimpla TV-s adás alapján azonosította be Kira segítőjét, ami végülis anti-hősünk vesztét okozta. Logikátlanság ilyen véletlenszerű dolgot belerakni egy olyan sorozatba, amiben addig a pontig minden egyes lépés a végtelenségig meg lett magyarázva. Szerintem hatalmas hiba volt L-t kiölni a sorozatból, sokkal szimpatikusabb volt mint N. Míg ő volt a jó oldalon, addig drukkoltam, hogy na mikor leplezik le, de mikor N meg M bejött a képbe, valahogy egyik fél se volt túl szimpatikus.
Illetve egy kicsit drukkoltam Kirának is, mikor L-el fogócskáztak, de a második felében már túlságosan elhatalmasodott rajta a megalománia és emiatt baromira unszimpatikus lett. Az utolsó részben megy egyenesen szánalmas képet nyújtott, mikor legyőzték.