72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    Van Japán topic.
  • armageddon666
    Árgh... offtopic de lenne egy kérdésem...

Japán.

Szal

Sallai Gábor , ezt japánul lelehet így írni? :D:D:D katakanával... vagy valamivel...

Gábor az talán ガ-ボル lenne, javítsatok ki ha tévedek ^^

meg az Armageddon az úgy jó hogy アルマゲツドン ? ^^

azért itt tettem fel kérdésem mert láttam már hogy vagytok páran akik tanultok japánul :) köszönöm előre is a válasz(oka)t
  • Seth
    Köszi :D
  • ronihun
    ^^
    ja okk...köszi
  • biomage
    a chobitsra gondoltam :), de ami most van az is szép

Ja és boldog születés napot seth
  • Frosty01
    mit tudtok róla, van még több része is?

(ez lemaradt az előző postból)
  • Frosty01
    heti ajánló:

Chronicles of Riddick - Dark Fury

irtójó :D, csak rövid ^^
  • Nuki
    Eznemisaaz :D
    [ártatlan bociszemmel néz]
  • RelakS
    Namost kezdjem el én is kiírogatni, hogy nemwarezol? ^^
  • REALITAS
    Hello!

Nincs meg valakinek a Yu Yu Hakusho - A szellemfiú szinkronja? Az AnimeAddicts-ról leszedtek minden szinkront.
  • ronihun
    rájötttem hogy előtte a chobitsos volt de sztem erre gondolhattál mert az nem volt nagy szám
  • _Vegeta_
    Sztem erre gondolt.
  • ronihun
    melyik votl az?:D
  • Seth
    Nekem sokakkal ellentétben tetszett a befejezés, nem éreztem lezáratlannak, elvégre nem lehet végigkövetni az egész életüket, a világot,amibe kerültek meg ugye ismerjük és tudjuk mi lesz ^^

Szerk.: rohadjak meg ha vki nem írt valami felismerő scriptet,mert most 2x is FMA-s banner jött be :) , ez már sokszor előfordult ^^
  • Bucser
    s jobban lezárja a sorozatot (szerintem)
  • Seth
    Közvetlen folytatása a sorozatnak
  • piros mogyi
    Utánaolvastam annak, amit ajánlottál. A Vandread-del fogom kezdeni.
  • piros mogyi
    Még nem. Melyik részéből lett a mozifilm?
  • Bucser
    vidám? nem tudom láttad-e már, de Vandread az mindig bejön (legalább is nálam) vagy a Saber Marionette sorozat.

Sokan szeretik a Azumanga-t is (nekem már túl fárasztó volt egy idő után) vagy épp ott a Fullmetal Panic specialja.
  • Seth
    FA mozit is megnézted ugye? ^^ ne hagyd ki
  • piros mogyi
    Most fejeztem be a Fullmetal Alchemist-et.
    Holnap majd elkezdem nézni a Blood+ végét.
    Azután viszont néznék valami vidámabbat. Az előbbi utolsó 10 része elég kegyetlen volt és a végét sem nevezném klasszikus hepiendnek.

Szoval várom a javaslatokat vidámabb animékra. Az se baj, ha nem ötven részesek. Rájöttem, hogy 25-30 részig vagyok hitelesítve.
  • _Vegeta_
    Jah es hogy miert van benne egy "mamuro".. :D De ha ichigot akarsz akkor inkabb igy kene: 一護 (ichi+go) :) Mert igy ahogy most van egesz mas a jelentese. ;)
  • biomage
    az elözö logod, nagyon tetszet, miért szedted le?
  • ronihun
    igen a 4 közül Kon a legjobb....de a többiek:S
    Am a 3. Nova...Kon Neeeeee-chanja nagyon jó xD
  • Bucser
    A Mod soulok azok amik túlzásba vannak víve (Ririn Cloud meg a 3. nem tudom a nevét nem véletlenül nincsennek benne a Mangában) Kon nagyon jó eltalált figura szerintem, de a többi elég gázos.
  • armageddon666
    Nah vanmá megen felirat (magyar) a Bleachhez, szal leszedtem az új részeket, felfelé ível a színvonal :D jóleszez ^^ végre történik valami xD

Amit nem csípek Bleachben azok a modsoulok meg az urahara boltban a harcos kölykök vagy mi O.o
  • Bucser
    Hinni a templomban kell...

kollega meg még mindig nem vagyok.
  • _Vegeta_
    Ki beszel fillerekrol? A mangaba egy db filler sincs.
    Ninja Scrollt meg Samurai Champloot en pl ruhellem. :D De ez teljesen maganvelemeny nem fogom azt mondani hogy szar vagy unalmas vagy "bot". Egyszeruen engem nem szorakoztat es kesz. A naruto pedig igenis pergos, a dbz anime rengeteg helyen nagyon vontatott es lassu volt, ezert szoktam mondani hogy nagyon elb*sztak az animet. Sajnos.

Bucser: Nemhinnem, kedves Bucser kollega.
  • Bucser
    Valóban ne vitázzunk:)

Te egyébként sem tudod komolyan venni az Anime-ket úgyhogy valszeg az egyszerűségüket sem tudod meghatározni, hiába áll előtted egy barátok közt szintű dramaturgiával megáldott bot egyszerű sorozat akkor is egekbe emeled. (mert a DB sem éppen a bonyolult sorozatok közé tartozik a Naruto meg kb vele vetekszik egyszerűségben ami ha a történet koherenciáját vesszük nem épp dícsérő megállapítás.)

Szóval akik imádták a Dragonball Franchise-t (nem csak az első sorozatot hanem bevette a gyomruk Z és GT néven megjelent borzalmakat is) azok imádni fogják a Narutot. De kijelenteni azt, hogy akinek nem tetszik a Naruto annak a fejével valami baj van kicsit nagyarcú kijelentés nemde kedves Vegeta?
  • Inquisitor
    Nem tudja valaki hol van Mushishi beégetett angol felirat nélkül?
  • armageddon666
    Animére gondoltam :) kösz iaz infót ^^
  • BEAST #17829
    Amugy enis igy vagyok ezzel, szeretem a pergos akciot, a japan kulturat imadom, de a Naruto jelenlegi szintje meg sem kozeliti a Basilisket vagy akar a Ninja Scrollt, meg a Samurai Champloot sem pedig azzal voltak problemaim xd ... persze ezek mind rovid animek, valoban eleg nehez megtartani a szintet egy ilyen hosszu sorozatnal, de akkor is eleg kiabrandito :<
  • BEAST #17828
    Lehet nem ugyanazt a Narutot neztuk xd ... igen a fillerekig tenyleg eleg jo volt :) de azota nekem kifejezetten ellenszenves az egesz, pont ugyanazert nem tetszik most mint anno a Dragonball, 10 reszen at verekednek egyetlen ellenfellel, kozben visszaemlekeznek a gyerekkorukra, 100x rajonnek hogy most aztan meg fognak halni. A legutobbi amin besirtam pont az volt hogy "Ohnoes 3 percem van mar csak hatra..." es meg 4 reszen at folytatodott a harc. Persze attol meg ugyanugy leszedem a legujabb reszeit, mint ahogy a Bleachet is, hatha megint lesz benne valami erdekes.
  • Sadun Tryst
    4chan-t nem szidni, én lopom a napot ha van 1 kis időm :D
  • _Vegeta_
    Nah.. A manga alapjan nagyon bejovos... Beleolvasgattam, bar tudjuk hogy azert a Japan tudasom meg igen a beka segge alatt van. Ez a Lucy csaj viszont nagyon kawaii. Olyan mintha Bulmat a DB-bol, meg Namit a OP-bol osszekevernenk. :D

#17822 Bucser:
    Vagy egyszerűen azok akik nem szeretik az olyan sorozatokat melyek egyszerűek mint a bot*?

És ki donti el hogy mi az egyszeru es mi a bonyolult? Te? Miért?
    A Naruto valoban kisse gyerekes, ezert valamennyire ertem miert nem tetszik neked, azt viszont nem ertem hogy nem tudod felismerni és elfogadni a jo oldalait.
    A baratok koztos megjegyzes nevetseges, semmi baj nincs valamivel ami hosszu, amennyiben tudja tartani a szinvonalat. A Narutonal beleestek abba hibaba hogy nyomattak a fillereket es nagytobbseguk az eredeti tortenet szinvonalanak a negyedet sem ertek el.
    Amugy nem vitazom szoval nyugodtan lehordhatsz funek fanak. :)
  • Bucser
    mármint a Manga? ma jött ki a 292:) Az anime asszem 142-nél van.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mangában: Ichigo éppen Las Nochesben harcikázik Grimmjow-t szétkapta mint szél a budipapírt de le van gyengülve és megtámadja egy másik Espada. Viszont váratlan segítőtársa akad aki legalább olyan jól néz ki mint Orihime Chan (és mellesleg hasonlít kicsit Rangikura:D) viszont Kuchiki és Sado úgy tűnik, hogy elbukott Renji és Ishida pedig harcol még azt hiszem az 5-ös Espada-val. Szóval eléggéjól halad:) Volt pár jó harc eddig:)

Anime: Most raboltatja el Aizen Orihime-t és most búcsúzhat el egy valakitől a valóvilágból mielőtt elvinnék.
  • armageddon666
    Tényleg Bleach most hol tart? :S nekem addig van meg amíg a Bleachhun megvolt. 136 asszem.
  • Nuki
    Igen, de a te hozzászólásaid, meg eszmefuttatásaid azt támasztják alá, hogy széles látóköröd stb. van, több mint 1 animét láttál, és nem egész nap ilyen 4chan szintű image.boardokon levődsz.
    A te véleményedet elfogadjuk :D
  • Bucser
    Vagy egyszerűen azok akik nem szeretik az olyan sorozatokat melyek egyszerűek mint a bot*?

BTW szeretem a pörgős akciót, imádom a japán kultúrát anime és manga világát, és elvileg a fejem is rendben van az utolsó agyiCT-m szerint.

MOst akkor mizujs? Mert én pl nem szeretem a Narutot:)

edit:* és terjengősek mint a Barátok Közt (ezért ábrándultam ki a Bleachből is bár a mangát még olvasom az legalább halad rendesen)
  • Nuki
    Nem túl sok harcolós animt láttam, de nekem nagyon bejövősek ^.^

Mellesleg 2. opening besztes :D