kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • _Vegeta_
    Nah.. A manga alapjan nagyon bejovos... Beleolvasgattam, bar tudjuk hogy azert a Japan tudasom meg igen a beka segge alatt van. Ez a Lucy csaj viszont nagyon kawaii. Olyan mintha Bulmat a DB-bol, meg Namit a OP-bol osszekevernenk. :D

#17822 Bucser:
    Vagy egyszerűen azok akik nem szeretik az olyan sorozatokat melyek egyszerűek mint a bot*?

És ki donti el hogy mi az egyszeru es mi a bonyolult? Te? Miért?
    A Naruto valoban kisse gyerekes, ezert valamennyire ertem miert nem tetszik neked, azt viszont nem ertem hogy nem tudod felismerni és elfogadni a jo oldalait.
    A baratok koztos megjegyzes nevetseges, semmi baj nincs valamivel ami hosszu, amennyiben tudja tartani a szinvonalat. A Narutonal beleestek abba hibaba hogy nyomattak a fillereket es nagytobbseguk az eredeti tortenet szinvonalanak a negyedet sem ertek el.
    Amugy nem vitazom szoval nyugodtan lehordhatsz funek fanak. :)