72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Jujjj :))
    Én akartam látni benne a potenciált, és persze Shiro miatt néztem végig. Fő rinyagépünk (MC) ellenszenves volt végig.
  • LasDen #67366
    még az 5 pont is sok lett volna :D
  • IMYke2.0.0.0
    Tőlem 6 pontot kapott.
  • IMYke2.0.0.0
    Én meg azt mondom, hogy érdemes átfutni a listámat - így nem kell gépelnem sokat :)
  • LasDen #67363
    Deadman 7.59 az emberek 90%-a segghülye a pontozáshoz malon.....
  • Nirz
    Kaiji mindenképp +1
  • Lelouch
    A Madoka, Fate/Zero, Tiger&Bunny, Zetsuen no Tempest tőlem is kap egy ajánlást. :D

Amivel még kiegészíteném: Kaiji, Tatami Galaxy, FMA: Brotherhood, Katanagatari, (meg még talán a JoJo's Bizarre Adventure)

• Nirz
    Az én ajánlatom myanimelistes értékelése:
    Mahou Shoujo Madoka★Magica 8.58
    Mirai Nikki 8.21
    Deadman Wonderland 7.59
    Sword Art Online(te is ajánlottad) 8.07
    Shinsekai yori(te is ajánlottad) 8.54

A te listád értékelése:
    Acchi Kocchi 7.69
    Horizon on the middle of nowhere i-ii 7.35 - 7.81
    Fate/Zero 8.58
    Usagi Drop 8.59
    Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai. 8.69
    Danshi Koukousei no Nichijou 8.36
    Bakuman. 8.37
    Sakurasou no Pet na Kanojo 8.46
    SKET Dance 8.38
    Chihayafuru 8.38
    Mawaru Penguindrum 8.15
    Gin no Saji 8.22
    Tiger & Bunny 8.19
    Zetsuen no Tempest 8.23

Először is jó pár slice of life-stílusút ajánlottál és szerintem nem a stílusa a kérdezőnek. Másrészről csak nem olyan szar az ajánlásom az értékelések alapján, csak részemről kritikus vagyok, és nem automatikusan 8-10 amit látok ha a 13 vagy 26 részből volt egy szar is megemlítem vagy ha lehetett volna jobb azt is.

Utoljára szerkesztette: Nirz, 2015.07.07. 17:53:07
  • LasDen #67359
    ebből 3 szar, amit még te is elismersz. Miért ajánlsz olyat, ami szar? Az elmúlt 5 évben volt azért jó pár értékelhető sorozat....
  • Nirz
    Kár hogy maga a széria rövid volt xD
  • Nirz
    2010+ óta nem sok darkosabb jellegű anime jött ki a legtöbb moege szar vagy pointless hárem kombinációja.
    A pár amit tudok javasolni:
    Mirai Nikki (survival game, erős kezdés de gyengül közepétől, a vége sem jó viszont Yuno elviszi a hátán az egészet)
    Sinsekai Yori(nehezen indul be de később javul)
    Deadman Wonderland( túl cenzúrázott az első pár részen kivül igazából szar de mégis van néhány ütős jelenet meg maga az ötlet jó csak a megvalósítás lett szar)
    Mahou Shoujo Madoka Magica( darkos magical girl különleges darab ajánlott talán a legjobb az összes közül)
    Sword Art Online( jó alapötlet az első fele érdekes és alapjában véve jó nézendő, viszont a második fele tekintendő úgy mintha meg sem történt volna instadrop javasolt)

Tulajdonképpen ennyi az összes többi más kategória rossz ez a moe világ :/

Utóirat: jah attack on titans hasonló az eleje gyors de aztán lassú időhúzó rinyálás ,egyetértek. Ráadásul összecsapott nem igazi befejezés

• LasDen #67356
    Ezt Oda csinálta v csak valaki az ő stílusában?
  • Prof William
    Ez fergeteges!

Mad Max kicsit másképp...

• LasDen #67354
    commie és az Inugami-san to Nekoyama-san

Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.07.07. 11:34:35
  • shaddam
    Igaz régebbi, de Berserk?
  • IMYke2.0.0.0
    Steins:Gate - nekem nem annyira. (6-7/10)
    * ChäoS;HEAd jobban bejött. (7/10)
    * Time of Eve (Eve no Jikan) - remekmű. A sorozatra daraboltat ajánlom, nem az egybevágottat. (8/10)
    * Dennou Coil (Cyber Coil)-t is szerettem. (8/10)

• CSOCSO
    Na ez a gepemen van mar jo ideje. Akkor ez lesz a kov. amit meglesek.
  • BEAST #67350
  • Inquisitor
    Nem tudom miket szeretsz, de szerintem érdemes rálesni a Time of Eve (Eve no Jikan) nevezetű sorozatra.
    Igazából az androidos téma nem új benne és talán ráférne még egy széria a dolgok tisztázására, de egyedül álló hangulata van.

Vagy ha nem láttad még ott a (Cyber coil) Dennou Coil 2007-ből, ami egy olyan jövőben játszódik, ahol a lakosság nagy része AR szemüveg függő. Szinte biztos, hogy látta anno valaki a Microsoft HoloLens projektes arcok közül. :D
  • ronihun
    steins;gate
  • BEAST #67347
  • LasDen #67346
    Sword art online, acchi kocchi, horizon on the middle of nowhere i-ii, fate zero, usagi drop, aano himita no hana no namae... , daily lives of highschool boys, sinsekai yori, bakuman, sakurasou no pet na kanojo, sket dance, cihayafuru, mawaru penguindrum, gin no saji, tiger bunny és zetsuen no tempest.

Ezek magasabbra értékelt animék az elmúlt évekből...
  • CSOCSO
    Jo par ev szunet utan gondoltam neki allok ujra animezni. Utolso animek egyike szerintem a Claymore volt amit neztem. Most az Attack on Titan-t nezem. Meg van par resz hatra. Mivel sehonnan nem birtam beszerezni ezert elofizettem a Crunchroll-ra. Ott nezem 1080 felbontasban. Valaki tudna meg valami jo sorozatot ajanlani ami mar fullosan kint van? Johet barmi de 150 reszes animekre nem vagyok nagyon kivancsi. Narutok meg tsai nem igazan izgatnak. A legutobbi ket anime ami nagyon bejott az az Eureka Seven volt es a Claymore. Van valami mas ami az elmult (mondjuk) 5 evben jott ki?

Titan egesz jo de nem nyugozott le annyira. Kicsit idegesito volt, hogy mindenki visongat meg sir meg eppen idegosszeroppanast kap. Volt egy jo par fasza resz de azert tobbet vartam.
  • BEAST #67344
    Jól hangzik, remélem nem a kölyök vonalat viszik tovább.
  • LasDen #67343
    NEXT G Coming Soon
    Új Gundam sorozat a láthatáron? :O Vagy csak valami random mecha....
  • armageddon666
    "másodsorban"

Úgyis silány a szinkron. Nem fektetnek bele annyi pénzt és energiát, hogy jó legyen.
  • Lelouch
    Szomorú, de várható volt.
  • LasDen #67340
    Viasat interjú

Az anime műsorokkal mi a helyzet? Ezekből vagy nem jön új, vagy csak összefoglaló fut, és ezért morognak páran a Facebookon.

Kutatásaink alapján az animéket elsősorban a 13-17 éves korosztály nézi, másodsorban a 25-29 éves korcsoport. Kereskedelmi televízióként a 18-49-es korosztályt tekintjük fő nézőinknek, hirdetőink erre a célcsoportra tervezik kampányaikat, ezek értékesítése jelenti a csatorna elsődleges bevételi forrását. Az említett kutatási adatokból
    az derül ki, hogy az animét célcsoport alattiak választják,
    ez pedig azt is jelenti, hogy a műsorszámok körül megjelent hirdetések nem érik el azt a célközönséget, akiknek a reklám szólna. Emiatt született meg a 2014-es év végén – még a csatorna értékesítése előtt – az a stratégiai döntés, hogy az eddig animék megvásárlására fordított pénzösszegből, valamint a szinkronizálásukra felhasznált keretből a csatorna a jövőben elsősorban saját gyártású műsorok készítését, valamint premier sorozatok vásárlását finanszírozza.

Mondjuk nem tudom a 25-29 hogy nem fér be a 18-49-be, de lehet, hogy elenyésző a számuk.. Mindegy, nem lesz anime oszt kész.....
  • LasDen #67339
    akkor már csak az autó hiányzik :D
  • BEAST #67338
  • LasDen #67337
    gangsta volt, de nálam közepes volt. Langyos, lassú, kissé érdekes, kissé uncsi kezdés volt. Lehet belőle jó is, dehát a Manglobe csinálja....
  • Count Adyn
    Igy első ránézésre engem semmi nem fogott meg a nyári választékból, max a dragon ball perverz kiváncsiságból:D
  • BEAST #67335
    Ez a Gangsta elég erősen rajtolt, tiszta Black Lagoon érzésem volt közben.
  • efti
    Akkor a plastic memories meg nagyobb nulla mint amilyennek tunt (chobits-et nem lattam)

Ami a punchline-t illeti, marhasag volt, de valahogy vevo voltam ra.

Ha mar a baromsagoknal tartunk, jo lenne egy akkora orultseg mint a Level E volt..
  • BEAST #67333
    Punchline: Nagy csalódás. Már csak azért néztem végig, hogy meg tudjam mi értelme volt az egésznek. Semmi.

Plastic Memories: Chobits 2.0, gyengébb kiadásban. Egy komoly, érzelmes témát nagyon gyerekesen mutattak be.
  • efti
    Punchline: annak ellenere, hogy elejetol vegeig baromsag en hatarozottan elveztem.

Plastic Memories: nagy remenyeim voltak az elso epizod alapjan, de sajnos hiaba. Kar erte.
  • BEAST #67331
    A hétvégén megnéztem az Assassination Class-t és hihetetlenül tetszett. Remélem lesz folytatása. Az ending pedig a tavaszi szezon legjobbja nálam. :)

• DasIsFuck
    Belekezdtem a Nourin-ba.
    Leírás alapján egy érdekes alapsztorinak tűnt.
    Azt viszont nem gondoltam volna, hogy ilyen elborult egy anime lesz:D

Ami nem baj, mert tényleg az első 3 részén nagyon jól szórakoztam csak félek, hogy a 6.rész után már pont az ellenkezőjét fogom tapasztalni.
  • Prof William
    Gakkou Gurashi

Ó basszus ekkora egy troll PV-t. :)

Aki nem olvasta mangát az majd azt hiszi, hogy valami aranyos ki moe cuccot kap. :)

Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.06.29. 09:02:24
  • Renjike
    Media Factory’s MF Bunko J imprint editor in chief Sou Yurugi has announced on the official website of the Zero no Tsukaima (The Familiar of Zero) series that the light novels will continue to be produced. The original author and creator of the series, Noboru Yamaguchi, passed away in 2013.

Remélem lesz belőle valami féle fordítás . Vagy majd japánul . :P