72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • AranyKéz
    Befejeztem a Seta no Hanayome-ot. Pár rész kivételével elég jó volt.

Most meg a Cowboy Bepop-ot nézem (végre valahára). A 11-edik rész nagyon állat XD
  • Hmuda
    Lol! Egy virtuális moziban épp most adták le a Moon Phase első részét és kíváncsi voltam a nézők reakciójára az OP alatt. Mindenki egyöntetűen azon a véleményen volt, hogy: "WTF O.o" :D
  • RelakS
    Nah, ritkítottam a postokat, meg beledumáltam a bannerbe.

Jó lesz?
  • armageddon666
    1. terhelik a sávszélt
    2. esetleg oylan tudja meg akinek nemkéne... bár nemhiszem hogy ilyen gond lenne.
  • Frosty01
    de maradjunk annyiban hogy nem jó ha túl sokan tudnak róla -.-"
  • Cat 02 #18140
    igazából publikus nem ?
    (btw FMA ból olyan van fennt amihez nem jó a felirat :D )
  • Nuki
    Igen ezen én is gondolkoztam hogy nemkéne így ezt...
  • _Vegeta_
    RelakS torold mar legyszi az U-s kommenteket.
  • biomage
    ma lesz kedvem vállogatni a képekben és videokban, ami a gaaras videomban van talán nem is fogom feltölteni :) mert beszélek belle és elég szarul :)
  • Hrisskar
    a kép.tár.hu az még mindig karbantartás alatt van és most jutott eszembe hogy az msn live space-en is van fotó album és még asszem le is lehet tölteni képeket amiket fölraktam oda...
    Majd kb péntek tájékán kész leszek a fotó retusálással( van 1-2 dolgozatom sajna amire nem ártana készülni),és akkor teljes pompájában megnézhatő lesz Nuke és én általam készített Animeconon képek
  • Hrisskar
    Tényleg jut eszembe, mi lenne ha átmenetileg az msn spacembe tölteném föl a képeket????
  • Hrisskar
    Én most Grenadier-t nézem a Animecon-os AMV után és az egyik barátom ajánlotta miután szombaton megnézte egyhuzamban:P
  • Cat 02 #18133
    köszi !
  • armageddon666
    B+al megvagyok már ^^ FMA régebben megvolt... de most tényleg ilyen 30kbps max :S mindenki most tölti ezeket... én legalább más szedek xD Phantom Master :D Képek alapján: lehetséges hogy ez lenne az Árnybíró ? O.o legalábbis a csaj nagyon úgy néz ki mint az aki a cosplayen volt :D meg ott az a medál is vagy mi a csávesznél :))
  • Nuki
    Gondolom karbantartás, ilyesmik...
  • AranyKéz
    Gőzössel mi történt ? :S
  • light00
    hát ha nagyon kiváncsi vagy nézz videot rola youtube-on de inkább nézd meg magát a sorozatot^^
  • Nuki
    Meg a jellegzetes "jófiú póz", stb... :)

#18120: majd legközelebbre ^^
  • armageddon666
    akkor jóvolt ^^ a Naruto valahogy hiányzik nálam szal a Narutos dolgok nemvágom... szal azt az Akatsukisat sem értettem (bár még így is jó volt :D)
  • light00
    Hát.... Igazábol egy pusztakezes ürge, fegyvert sem használ nagyon, nem is tudom, hogy lehetett volna "hitelesen" elöadni. A jellegzetes szövegei nagy részét elmondta a srác.
  • armageddon666
    végülis... van benne valami... mivel nem ismerem a karaktert nemtom menynire játszotta el jól. mert látványos volt, de számomra csak egy harcművészeti bemutató lehetett... amit mondasz az viszont igaz :c
  • biomage
    na megérkeztem hulla fáradt vagyok, de a rock lees videot és egy másikat biztos le szedek és feltöltöm youtubera :)
  • Nuki
    Akinek van varrógépe, az nyerjen cosplayen? Akinek van harcmüvészeti tudása, ami nem vele született, hanem MEGDOLGOZOTT érte, az nyerjen?
    Lehet választani, mindakettő szorgalom.
  • Picar77
    egyéniben a kis inuyasha(Beni) volt a lekjobb :DD
    kawaii gyerek
  • Culram #18116
    A mai cosplay papír. Fent van a galériámban.
  • armageddon666
    a vasárnapi cosplayes vagy pedig a szombati AMVs? :D
  • armageddon666
    a Rock Lee-re (tényleg ez volt a neve xD legalább Naruto szereplőit megtanulom hamár nem nézem x.x) azért nem szavaztam, mert bár látványos volt, sztem nem fair a többiekkel szemben hogy kihasználta a harcművészeti tudását, vagy nem is tudom :S ez olyan minthogyha egy valódi csillagharcos kame-hamezott volna egyet... nem szavazok rá mert ez vele született xD

#18108: nem konkrét érdekel hanem a lista érdekel mert nem jutnak eszembe spontán a dolgok :S látnom kell a neveket és akkor beugrik xD

#18109: nekem bejött :D most nézem (cosplay.hu)
  • Culram #18113
    nekem meg van a lista, vagyis a papirfecni.
  • Nuki
    Képtárt azért is tartom jobbnak, mert lustaságból: fel szeretnék majdan tölteni 150-200 képet (habár szelektálva x db) és azt nem akarom én 150-szer kiválasztani, mit, hol hova, klikk...
    Lustaság fél-egészség tudod :)

Amúgy baromi jó volt! Megérte elmenni, mégha el is aludtunk majdnem a performanszokon :)

Akik nem voltak itt addig írásban mondom el kik voltak a legjobbak, amíg nem töltöm fel a képeket (de csak a mai jut az eszembe):

Egyszermélyes előadással egy Rock Lee nyert, minimális szöveggel, ő inkább harcművészet résszel, és egy minimális meteorozással (mondván Tenten elhagyta fegyverét ) duhajkodott. (Le merném fogadni hogy jár valamilyen kung-fu-ra (pl shaolin) a srác...)

A többszemélyes (pontosan 32 ha jól emlékszem:D ) performanszt egy Bleach banda nyerte meg, asszem a társaság neve "Kon és a táncoló halálangyalok" volt. Hihetetlen mennyiségű szereplőt vonultattak fel, és csoportosan mozogtak valami zenére.

Így hirtelen ennyi.
  • Seth
    regeljetek mondjuk IDE, aztán ftp-n keresztül el lehet érni. 5 giga hely, bár igaz hogy csak 25 kb/s a max letöltés asszem
  • Black Hawk
    Télen lesz?
  • light00
    Ja jut is eszembe, további képek vannak a a cosplay.hu-n(nekem nem jön be) és az animecon honlapjának a forumán (szintén nem jön be most)
  • light00
    Nah hazaérve én azt tudom nyilatkozni, hogy a maira is igazán megérte elmenni, láthattunk pár nagyon kiválo alkotást. Najo, van néhány amire nem lennék büszke, de pl sok volt a technikai gond, hogy nem mentek a mikrofonok, mikor beszéltek, meg néha a zene hangosabb volt, mint a beszéd.
    A legjobb volt a kis kölyök Inuyasha^^^^
    Körbeugrálta öt az egész animecom, szegény annyira meg volt szeppenve, nem számitott ekkora sikerre. (Volt kb 4-5 éves :D)
    Na meg hogy ma feleannyian voltak mint tegnap.

Képek lesznek böven, mi ugy 250et kattintgattunk, Biomage barátunk videot is vett (mert én ugye tegnap este sem kaptam meg az aksitöltöm -.-), na mindegy, szal lesz mit nééééééééézni!!4
    Keddnél hamarabb nem hiszem hogy fel tudnánk rakni a képeket bárhova.

#18101: Nos, esélytelen, hacsak valaki nem adta le. Volt ugy 50 versenyzö(15 egyéni+35 csoportos), csak ma, nem hinném, hogy bárkinek ilyen memoriája lett volna. Ha valaki kokrétan érdekel, sztem kérdezz.
  • Hrisskar
    Sajna a SG képtárba nem fér több megányi kép és a kép.tár-ban nincs úgymond korlátozás a kép mennyiség terén (max egyszerre feltötlött összes képek mérete)
  • Facek
    wááááááááááá jövőre tutkó elmegyek vagy valameik másikra :D
  • armageddon666
    bah, most ugrott be az egyéni Cowboy Bebop Cosplay :D Faye Valentine ^^ az vicces volt :D
  • armageddon666
    extrára kéne regelni egy oldalt, egy ilyen letöltős phpt rá, és feltölteni oda a zipeket :D szal iylen tárhelyre lehetne esetleg.

(am. ugye te voltál az a nagyonmagas ifjú? :D)
  • Hmuda
    A tár egy rakás tudodmi (mindig az volt és mindig az is marad). Gondolom nem bmp-ket akarsz felrakni, értelmes méretű JPG-k (értsd 100-200KB-osak) meg kényelmesen elférnek az SG galériában is. Persze ez csak egy ötlet.
  • Hrisskar
    Birom hogy évente, ha egyszer akarom használni a kép.tár.hu-t és épp akkor nem használható karbantartás miatt:P
    szal a karbantarás végéig kell sajna várni :(
  • armageddon666
    Trigunos keresztes muki volt dúrva :)) rendesen megcsinálta a pukkát :D Abel Nightroad is jóvolt a 20 kilós fa-kaszával :D

amúgy bocsi a sok hszért csak felvagyok dobva az első contól :D

valaki írja majd össze plz a listát a cosplay performenceről :$ ami volt a szavazólapon ::S kéne :S