72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Azt én is:) Már láttam pár részt, de megnézném végig :)
Duel Masterst én is láttam párszor, a kiszólások nagyon tetszettek (A 40. rész óta ilyen vagy..) -
Én ilyen zenés animéből a Becket szeretném megnézni ^^ -
Nuki #18504 A mai (8.) Nerima Daikon brothers volt az eddigi legjobb :P
Az egész sorozat amúgy kicsit musical szerű, szóval több mint egy rész 50%-ában énekelnek, zenélnek. Emellett az egész sorozat minden részben (eddig) kinéz egy-egy porcióját az éltenek, és valahogy kifigurázza.
A mai rész a bówli diszkontokról és a bóvli árukról szólt, eddig ezen kacagtam a legtöbbet. :)
Aki még nem látott ilyen musical animét, és kiváncsi egy ilyenre, az MINDENKÉPPEN nézze meg a Nerima Daikon Brotherst! :) -
Nuki #18503 Mindegy, ha ez igaz, sebtiben meg kell néznem oridzsi nyelven őket :D -
vicceslesz :D Bleachez elég sok szinkronhang kell XD -
Nuki #18501 Death note, Bleach? :ooooOOO -
Ajjajj.... -
minden bejelentett új anime szinkronos lesz állítólag ^__^ -
ehh izéé... FMA felülmúlta várakozásaimat, de rettegek ettől a B+tól O.o asszem szinkronos lesz... ugye? :S -
Nuki #18497 Kommentáljátok ezt légysziköszi, és hogy tudtatok-e róla:
Blood+ az animaxon, dátum megjelölésével :o
2007.11.17 21:40-kor. -
nah végignéztem ezt is... vasárnaponként jön új oldal ^^ nekem tetszett, nemtudom mi bajod volt vele AranyKéz... -
Rundstedt17 #18495 Belenéztem az Elfen Liedbe és nagyon jó volt.Még csak az első két részt láttam de nagyon tetszik:)!Köszönöm annak aki ajánlotta:) -
az csak a chapter vége volt :D utána van még 2 oldal ^^ és onnan nem folytatódik :S pedig még van mit folytatni :D
--
Grimet én mára terveztem... én azért reménykedem hogy nekem fog tetszeni ^^ -
AranyKéz #18493 Grim-et olvasgattam egy ideig, csak Mandy sztorija totál sík, és mikor elkezdett haluzni a srác, meg utána egy-két kicsit bárgyú esemény történt, úgy teljesen elment tőle a kedvem.
-
Mert mi jöjjön hozzá a The End után? :D -
jaja :D Duel Mastersben énis ezeket csíptem ^^
én nemvok kártyajáték fanatikus, Yu-Gi-Oh-t azért néztem mert ami TVben ment azok közül egyik legkomolyabb volt XD meg mint mondtam látványos :c csak elvágták a kösög tévések :(( legalább évad (vagy mi) utsó részét leadhatták volna XD
Szal akkor a Pokémonban az új lények csak úgy jönnek ahogy a gém :P semmi magyarázat a megjelenésükre XD am láttam youtuben valahogy valami videjót ahol Ashnek már más sapekja volt O.o mondom lol mi ez :D na mind1...
Cartoon Networkről meg akkor ne itt beszéljünk ^^ bár szvsz nagoyn sok hülyeség (nem viccesen hülyeség mint Duel Masters meg hasonlók hanem hogy idegesítő és hülyeség :K) van rajta... és egyre több :\
RelakS: az :D durva XD Grim is annak tűnik :D belenéztem ^^ de akkor is PPG doujinshi ftw xD csak már rég nem jött hozzá új oldal :(( -
Ez a ppg doujinshi ... nagyon ... durva XD -
Nuki #18489 Hát én mivel kártyajáték fanatikus vagyok, én ezért kedvelem az ilyen témájú rajzfilmeket :)
A duel mastersben az volt a jó, hogy tele volt ilyen erőltetett poénokkal amik pont jó helyre beszúrva nem is voltak annyira rosszak (pl.: "vajon mennyi pénzébe kerülhetett a stúdiónak ez az effekt?", stb:) de amennyit láttam belőle, kétszer ugyanazt nem sütötték el)
Pokémonból van már legalább 500 is, és 10 évadnál tart, de mindegy ;)
Az eredetileg a Gameboy játékból indult, és onnan lett minden más. Az 'teremti' meg az új lényeket. (elég ennyi erről:)
Amúgy Cartoon network jó, de erről ne itt beszéljünk :) -
hamár kártúnnetwörk
PPG Doujinshi
Grim Doujinshi
elsőt most fejeztem be :D poénból elkeztem már olvasni, és egész jó ^^ ezzel a rajzolásmóddal valahogy jobban tetszenek a "kártúnnetwörkös szarok" :K de lehet hogy csak mert már megszoktam ^^ (bár régen mikor először láttam animét akkor sem volt furcsa a rajzolás... sőt jobban tetszett mint az átlag :D)
oh meg Duel Masters :D azzal nemtudom mibajotok ^^ eléggé elborult ahhoz hogy jó legyen XD Yugioh az olyan hogy... hát voltak benne jó részek meg látványos részek, de nemnagyon lehetett komolyan venni... meg ugye nem is adták le végig... pedig asszem a sárkánykockás vagy milyen dolog után már érdekesebb lenne... csak hosszú, meg nem ér annyit hogy foglalja a helyet ^^ Pokémon meg nc... nemtom hogy bírtam nézni alsóban O.o meg ahogy egyre bővítik... van 151 (vagy 121?) ilyen szörny... aztán lefut a sorozat... de van rá igény szal kiadnak mégegy sorozatot és valahogy teremtődik még 100valamennyi "jóbarát" ... szal ez nekem magas :D annyiban viszont mindig is biztos voltam hogy Digimon messze jobb mind3nál ^^ azt szerettem és talán még most is megnézném :D
ui: felhívták figyelmem hogy összevissza írok hülyeségeket O.o ha ígyvan sorry, kifárattam a héten és már tényleg összevissza írkálok... vagy mi... de szünet szal kipihenem magam. -
Digimont szerettem :c bár nemnagyon láttam ^^ gondolkoztam rajta hogy Tamerst leszedem majd :D (1. pár részét láttam már streamen anno :D mikor még újdonság volt :D japánul ^^ felirat nélkül xD bár RTL II-n néztem néha a többit ami ment, azok meg németek voltak megencsak ugye felirat nélkül :D szal nemértettem semmit de jóvolt ^^ régi szép idők xD amúgy Digimon Tamers volt az első japánul látott animém :K de csak első 4 rész :c) -
nem érzem hogy bármit is vesztenék a mellőzésükkel, szóval köszi, jól vagyok :) -
Nuki #18485 Értem értem, te bajod :P -
mindegy hol megy, felőlem busman nyelven is szólhat, a stílust nem szeretem,amit ezek képviselnek -
Nuki #18483 Reméltem, és nem azt szajkózod hogy "kártún netwörkön volt, biztosszar" meg "kölyökklubban volt,biztosszar" ;) -
természetesen ez az én magánvéleményem, ismerek pár 20+ tagot aki nézi egyiket-másikat -
Nuki #18481 Egyszerüen csak mások jobbnak tartják, de nem lehet elfogadni hogy egyesek megnéznék azt még 20+ os fejjel is? (én még nem vagyok annyi, ismerőseim vannak így:) -
mert a jobb helyeken még a legrosszabbak is jobbak, mint ezek :), plusz több száz részes mindegyik,ami nem kis terrabájtnyi anyag, kárbavész a hely ^^ -
Nuki #18479 Csak Torrentről, máshol nincs.
Se pokémon, se yu gi oh, se duel masters, se digimon, ilyenek nincsenek jobb helyeken :|
[apro]Bocsának Relaks-sama xD -
:D
most pont a death note van a bannerban úgyhogy azt kóstolom meg ^^ -
én mindet :) -
Claymore, Death Note, Ghost in the Shell.
ezek közül melyiket ajánlanátok nekem? :D -
A Digimon Adventure-t honnan lehet elérni magyar szinkronnal? -
nicns dvd iro -
Vagy ha nem tartja meg, akkor csak leszedi ami kell, törli amit megnézett és jöhet a következő adag.
-
dvd =) -
nekem smemi bajom a fillerekkel csak nincs sok hely a gépemen és vmi megoldást akarok találni h a one piece elférjen:) elég sok részes aért:C -
hogy általában nem hozzák a sorozat színvonalát? (pl. Bleachnél (tapasztalat) meg Narutónál (hallottam) így van) -
mi a baja midnenkinek a fillerekkkel? ha szeretek nézni egy sorozatot akkor azt is élvezem :C -
_Vegeta_ #18468 Ha nem olvasod a mangat eszre sem veszed hogy filler. :) -
Már kérdeztem korábban de most másképp kérdezem a One pieceben ugye van azért filler rendesen...Jók izgalmasak vagy ilyesmi mert alig van igy is helyem és nemtom h a fillerek érnek e vmit vagycsak helyet foglalnák?