FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
hamár kártúnnetwörk
PPG Doujinshi
Grim Doujinshi
elsőt most fejeztem be :D poénból elkeztem már olvasni, és egész jó ^^ ezzel a rajzolásmóddal valahogy jobban tetszenek a "kártúnnetwörkös szarok" :K de lehet hogy csak mert már megszoktam ^^ (bár régen mikor először láttam animét akkor sem volt furcsa a rajzolás... sőt jobban tetszett mint az átlag :D)
oh meg Duel Masters :D azzal nemtudom mibajotok ^^ eléggé elborult ahhoz hogy jó legyen XD Yugioh az olyan hogy... hát voltak benne jó részek meg látványos részek, de nemnagyon lehetett komolyan venni... meg ugye nem is adták le végig... pedig asszem a sárkánykockás vagy milyen dolog után már érdekesebb lenne... csak hosszú, meg nem ér annyit hogy foglalja a helyet ^^ Pokémon meg nc... nemtom hogy bírtam nézni alsóban O.o meg ahogy egyre bővítik... van 151 (vagy 121?) ilyen szörny... aztán lefut a sorozat... de van rá igény szal kiadnak mégegy sorozatot és valahogy teremtődik még 100valamennyi "jóbarát" ... szal ez nekem magas :D annyiban viszont mindig is biztos voltam hogy Digimon messze jobb mind3nál ^^ azt szerettem és talán még most is megnézném :D
ui: felhívták figyelmem hogy összevissza írok hülyeségeket O.o ha ígyvan sorry, kifárattam a héten és már tényleg összevissza írkálok... vagy mi... de szünet szal kipihenem magam.