kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    jaja :D Duel Mastersben énis ezeket csíptem ^^
    én nemvok kártyajáték fanatikus, Yu-Gi-Oh-t azért néztem mert ami TVben ment azok közül egyik legkomolyabb volt XD meg mint mondtam látványos :c csak elvágták a kösög tévések :(( legalább évad (vagy mi) utsó részét leadhatták volna XD

Szal akkor a Pokémonban az új lények csak úgy jönnek ahogy a gém :P semmi magyarázat a megjelenésükre XD am láttam youtuben valahogy valami videjót ahol Ashnek már más sapekja volt O.o mondom lol mi ez :D na mind1...

Cartoon Networkről meg akkor ne itt beszéljünk ^^ bár szvsz nagoyn sok hülyeség (nem viccesen hülyeség mint Duel Masters meg hasonlók hanem hogy idegesítő és hülyeség :K) van rajta... és egyre több :\

RelakS: az :D durva XD Grim is annak tűnik :D belenéztem ^^ de akkor is PPG doujinshi ftw xD csak már rég nem jött hozzá új oldal :((