72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Hmuda
    Aham. :-)
  • Jagi
    áz... asszem :)
  • Seth
    Nem láttam, de ez az a háttérbe húzódó, nem egészen szilárd halmazállapotú jány akiről beszéltetek korábban? :)
  • Hmuda
    Negima
  • Seth
    ez miből is van?
  • Hmuda
    Erre valahogy nem emlékszem. :D

• Frosty01
    loál. de nem rossz :) naruto x hinata love story
  • armageddon666
    Bleach lenne már :K öcsém (10 éves) nem akarja a gépen nézni mert nem magyar és nemtud gyorsan olvasni -_-

írtam már hogy megnéztem Excel Saga-t? :D
  • Nuki
    Ja és új anime az animaxon:

Animax 2007.12.22 21:15-kor. (kicsit nem holnap van )

Animeaddicts

Így elolvasgattam az elejét az ismertetőnek, hogyha véletlenül megnézném, ne lőjek le túl sok poént... Nem tűnik rossznak. :)
  • Nuki
    Én ezt nem értem :o
    Elhangzott régebben?
  • armageddon666
    azáám, azáám ^^

Amaenaide yo!!-t nemtom miért szóltátok le :c sztem nagyon jó ^^ ecchi szempontból egyre durvább xD a poénok is tetszenek ^^ de a legjobbak a karakterek ^^ bár mint már minimum 2szer mondtam meg mondta más is: nagyon sablonos :D szal a helyzetek, a karakterek, etc... de akkoris jóó ^^
  • _Vegeta_
    Maaja-kent nagyon jo, szexi a hangja. ^^
    Apropo csak nekem van deja vu erzesem? Ugyertem ez a ket komment mar egyszer elhangzott regebben. :D
  • AranyKéz
    " * Kenkō Zenrakei Suieibu Umishō - Maaya Nanako "

Lehet hogy alapból ilyen idegesítő a hangja :D
  • Nuki
    Ezt igazán csak az tudná megmondani, aki találkozott már más animében a szinkronszínésszel.

Sayuri Yahagi

Ezekben az animékben szerepelt:
    * Busou Renkin - Hanaka Busujima
    * Karin - Karin Maaka (debut)
    * Kenkō Zenrakei Suieibu Umishō - Maaya Nanako
    * Kyoshiro to Towa no Sora - Kū Shiratori
    * Otogi-Jushi Akazukin - Gretel
    * School Rumble Nigakki - Mio Tennouji
    * Sola - Chisato Mizuguchi
    * Tokimeki Memorial Only Love - Yūka Fujikawa
    * Tokyo Majin Gakuen Kenpucho: Tou - Kyoko Toono
    * Wan Wan Serebu Soreyuke! Tetsunoshin - Audrey

aránylag fiatal, 1986-os születésü :)
  • AranyKéz
    Apropó, Karin. Csak nekem tűnt fel hogy fura a csaj hangja? Szerintem átfuttatták egy flangeren/phaseren, vagy egy mechanizeren. Mindenesetre néha rohadt idegesítő volt.
  • Nuki
    Az nem elég ecchi, hogy mindig csak a hab takarja el az intimebb zónákat a főszereplőn? Ja és akkora a melle mint egy-egy görögdinnye (legalábbis akkorának látszik xD)

[apro]#18809: loál, álomvilág :D
    Gimnáziumos-e vagy?
  • macselek #18811
    Én:)
  • PJack
    Death Note specialt látta már valaki? :)
  • armageddon666
    ma kezdtem a Katsut, de csak 1. rész végéig jutottam mert Anyegin közbeszólt -.- olvastam 1-1,5 órán kereszül (lehet volt 2 is), eljutottam a feléig, kaptam egy jegyzetet, és rájöttem hogy ami abban volt fél oldal és 1 perc alatt elolvastam az nekem 2 órámba telt :\ úgyhogy inkább elolvastam a másik felék is a jegyzetnek és hagytam abba a könyvet -.- de tovább akkor sem jutottam mert még van mit tanulni :\\ :(( hate school... miért nincs egy gyerekkori barátnő vagy egy cseléd vagy valaki akivel együtt tudnék tanulni? sokkal izgibb lenne XD
  • Hrisskar
    Most nézem meg a Karin-t és eléggé jó volt^^
    de egyátalán nem volt ecchi mint ahogy Nuke-san mondta, még a közelében sem volt(csak egy végén volt egy ecchibe illő poén de az nem teszi az egész animét ecchivé)
  • light00
    fotosopp
    loál, amúgy nekem is, és akárhányszor ki-be jelentkezek, nem változik :D
  • NeverwinterKING
    én is elkezdtem :D naogy lol anime. nekem is bejön
  • armageddon666
    Ez az Amaenaideyo sztem nem is olyan rossz -_- sablonos szereplők, de mind1 ^^ nekem bejön :D 2. évadban vajon kiderül hogy mi merre hányóra? (11. résznél járok)
  • _Vegeta_
    Ez de lol :D
  • Nuki
    Már annyira hiányzott
  • BEAST #18802
    hat igy lassan 38 ev utan ideje volt hogy ranezz az oldalra
  • Nuki
    Aha, szerintem is:
  • armageddon666
    de gondolom te vágod a Final Fantasy történetét meg ilyenek, szal neked nemcsak egy látványos akciófilm :P perpill fölös 1000em sincs sajnos :(( de köszi az infót ^^
  • Jagi
    Pár k-ért már megkapod DVD-n azon van japán hang. Én megvettem anno 4,5k-ért és nagyon nem bántam meg, jó ha megvan :)
  • armageddon666
    tudom hogy nemfogom érteni a storyt, ezért kellett elhatároznom magam hogy megnézzem :D de látványos, ami már jó ^^ nem kell mindig szétröhögni magam vagy mélyen gondolkodnom animéken ^^ van mikor elég az ha látványos ^^
  • Seth
    a Cerberus ami aa-n van ismertető az csak játékból összeollózott cg videók, önmagukban a látványon kívül nem nagyon van értelme megnézni, nem fogod érteni a sztorit. Mondjuk az AC-jét sem teljesen ha nem játszottad a Final Fantasy 7-et ^^
  • armageddon666
    akkor megy az is a listába ^^
    rászántam magam hogy megfogom nézni FF7 - AC-t meg most Animeaddictson van egy új ismertető (Dirge of Cerberus) és azt is, de AC-t az csak angolul találom :S honnan lehetne japánul megszerezni?
  • Seth
    kicsit hasonló, de jó, érdemes megnézni
  • armageddon666
    Girls Bravot is láttam :( az is jóvolt ^^ DearS az nem ilyen Chobits koppintás? O.o
  • csocso14
    Én a Girls Bravo-t ajánlom mindkét szezont :D meg a Dears-t ;)
  • armageddon666
    Tényleg klisés, főleg a karakterek de nekem tetszik ^^
  • Seth
    egyetértek, első anime volt ,aminek egyik részén szó szerint elaludtam (bár lehet nem kellett volna éjjel néznem ^^), annyira klisé
  • Frosty01
    ha az amaenaide yo, az a szerzetes bugyinézegetős, akkor én csak egy szóval tudom jellemezni: szar.
  • Hrisskar
    Én a Magical Pokan-t ajánlom
    Nagyon ecchi és nagyon gyerekes is egyszerreXD
  • armageddon666
    Amaenaide yo!!-t kezdtem nézni és leszedtem a Hanaukyo Maid Tai-t ^^

Umisho banner ugrott most ép be... az milyen? ^^