72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Aham. :-) -
áz... asszem :) -
Nem láttam, de ez az a háttérbe húzódó, nem egészen szilárd halmazállapotú jány akiről beszéltetek korábban? :) -
Negima -
ez miből is van? -
Erre valahogy nem emlékszem. :D
-
loál. de nem rossz :) naruto x hinata love story -
Bleach lenne már :K öcsém (10 éves) nem akarja a gépen nézni mert nem magyar és nemtud gyorsan olvasni -_-
írtam már hogy megnéztem Excel Saga-t? :D -
Nuki #18819 Ja és új anime az animaxon:
Animax 2007.12.22 21:15-kor. (kicsit nem holnap van
)
Animeaddicts
Így elolvasgattam az elejét az ismertetőnek, hogyha véletlenül megnézném, ne lőjek le túl sok poént... Nem tűnik rossznak. :) -
Nuki #18818 Én ezt nem értem :o
Elhangzott régebben? -
azáám, azáám ^^
Amaenaide yo!!-t nemtom miért szóltátok le :c sztem nagyon jó ^^ ecchi szempontból egyre durvább xD a poénok is tetszenek ^^ de a legjobbak a karakterek ^^ bár mint már minimum 2szer mondtam meg mondta más is: nagyon sablonos :D szal a helyzetek, a karakterek, etc... de akkoris jóó ^^ -
_Vegeta_ #18816 Maaja-kent nagyon jo, szexi a hangja. ^^
Apropo csak nekem van deja vu erzesem? Ugyertem ez a ket komment mar egyszer elhangzott regebben. :D -
AranyKéz #18815 " * Kenkō Zenrakei Suieibu Umishō - Maaya Nanako "
Lehet hogy alapból ilyen idegesítő a hangja :D
-
Nuki #18814 Ezt igazán csak az tudná megmondani, aki találkozott már más animében a szinkronszínésszel.
Sayuri Yahagi
Ezekben az animékben szerepelt:
* Busou Renkin - Hanaka Busujima
* Karin - Karin Maaka (debut)
* Kenkō Zenrakei Suieibu Umishō - Maaya Nanako
* Kyoshiro to Towa no Sora - Kū Shiratori
* Otogi-Jushi Akazukin - Gretel
* School Rumble Nigakki - Mio Tennouji
* Sola - Chisato Mizuguchi
* Tokimeki Memorial Only Love - Yūka Fujikawa
* Tokyo Majin Gakuen Kenpucho: Tou - Kyoko Toono
* Wan Wan Serebu Soreyuke! Tetsunoshin - Audrey
aránylag fiatal, 1986-os születésü :)
-
AranyKéz #18813 Apropó, Karin. Csak nekem tűnt fel hogy fura a csaj hangja? Szerintem átfuttatták egy flangeren/phaseren, vagy egy mechanizeren. Mindenesetre néha rohadt idegesítő volt.
-
Nuki #18812 Az nem elég ecchi, hogy mindig csak a hab takarja el az intimebb zónákat a főszereplőn? Ja és akkora a melle mint egy-egy görögdinnye (legalábbis akkorának látszik xD)
[apro]#18809: loál, álomvilág :D
Gimnáziumos-e vagy?
-
Én:) -
Death Note specialt látta már valaki? :) -
ma kezdtem a Katsut, de csak 1. rész végéig jutottam mert Anyegin közbeszólt -.- olvastam 1-1,5 órán kereszül (lehet volt 2 is), eljutottam a feléig, kaptam egy jegyzetet, és rájöttem hogy ami abban volt fél oldal és 1 perc alatt elolvastam az nekem 2 órámba telt :\ úgyhogy inkább elolvastam a másik felék is a jegyzetnek és hagytam abba a könyvet -.- de tovább akkor sem jutottam mert még van mit tanulni :\\ :(( hate school... miért nincs egy gyerekkori barátnő vagy egy cseléd vagy valaki akivel együtt tudnék tanulni?
sokkal izgibb lenne XD
-
Most nézem meg a Karin-t és eléggé jó volt^^
de egyátalán nem volt ecchi mint ahogy Nuke-san mondta, még a közelében sem volt(csak egy végén volt egy ecchibe illő poén de az nem teszi az egész animét ecchivé) -
fotosopp 
loál, amúgy nekem is, és akárhányszor ki-be jelentkezek, nem változik :D -
én is elkezdtem :D naogy lol anime. nekem is bejön -
Ez az Amaenaideyo sztem nem is olyan rossz -_- sablonos szereplők, de mind1 ^^ nekem bejön :D 2. évadban vajon kiderül hogy mi merre hányóra? (11. résznél járok) -
_Vegeta_ #18804 Ez de lol :D -
Nuki #18803 Már annyira hiányzott
-
hat igy lassan 38 ev utan ideje volt hogy ranezz az oldalra
-
Nuki #18801 Aha, szerintem is:
-
de gondolom te vágod a Final Fantasy történetét meg ilyenek, szal neked nemcsak egy látványos akciófilm :P perpill fölös 1000em sincs sajnos :(( de köszi az infót ^^ -
Pár k-ért már megkapod DVD-n azon van japán hang. Én megvettem anno 4,5k-ért és nagyon nem bántam meg, jó ha megvan :) -
tudom hogy nemfogom érteni a storyt, ezért kellett elhatároznom magam hogy megnézzem :D de látványos, ami már jó ^^ nem kell mindig szétröhögni magam vagy mélyen gondolkodnom animéken ^^ van mikor elég az ha látványos ^^ -
a Cerberus ami aa-n van ismertető az csak játékból összeollózott cg videók, önmagukban a látványon kívül nem nagyon van értelme megnézni, nem fogod érteni a sztorit. Mondjuk az AC-jét sem teljesen ha nem játszottad a Final Fantasy 7-et ^^ -
akkor megy az is a listába ^^
rászántam magam hogy megfogom nézni FF7 - AC-t meg most Animeaddictson van egy új ismertető (Dirge of Cerberus) és azt is, de AC-t az csak angolul találom :S honnan lehetne japánul megszerezni? -
kicsit hasonló, de jó, érdemes megnézni -
Girls Bravot is láttam :( az is jóvolt ^^ DearS az nem ilyen Chobits koppintás? O.o -
Én a Girls Bravo-t ajánlom mindkét szezont :D meg a Dears-t ;) -
Tényleg klisés, főleg a karakterek de nekem tetszik ^^ -
egyetértek, első anime volt ,aminek egyik részén szó szerint elaludtam (bár lehet nem kellett volna éjjel néznem ^^), annyira klisé -
ha az amaenaide yo, az a szerzetes bugyinézegetős, akkor én csak egy szóval tudom jellemezni: szar. -
Én a Magical Pokan-t ajánlom
Nagyon ecchi és nagyon gyerekes is egyszerreXD -
Amaenaide yo!!-t kezdtem nézni és leszedtem a Hanaukyo Maid Tai-t ^^
Umisho banner ugrott most ép be... az milyen? ^^