72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • biomage
    hát kedves prof :) kicsit hasonlit az excel saga egy részére, de biztos nem az, bár kitudja
  • Prof William
    http://youtube.com/watch?v=9iN9RDldEzY&feature=related -

Ennek a Mikuru beam paródának a 2. felében a robanás az melyik animében volt?
  • armageddon666
    triple post, eh :D

7. rész vége O.o hát ez így... nagyon durván megvolt csinálva... :S és ma már nicns időm többet nézni :S
  • armageddon666
    Hanaukyo Maid Tai La Verite Softballos résznél vok ^^ egyelőre jobban tetszik mint az eredeti ^^
  • armageddon666
    szerintem inkább ezt nézi éppen ezért még véleményt nemtud, utána meg már mást néz és azt írja be :D
  • Seth
    Ezeket minek irogatod be állandóan? Ezt nézted éppen meg? Akkor vmi véleményt is írhatnál, legyen má miről beszélni ^^
  • AranyKéz
    Akkor nem folytatom. Főleg hogy Mone egyszavas szókincse a világból ki tud üldözni.
  • AranyKéz
    Grave of the Fireflies /movie/
  • armageddon666
    mikor néztem tetszett bár nem volt nagy durranás. vissza gondolva rá és durván kifejezve: igen.
  • AranyKéz
    Megnéztem a Yumeria első részét, meg a második részéből egy kicsit. Ez végig ilyen szar ?
  • Prof William
    Ayaksahi
    Elég jó kis harcolós démonos sorozatnak tűnik a trailer alapján. 12-én indul...

Egy harc orientál stratégiai randiprogi(micsoda társítások vannak a jpán jtékokban istenem! ) ból kélszült... :)

Ayakashi

Más deehezk kapcsolódik... Nállunk ha játékból film lessz az sokszoor bukás... A Japóknál úgy tűnik máshogy van...
  • armageddon666
    ok, akkor láttam azokat is ^^ akkor jó :D thx
  • AranyKéz
    Sumomomo Momomo /TV, 22 ep/

Az uccsó 3 rész eszméletlen elnyújtott egy szar lett.
  • RelakS
    12 része van (utolsó, amikor Tarou-nak szülinapja van), majd még három rész (Grace szülinapja, erdei edző "tábor", Tarou-maid)
  • Frosty01
    Texhnolyze - nagyon kemény anime... volt 3 részig kb 10 mondat, akkor sokat mondtam, de ... elég kemény agymunkát igényel nézni :]
  • armageddon666
    extra rész? O.o mit? hogy ? honnan? gőzön nemvolt O.o
  • RelakS
    Itt tényleg nem allergiás a srác :) A J nevű lány meg nem feltétlenül normálisabb, inkább csak más.

Elsőre a lila hajú Mariel valahogy jobban tetszett, de később a kék hajú is szerethető ^^ (a testőr maid szvsz a másik sorozatban is ilyen merev ... bár a második extra részben Tarou-sama volt khrmmm... merev ^^)
  • armageddon666
    2 rész után pro és kontra:
    tetszik:
    fiú nem allergiás (legalábbis nem tűnt annak)
    a J családos lány mintha normálisabb lenne
    nem tetszik:
    a testőrmaid túl merev.
    a srácnak normális feje van :(

amúgy részek uccsó percében voltak már utalások hogy itt lehet lesz valami komolyabb is.
  • RelakS
    Szerintem abban sem fogsz csalódni, mert van benne néhány elmebeteg jelenet, de a vége felé a komolyabb részek furán fognak hatni...
  • armageddon666
    megnéztem Hanaukyo Maid Tait (lol és ez a banner jön be XD)
    most La Veritet szedem le ^^
  • Prof William
    Hogyan lehet a gigashaeről letölteni?

Konkrétan ezt... http://rapidsearch.yi.org/?s=castle+fantasia

Akárhányszor próbálkoztam nem sikerülé.... valaki írja le már a menetét mert az őrületbe kerget!
  • armageddon666
    deh :D annyi...ismerős dolog volt :D illetve ez így nem helyes... szal karakterek ugye a "szokásosak"... több esemény is sablonokra épül :D szal...láttam 20 másik ilyet :D de azok is tetszettek ^^ ez miért ne tetszen? :D más annyira hogy külön anime legyen de ugyanaz a hangulat ^^
  • Seth
    lehet előtte még nem láttál 20 másik ilyen sorozatot :)
  • armageddon666
    Hanaukyo Maid Tai

1. rész jó volt :D majd szépen jön a többi is ^^

Amaenaideyo!!t nemtom miért szóltátok le :S nekem tetszett ^^
  • light00
    (nem spoiler) Mai-chans Daily Life: Hát izé....nem néztem végig, de eléggé összefüggéstelennek tűnt számomra. Jó egy idő után már csak a képeket pörgettem, de nem jöttem rá mi a jó benne. Egyszerű brutalitás az egész, nem is értem, hogy ki az aki veszi. x.X
    ez az egyedüli ami hajlandó volt lejönni.
  • BEAST #18882
    a vilagbol ki lehet uldozni a Lucky Starral, mindjart sirok :DD:DD
  • AranyKéz
    Lucky Star /TV, 24 ep/
  • Prof William
    Sok sikert. Majd írd meg a véleményed...
    Elég khm... kemény manga...
  • Seth
    Skacok, az Appleseed Ex Machina-nak nem kellett volna már rég kijönnie? Nem tud róla vki vmit?
  • Jagi
    http://rapidshare.com/files/64285988/Waita_Uziga_-_Mai-chan_s_Daily_Life__English_.rar
    EZT elolvasom...
  • _Vegeta_
    Nemertem #18867-ebbe mi a perverzseg, ez mar betegseg inkabb. :D
  • Prof William
    Talán a Hellsing? Alucard elég kegyetlen de legalább nem perverzkedik .:)
  • Rundstedt17
    Gondoltam:D
  • Seth
    Olyan nem létezik :)
  • Rundstedt17
    A kegyetlenségre vevő vagyok,olyat mutathatsz amibe csak az van:D.DE hangsúlyozom csak a kegyetlenségre és nem az undorító perverzitásra!!!
  • Seth
    Bátorkodtam a pandás cuccot leszedni, gondolván aranyos pandamacis De csak gyorsan végigpörgettem, hát baromság,[a zsiráf is a végén^^]
  • Prof William
    Majd kérem a véleményt ha kiszörnyűlködtétek magatokat. :)

Szép álmokat. :) Muahahahahha!
  • _Vegeta_
    Megakarsz olni prof? Ez nem hentai! Ez ... izé.
  • Seth
    Na a jóisten nem akarja hogy megnézzem, rapidshare-es linkek nem működnek, a megaupload-osnál meg nincs slot azt írja, toolbart meg nem fogok telepíteni.
    Tiszta maradok asszem :D

szerk: rapidshare most meg működik,de akkorsem ^^
  • Prof William
    Ja igen ha kijelölitek a spoiler egy kis ismertető is van bene...