72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
hát kedves prof :) kicsit hasonlit az excel saga egy részére, de biztos nem az, bár kitudja -
Prof William #18906 http://youtube.com/watch?v=9iN9RDldEzY&feature=related -
Ennek a Mikuru beam paródának a 2. felében a robanás az melyik animében volt? -
triple post, eh :D
7. rész vége O.o hát ez így... nagyon durván megvolt csinálva... :S és ma már nicns időm többet nézni :S -
Hanaukyo Maid Tai La Verite Softballos résznél vok ^^ egyelőre jobban tetszik mint az eredeti ^^ -
szerintem inkább ezt nézi éppen ezért még véleményt nemtud, utána meg már mást néz és azt írja be :D -
Ezeket minek irogatod be állandóan? Ezt nézted éppen meg? Akkor vmi véleményt is írhatnál, legyen má miről beszélni ^^ -
AranyKéz #18901 Akkor nem folytatom. Főleg hogy Mone egyszavas szókincse a világból ki tud üldözni.
-
AranyKéz #18900 Grave of the Fireflies /movie/
-
mikor néztem tetszett bár nem volt nagy durranás. vissza gondolva rá és durván kifejezve: igen. -
AranyKéz #18898 Megnéztem a Yumeria első részét, meg a második részéből egy kicsit. Ez végig ilyen szar ?
-
Prof William #18897 Ayaksahi
Elég jó kis harcolós démonos sorozatnak tűnik a trailer alapján. 12-én indul...
Egy harc orientál stratégiai randiprogi(micsoda társítások vannak a jpán jtékokban istenem! ) ból kélszült... :)
Ayakashi
Más deehezk kapcsolódik... Nállunk ha játékból film lessz az sokszoor bukás... A Japóknál úgy tűnik máshogy van... -
ok, akkor láttam azokat is ^^ akkor jó :D thx -
AranyKéz #18895 Sumomomo Momomo /TV, 22 ep/
Az uccsó 3 rész eszméletlen elnyújtott egy szar lett.
-
12 része van (utolsó, amikor Tarou-nak szülinapja van), majd még három rész (Grace szülinapja, erdei edző "tábor", Tarou-maid) -
Texhnolyze - nagyon kemény anime... volt 3 részig kb 10 mondat, akkor sokat mondtam, de ... elég kemény agymunkát igényel nézni :] -
extra rész? O.o mit? hogy ? honnan? gőzön nemvolt O.o -
Itt tényleg nem allergiás a srác :) A J nevű lány meg nem feltétlenül normálisabb, inkább csak más.
Elsőre a lila hajú Mariel valahogy jobban tetszett, de később a kék hajú is szerethető ^^ (a testőr maid szvsz a másik sorozatban is ilyen merev ... bár a második extra részben Tarou-sama volt khrmmm... merev ^^) -
2 rész után pro és kontra:
tetszik:
fiú nem allergiás (legalábbis nem tűnt annak)
a J családos lány mintha normálisabb lenne
nem tetszik:
a testőrmaid túl merev.
a srácnak normális feje van :(
amúgy részek uccsó percében voltak már utalások hogy itt lehet lesz valami komolyabb is. -
Szerintem abban sem fogsz csalódni, mert van benne néhány elmebeteg jelenet, de a vége felé a komolyabb részek furán fognak hatni... -
megnéztem Hanaukyo Maid Tait (lol és ez a banner jön be XD)
most La Veritet szedem le ^^ -
Prof William #18887 Hogyan lehet a gigashaeről letölteni?
Konkrétan ezt... http://rapidsearch.yi.org/?s=castle+fantasia
Akárhányszor próbálkoztam nem sikerülé.... valaki írja le már a menetét mert az őrületbe kerget! -
deh :D annyi...ismerős dolog volt :D illetve ez így nem helyes... szal karakterek ugye a "szokásosak"... több esemény is sablonokra épül :D szal...láttam 20 másik ilyet :D de azok is tetszettek ^^ ez miért ne tetszen? :D más annyira hogy külön anime legyen de ugyanaz a hangulat ^^ -
lehet előtte még nem láttál 20 másik ilyen sorozatot :) -
Hanaukyo Maid Tai
1. rész jó volt :D majd szépen jön a többi is ^^
Amaenaideyo!!t nemtom miért szóltátok le :S nekem tetszett ^^ -
(nem spoiler) Mai-chans Daily Life: Hát izé....nem néztem végig, de eléggé összefüggéstelennek tűnt számomra. Jó egy idő után már csak a képeket pörgettem, de nem jöttem rá mi a jó benne. Egyszerű brutalitás az egész, nem is értem, hogy ki az aki veszi. x.X
ez az egyedüli ami hajlandó volt lejönni. -
a vilagbol ki lehet uldozni a Lucky Starral, mindjart sirok :DD:DD -
AranyKéz #18881 Lucky Star /TV, 24 ep/ -
Prof William #18880 Sok sikert. Majd írd meg a véleményed...
Elég khm... kemény manga... -
Skacok, az Appleseed Ex Machina-nak nem kellett volna már rég kijönnie? Nem tud róla vki vmit? -
http://rapidshare.com/files/64285988/Waita_Uziga_-_Mai-chan_s_Daily_Life__English_.rar
EZT elolvasom... -
_Vegeta_ #18877 Nemertem #18867-ebbe mi a perverzseg, ez mar betegseg inkabb. :D -
Prof William #18876 Talán a Hellsing? Alucard elég kegyetlen de legalább nem perverzkedik .:) -
Rundstedt17 #18875 Gondoltam:D -
Olyan nem létezik :) -
Rundstedt17 #18873 A kegyetlenségre vevő vagyok,olyat mutathatsz amibe csak az van:D.DE hangsúlyozom csak a kegyetlenségre és nem az undorító perverzitásra!!! -
Bátorkodtam a pandás cuccot leszedni, gondolván aranyos pandamacis
De csak gyorsan végigpörgettem, hát baromság,[a zsiráf is a végén^^]
-
Prof William #18871 Majd kérem a véleményt ha kiszörnyűlködtétek magatokat. :)
Szép álmokat. :) Muahahahahha! -
_Vegeta_ #18870 Megakarsz olni prof? Ez nem hentai! Ez ... izé. 
-
Na a jóisten nem akarja hogy megnézzem, rapidshare-es linkek nem működnek, a megaupload-osnál meg nincs slot azt írja, toolbart meg nem fogok telepíteni.
Tiszta maradok asszem :D
szerk: rapidshare most meg működik,de akkorsem ^^ -
Prof William #18868 Ja igen ha kijelölitek a spoiler egy kis ismertető is van bene...