72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Frosty01
    aha és a válasz ez lenne:

Kedves William!

Köszönjük érdeklődő levelét. Nagy örömünkre szolgál, hogy Önt is nézőink táborában tudhatjuk!

Örülünk, hogy tetszik a Fullmetal Alchemist szinkronja. Jó hír, hogy készülnek még szinkronok, így a Bleach, a Death Note, és a Honey and Clover is szinkronnal kerül adásba.

Szép ünnepeket és további izgalmas tévézést az Animax jelenleg futó újdonságaihoz!

• Prof William
    Nem tudom de sztem a HALÁLISTEN iszonyú röhlyesen hangzana magyarul.. + a sok furcsán asszociálgató szülő...

A Sinigami sztem tökéletes név... Egy szervezet neve... mint a FBI -stb... Sztrm írni kéne a Animaxnak egy e-mailt hogy a jobb élvezhetőség érdekében ezeket a szavakat használják...
  • armageddon666
    neh :D ez így túl egyszerű xD áááh
  • _Vegeta_
    Szerintem egyertelmuen igy ertelmes. Ahogy a taichou (taicsó) sem kapitany, hanem parancsnok. :)
  • Nuki
    Szerintem egyáltalán nem hangzik hülyén :)
  • RelakS
    Nem fogod elhinni pászmekkk

折り紙 - origami - ori + kami - hajtogat + papír - papírhajtogatás
  • Seth
    igen, ez sokkal rosszabb
  • AranyKéz
    haláltündér
  • armageddon666
    de a Halálisten olyan gázul hangzik :c vagy csak megszoktam a Shinigami-t xD

de az Origamit miért nem fordítják akkor le? -.- amúgy az mit jelent? XD
  • Seth
    Mindenképp le kell fordítani. Egy shinigami kiejezésnek magyarban nincs semmi ereje, a halálistennek annál inkább
  • Frosty01
    én ezt a halálisten témát először death noteban láttam/olvastam, ezért nekem kurva szarul hangzana, ha ichigoékat halálistennek hívnák :S
    valahogy rohadtul nem passzol hozzájuk. na meg nem is istenszerüek :P
  • _Vegeta_
    Az icsigot nem kell leforditani mert inkabb jelent icsi+go-t mind epret plussz raadasul egy nev amit nem szokas forditgatni, a sinigamit viszont mindenkepp le kell forditani halalistenre kulonben nem helyes.
  • BEAST #19015
    Na igen, remelem annyi eszuk lesz, amugy is az Ichigo es a Shinigami is egesz jol hangzik kiejtve :D
  • Prof William
    Hát reméllem is... Kivéve ha a Ichigo nem eper a Shnigmai nem halálisten és nem a fekete gépsubát lődözgetik majd a szereplők a míves magyar a fodításban...
  • csocso14
    Simáááán
  • Prof William
    Reméllem hogy majd ha Bleach bejön MO-ra akkor a Bleach MANGA is kiadásra kerül majd... Azt megvenném... Vajon van rá esély?
  • Nuki
    Ja és 5 évig nem látod viszont a magyar tájakat.
    Egy börtönben fogsz csücsülni, miközben vegyszerekkel erőszakolják ki belőled az igazságot. Jó móka
  • Frosty01
    majd kipróbálom ha new yorkban járok legközelebb
  • armageddon666
    szerintem meg automata üzenet és a Bleach szó trigerelte :D tod mikor USAban azt mondod telefonba hogy allah és másik mpben meg ottaz egész FBI CIA meg minden hárombetűs szutyok XD
  • Black Hawk
    na ja ügyes kitérés szerintem :D
  • Nuki
    ...De legalább tudjuk (legalábbis eddig én nem tudtam) hogy a Honey and Clover is adásra kerül (ráadásul szinkronosan).
  • RelakS
    valahogy nincs összhangban a kérdéssel
  • Black Hawk
    Haverom egy cseppet fanatikus Bleach rajongó ezért írt az animmax-nak egy levelet amiben azt szerette volna megérdeklödni hogy lehet e a Bleacbe szinkronhangnak jelentkezni. Erre válasz:
    Kedves Dániel!

Köszönjük érdeklődő levelét. Nagy örömünkre szolgál, hogy Önt is nézőink táborában tudhatjuk!

Örülünk, hogy tetszik a Fullmetal Alchemist szinkronja. Jó hír, hogy készülnek még szinkronok, így a Bleach, a Death Note, és a Honey and Clover is szinkronnal kerül adásba.

Szép ünnepeket és további izgalmas tévézést az Animax jelenleg futó újdonságaihoz!
  • Frosty01
    X pedig jó ;)
  • Hmuda
    Ezeket meg csak "ha már egyszer nekikezdtem, miért hagyjam itt abba" alapon. :P

• Hmuda
    Az eddigiek alapján kifejezetten azoknak ajánlom akik élvezik ha az sci-fi animékben annyira jellemző techo-fantasy mellett szerepet kapnak a tudományosan megalapozottabb történések is.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Például mikor egy álcázott hajót úgy találtak meg a koromsötét háttér előtt, hogy a rakéták fényét használták "árnyékolásra".
    Egyelőre ennyi amit le tudtam szürni belőle, mert nagyon nem haladok vele.
  • armageddon666
    listában van ^^ valami kis beszámoló spoilereket mellőzve? :D
  • Hmuda
    Bár még csak pár részt láttam belőle (már hónapok óta "nézem" :P), de eddig tetszik.

• Bucser
    hi:)

Mizujs? Tán csak nem érdekel a téma?
  • Seth
    Tessék sok kép

megkérem a kollégákat azt a másik oldalt ne linkeljék,mert nagyon rossz :D

flame on
  • _Vegeta_
    Szerintem volt mar itt szo mindenfelerol ami valamilyen szinten a japan animaciosiparhoz kapcsolodik. Mire vagy kivancsi?
  • light00
    hát fordult már elő itt is manga, de van két kihalt mangás topik, ha gondolod: 1. és 2.
    szerintem itt vagy a legjobb helyen...
  • Kata
    Üdv animerajongók

Szeretném megkérdezni, hogy itt csak rajzfilmekkel foglalkoztok, vagy esetleg rajzokkal, képekkel is? Ha nem, akkor merre találok olyan topikot?
  • AranyKéz
    Hohohó, mit találtam: http://koti.phnet.fi/otaku/azucross/azucross.html
  • CSOCSO
    az a masik akire gondoltam.
  • armageddon666
    emmegmi? O.o
  • _Vegeta_
    Karigyura Machine

Szerk:
    arumageddon: Ami oda van irva, Karigyura machine Hentai manga. :DD
  • biomage
    igazad lett :) ö az :)