72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    Ááááh :D minnél többször látom Nodokát annál inkább megszeretem és annál cukibbnak tűnik ^^ remélem összejön Negivel ^^

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az osztályelnök, Asuna (valahogy annyira hasonlít sztem Asukara), és Nodoka akik versengenek érte. Az osztályelnöknek (nemtom nevét :C) van a legkevesebb esélye sztem ^^ Asuna és Nodoka közt megy a meccs... viszont olyan nyílvánvalónak tűnik hogy Asunával jön össze, márha összejön valakivel ^^
  • Enosh Chan
    Veteran lehetett kapni egesz gyujtemenyt de az ugy valami 30K val le akart huzni -.- Ezert csak a 3-at vettem meg
  • Frosty01
    és honnan?
  • Enosh Chan
    Ebbol nekem van, Ichigom, Rukiam meg Matsumotom :))
  • csocso14
    Öcsém, nem semmi az a szoba, én is ilyet akarok majd, ez lenne a pihenő szobám ;)
  • armageddon666
    havernak is megmutattam az otaku room-t :c aszondja buzis :c tiszta noob ^^ nkeem akkoris kell ilyen :D
  • Seth
    akkor az a Matsumoto bábu azért befér oda :D
  • armageddon666
    Omg, menő figurák :D nem illik a szombámba :c Otaku kuckót akarok mint lentebb linkeltétek xD

Köszi Seth ^^
  • Seth
    retake
  • Frosty01
    hát ha ingyen adod... :DDDDDD
  • Black Hawk
    Kinek kéne? :D
  • armageddon666
    jaja... eléggé aránytalan Asuka Suzumiya teste XD
    erről jut eszembe: mi az NGE doujinshi neve? annak amelyik a 12. Angyal, Leriel támadása után végülis újraadja a történetet csak kicsit máshogy ^^ miután azt megnéztem megnéztem még1szer NGE-t :D és valahogy Asuka már nem volt oylan ellenszenves... sőt, megkedveltem ^^ (nem, nem a hentai jelenetek miatt ^^)
  • RelakS
    [URL=http://animeaddicts.hu/galery.php?picture.38613]Szerintem ezen a képen valami nem stimmel [/URL]
  • biomage
    pont ilyen szavazást szeretnék csinálni mint az AA van, a különbség csak anyi hogy, meg irnám az öszes népszerübb anime forumba
    pl Us meg AA meg aoianime meg animax meg még sorolhatnák elég sok forumot :) szal több lene a szavazó
  • armageddon666
    huhh... igazából én nemcsípem az ilyen "mi a kedvencem" szavazásokat... meg perpill fut az AnimeAddict awards ami egy hasonló magyar nagyobb kaliberű felmérés. Szerintem azt megkéne várni ^^
  • biomage
    Hali :)

Hát eddig birtam ki, itt az ideje az új ötletem felvázolásának :D, amihez segitségek kell kérjek tölletek :) remélem nem néztek ködnek és sokan felajánlják hogy segitenek :)

Na szóval, az elözö évben volt egy véllemény irásotok kategoriákra, biztos emlékeztek rá, ezt tovább vinném :) láttam egy felvételt a youtubeon, szavazás volt bene különféle anime kategoriákból pl a legjobb anime vagy a legjobb vigjáték etc sok volt, ara gondoltam csinálok egy nagy magyar szavazást :), nehéz munkám lesz vele :) remélem lesz segitö kész ember :)
    amiben kéne segiteni, ara gondoltam hogy youtubera csinálok egy szép demot amiben anime képek lesznek, pl bleach naruto meg minden népszerübb animéböl egy kép látható lesz, szal kell kép, amit egyedül nehéz lesz öszehoznom, na meg kell egy jó bemutatkozo irás, ezt ugy értem hogy irjon valaki nekem egy jó szöveget, amit minden népszerübb anime forumra beirhatók :)
    meg persze kéne pár jó ötlet is, hogy kezdjem el az egészet ne hogy bebukjon az egész

egyenlöre enyiben tudnátok segiteni
  • PJack
    Hotaru no Haka
  • Seth
    Szerintem gyenge, jól indult, nekem is tetszett kezdetben ,de aztán lankadt a lelkesedésem. Elsősorban a kicsapongó animációnak köszönhetően, hol jó, hol csapnivalóan rossz.
  • biomage
    ja elég jó a blue gender, és pont az megy az animaxon
  • armageddon666
    Blue Gender nem is olyan rossz :D Warrior viszont szinte full recap rosszabb befejezéssel :\
  • AranyKéz
    " Genshiken 2-t látta már valaki? ^^ vélemény? ^^ nekem bejött :D akárcsak az első ^^ "

Az első sorozat milliószor jobb volt. Nyugisabb, érthetőbb, koherensebb.

Mangáját állítólag érdemes elolvasni.
  • RelakS
    Én végignéztem a Blue Gendert, meg a Blue Gender: The Warrior-t is :D Mazochista?
  • AranyKéz
    Maburaho-nak jó az alapötlete, de eszméletlen szar a megvalósítás. Nekem kurvára nem tetszett.
  • armageddon666
    majd ha kifogyok másból de perpill van bőven mit néznem :D
    mikor megkérdezem mit nézzek akkor már rakok be a listámból általában XD mert abban is van annyi hogy nemtom mit válasszak :\
    --
    Genshiken 2-t látta már valaki? ^^ vélemény? ^^ nekem bejött :D akárcsak az első ^^
  • biomage
    nézd meg még1x hát lesz bellöle 2 rész :)
  • armageddon666
    Eh :D a lényeg hogy már nem fillerek és egyre jobb lesz ^^ most is volt benne jókis csavar ^^ (szerintem legalábbis eléggé az volt :c)
    --
    én nememléxem miért nyomtam ki :D de azt tudom hogy ha már 2 részt megnézek valamiből akkor azt végignézem akármilyen szar :\ szal ezért nyomtam ki inkább előtte ^^
  • biomage
    :) én biztos kibirok 4 rész bármenyire is szar :) nállam az az alap, ha nem tetszik akkor ott szoktam abba hagyni :D, de nem tudom miért :D
  • CSOCSO
    nekem ezzel nemsok minden mondtal.. en 110 korul megalltam a sorozattal...
  • armageddon666
    Ha jól emléxem egyszer elkezdtem de végülis valamiért 2 perc után abbahagytam és mást néztem :) már nem emléxem mit :)
  • biomage
    Hali

Láttom senki nem látta Maburaho cimü animét, a jelemzés szerint nagyon vicces anime, ha végig néztem a listámon szereplö animéket, akkor bele nézek
  • Cat 02 #19197
    nekünk miért nincs ilyen ? :)
  • armageddon666
    oh ^^ legjobb ^^
  • RelakS
    Igen, Nodoka a férfifóbiás kiscsaj :)
  • armageddon666
    Nodoka az a kawaii lilahajú lány aki fél a férfiaktól és olyan kawaii <33 ^^ (L) ^^^^^^ ? mert nekem az említett lány a kedvencem :D (csak a neveket nemtom megjegyezni <_<)

lehet hogy hosszútávon idegesítő lesz az a fehérdög :D de egyelőre jópofa volt XD
  • Black Hawk
    újra kezdi hozni a régi szinvonalat remélem innen már nem lesz több filler egy jó ideig
  • RelakS
    Nemtom, az a fehér dög engem nem nyert meg :)

Viszont Nodoka the best :D
  • armageddon666
    Mahou Sensei Negima
    naon durva ez a hörcsög^^ vagy... hermelin vagy mi :D aszittem idegesítő lesz de jófej ^^
  • BEAST #19190
    igen, mar egy ideje vege a fillereknek ^^
  • armageddon666
    Hueco Mundoban vannak és tartanak Aizen felé. sztem ez már nem filler ^^
  • CSOCSO
    BLEACH rol kernek updatet... meg mindig fillerezes van???? vege van mar lassan vagy jon meg masik 120 millio resz?