FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Hali :)
Hát eddig birtam ki, itt az ideje az új ötletem felvázolásának :D, amihez segitségek kell kérjek tölletek :) remélem nem néztek ködnek és sokan felajánlják hogy segitenek :)
Na szóval, az elözö évben volt egy véllemény irásotok kategoriákra, biztos emlékeztek rá, ezt tovább vinném :) láttam egy felvételt a youtubeon, szavazás volt bene különféle anime kategoriákból pl a legjobb anime vagy a legjobb vigjáték etc sok volt, ara gondoltam csinálok egy nagy magyar szavazást :), nehéz munkám lesz vele :) remélem lesz segitö kész ember :)
amiben kéne segiteni, ara gondoltam hogy youtubera csinálok egy szép demot amiben anime képek lesznek, pl bleach naruto meg minden népszerübb animéböl egy kép látható lesz, szal kell kép, amit egyedül nehéz lesz öszehoznom, na meg kell egy jó bemutatkozo irás, ezt ugy értem hogy irjon valaki nekem egy jó szöveget, amit minden népszerübb anime forumra beirhatók :)
meg persze kéne pár jó ötlet is, hogy kezdjem el az egészet ne hogy bebukjon az egész
egyenlöre enyiben tudnátok segiteni