72813
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LeWyTy
    Agymenés :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Találkoztatok már olyan animével ahol nem "hú de élnék abban a világban" hanem tényleg úgy éreztétek hogy telljesen beleillenétek a történetbe akár mint egy mellékszereplő. (Boku wa Tomodachi ga Sukunai)
    Nincsenek barátaim... csak belépnék a klubbjukba

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.09.07. 11:35:29
  • Prof William
    Hosszú idő után végre elkészült az Earth Girls utolsó két fejezete. A blogomon megtekinthető.
  • RelakS
    Igen
  • biomage
    ez a Chihiro ugye? :D
  • efti
    Charlotte ep.09: ha nem 13 reszes lenne a sorozat azt hinnem most kezdodik el igazan. Igy viszont gyanitom csak elbarmolni fogjak a sztorit.

Lasden: azert amikor visszaternek az emlekei Yukinak szerintem nagyot fordul a tortenet.
  • RelakS
  • EnxTheOne
    Köszönöm.
  • Count Adyn
    pl itt lehet lapozni visszafele
  • EnxTheOne
    Hi,
    ismer valaki olyan weboldalt ahol fent van több évre visszamenőleg az új animék listája?
    Szezononként szokott lenni mindig egy kép az új sorozatokról, és az érdekelne hogy valahol fent vannak e azok a képek együtt?
  • LasDen #67557
    én annyira nem érzem. Eddig elég uncsi....
  • efti
    Gakkou gurashi 08: kezd erdekes lenni...
  • BEAST #67555
    Egy kicsit sajnállak. :/
  • DasIsFuck
    Én az este olyat álmdotam, hogy a vezetője vagyok egy titkos szervezetnek és mellettem még 3 sablonos anime csaj a tagja ennek(+arctalan szolgák:D).
    Kaptunk egy levelet aminek okán valamiért nagyon dühös lettem putyinra és eközben a nagy mellű onee-chan típus meg light szado-mazo dolgokra kényszerített amit nekem valamiért végre kellett hajtanom.(női ruhát kellett felvennem ami ki volt szurkálva tűkkel)

• LasDen #67553
  • xblades
    Nyilván ez így van, én azt jeleztem hogy ezek az animék tartalmaznak olyan elemeket amiket a japók zabálnak és bármilyen szemetet el lehet nekik vele adni, de itt mi nem értjük mit esznek rajta.
    Sajnos a ecchi animék zöme mostanság ilyen.
  • DasIsFuck
    Ezt akartam csak a google kiokosított, hogy nem ez az amit én keresek:D

Pedig pár napja írtam be ugyan ezt egy másik topikba
  • Count Adyn
    preferencia ! :D
  • DasIsFuck
    De igazából itt nem az a lényeg, hogy ez nem nekem hanem "nekik" készül, mert ebben az esetben pl semmiféle "japán" dolog nem játszik szerepet, hogy valami azért élvezhetetlen mert semmiről nem szól, mikor szólhatna, vagy full retard baromságokkal töltik ki a cselekményt és a komédia részt.

A paródia mozik ugyan ezek, ott is megnézel 1-2 jobbat utánna már minden paródia leginkább agyzsibbasztás,erősen kérdéses, hogy lehet-e rajta nevetni, de sok esetben inkább csak húzod a szád...

De ez is inkább személyes [censored](sorry, nem jut eszembe az a szó amit ide szeretnék írni, ezért kicenzúrázom) kérdése, mert nekem egészen pontosan a fentebb felsoroltak érik el azt, hogy élvezhetetlen.

Amit én mondtam, hogy kevesebb ezzel-azzal mennyivel élvezhetőbb és jobb lehetett volna.
    Fogalmazhatnék úgy is, hogy kevesebb szélsőséggel kevésbé lenne szélsőségesen rossz számomra a végeredmény.
  • xblades
    És ott van a műfaji sajátosságok amiktől ritkán térnek el. Épp úgy a háremnek mint a mechanak vagy akár hollywood-é.
    Ez vagy elfogadod vagy nem mint néző, de változni nem fog, és tőlünk kevesebbek nem lesznek ettől ők.
  • xblades
    Vagy a SAO szex jelenete Kirito és Asuna közt.
  • xblades
    Pont olyan vállalkozok mint mindenhol máshol is vannak, sír a szájuk, hogy rossz a helyzet meg veszteségesek. Aztán kiderül hogy ja a statisztika szerint veszteségesebb mint amire számítottak bevétel szempontjából. Erre rájön még az hogy mekkora veszteség az nekik amit letöltenek, mert hogy azt is ha mind megvenné aki tölt...
  • LasDen #67545
    ha nem nézed az Overlordot, akkor persze, hogy nem érted.

A főszereplő és kompániájának a level szintje vs az Új világ - ahova a főszereplőék csöppentek - lakóinak level szintje....
  • LeWyTy
    Csak én nem értem miről van szó?
  • BEAST #67543
    Az a bizonyos jelenet live action-ben. :D

besirtam
    Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.08.26. 20:52:03
  • Count Adyn
    Hát igen végülis egy max szintu mágus unalmában karddal gankeli a kicsiket:D
  • LasDen #67541
    valami vidámabb téma

Overlord
    Nazarick vs Nem Nazarick
  • LasDen #67540
    Vagy csak megy a terelés a bevételekről, mint hollywoodban....
    Igen, az alacsony bérek állandó probléma. És nem is hiszem, hogy a közeljövőben ez változna.
  • BEAST #67539
    Amennyire emlkészem, a legtöbb sorozat épphogy behozza az árát és azok az emberek akik dolgoznak rajtuk sem éppen a jó fizetésükről híresek. :/
  • LasDen #67538
    azért nem hiszem, hogy ennyire veszedelmes lenne a helyzet. Mert ez kb azt jelentené, hogy a stúdiók 90%-a halmozza a tartozásait és előre menekül a sok veszteséges sorozat között, hogy majd az az egy kifizet mindent. Aztán kezdik elölről. Ha így lenne, akkor már rég bedőlt volna az ipar.
    Ott van a Hyakka Ryouran. Anno emlékszem az első évadot alig 2-3000-ével vették csak. Elég messze volt attól, hogy profitáló sorozatnak lehessen mondani. Erre, 3 évvel később jött a 2. évad, ami szintén nem robbantott bankot. 1,5-2 évvel később meg jött egy 2 részes OVA. Vagy az Arms kecibuta és egy olyan sorozatot erőltet, ami soha nem lesz nagy zsugás vagy van benne profit csak lassan térül meg.
    Én elhiszem, hogy nem minden sorozat térül meg, de ez a 8-10 sorozat nekem kamu.
  • BEAST #67537
    Régebben olvastam egy interjút az egyik stúdió elnökével és talán a legérdekesebb amit mondott az volt, hogy nagyjából 8-10 sorozatra jut 1 ami ténylegesen nyereséges és abból a profitból próbálják kisakkozni a többit, hátha lesz belőlük valami, de a többség szörnyen veszteséges. :o
    Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.08.26. 14:45:29
  • LasDen #67536
    Viszont az üzlet pörög rendesen...

The Association of Japanese Animations (AJA), in its annual industry report estimates the anime market grew to a high of 1,629.6 billion yen in 2014, compared to 1,491.3 billion yen in 2013.
  • BEAST #67535
  • LasDen #67534
    nem feltétlenül a színészek rosszak, csak a túlreagálások hatnak erőltetetten. De amíg pénzt csinál minimális befektetéssel mind a filmnek, mind az alapnak, addig lesznek ilyen filmek.
    Ebben az esetben szerintem az "olyan szar, hogy jó" esete fog fenn állni. Trash filmként meglehet nézni....
  • BEAST #67533
    Az animét még megértem. Színeket, hangokat kap egy történet, de sosem kapjuk meg az egészet, hogy maradjon valami a manga/LN javára is. A live action pont az ellentétje szerintem. Valami jóból kapunk egy rosszabb esetben "original story-t" szörnyű színészekkel és erőltetett anime/manga majmolással.
    Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.08.26. 13:41:21
  • LasDen #67532
    ugyanazért, amiért az animét. Többen veszik az eredetit....
  • BEAST #67531
    Nem értem miért erőltetik a live action adaptációkat. :<
  • LasDen #67530
    Ore monogatari
    Borzalmasan néz ki, de talán lehet majd rajta röhögni :D
  • BEAST #67529
    Ez Japán ¯\_(ツ)_/¯
  • Prof William
    Erről anno Sacred Blacksmith jut eszembe ahol az eggyik főszereplőt Cecilt az egyik ellenfele szénnéverte majd megerőszakolta a kötet végén.

Na erre beindult habzószájú anyázást a fanok részéről, hogy hogyan merte az író bemocskolni az ő ártatlan Ceciljüket (éppen ez lett volna a lényeg) "not pure" stb...

Az író visszakozott és voilá, 2 fejezettel később kiderült, hogy valójában nem is volt erőszak, csak Cecile annyira kivolt, hogy azt hitte. A rossz arc meg töredelmesen bevallotta, hogy egy súlyos háborús sérülése miatt nem lett volna képes az erőszakra...

Retardáltság a köbön...
  • BEAST #67527
    Elsősorban azt nem érted, hogy ezeknek nem mi vagyunk az elsőszámú célközönségei, hanem egy olyan ország habzószájú rajongói, ahol ha egy celeb/idol emberi érzelmeknek csak a jelét mutatja (pl szerelem) akkor azon nyomban nyilvánosan meghurcolják érte, mert neki az a dolga, hogy minden rajongóját boldoggá tegye. Nagyjából hasonló a helyzet a háram sorozatoknál is. A főszereplő nem választhat ki egy lányt, fent kell tartani egy fajta status quo-t, mert minden rajongónak megvan a maga kedvence. Ezért van, hogy a legtöbb hárem semmire sem jut, csak végtelennek tűnő bohóckodás x számú lánnyal.

Ebben az esetben az történt, hogy a mangakának már egy új projectje van, de nyaggatták egy régebbi munkája lezárásáért, bepipult és jól megmutatta mindenkinek.