72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nuki #20117 Pedobear related?
-
pedobear? xD -
És találtál olyat amiben volt poszter?
Az egyik poszter oldalán a FF7 Advent Children cime anime mozi jelenete látható, a másik felén meg Blue Gender van :)
Ma néztem a Bleachet és tényleg Renji Abarai szinkron hangja light :D -
hmm, vasarnap nagybevasaroltam, es gondoltam ha mar elmentem az ujsagok mellett ideje lenne megvenni a marciusi Mondot, elvettem egyet majd kesobb eszrevettem hogy a csomagolasbol kilog az ujsag ... amikor megjobban meglestem feltunt hogy a poszter is hianyzik belole. Visszamentem hogy keressek egy normalisat, es meglepodtem hogy 20-30 ujsagbol, az utolso 4en volt meg epp a csomagolas ... szornyu milyen emberek vannak, pedig mar majdnem orultem hogy milyen sok ember kosaraban lattam az ujsagot :( -
én is szeretem blícst, de death note sokkal komolyabb cucc :| -
Nekem a Death Note tetszik a legjobban. Veszélyes, nagyon XD -
#20103 & #20104: Tenkjúú! 
#20110: ebből a blícs a legjobb (szvsz) -
Most nézem az animaxon a blícset, a pokoli lányt, meg a deesz nót-ot :] -
Nuki #20109 Látom ezt se nézed :D -
tyúúú... nézni kellett volna -.- na mind1 -
Mittudomain. Ruukia bátyjának a szövetségese
Valami Aparai Renji, vagy mi -
mint ki? -
Hehe, Light hangja a Bleach-ben :D -
Tess.
SZERK: argh... -
link -
Valaki nemtud a Devil may Cry-hoz magyar feliratot? (a 7. rész utánra, addig találtam énis)Nagyon meköszönném! -
az a pali...nem szarozik...szépek nagyon -
inkább linkelem a galériáját :P tud a csávó -
csakúgy beszúrom, mert nemkicsit tetszik :o
-
Szerintem a tüntetők Jin-Roh -t néztek :D -
Nuki #20097 Jól látom hogy krumplikutyáról nincs cikk az animeaddicts-on???? -
Prof William #20096 "Összeverekedik iskolatársaival --> Ikkitousen"
Vagy a Tenjho Tenge.
Tulajdonképpen akkor bárki aki verekszik az iskolákban ezt a két animét majmolja. :) -
Természetesen ezek tiszták nekünk is, komoly gondok vannak akkor ha egy gyerek nem tud különbséget tenni fikció és valóság között, ha meg még túl fiatal ne nézzen aminét.
Az anime az egy ideális bűnbak, ugyanis műfajait tekíntve korlátlan, és bárhol megtalálható, és ha a gyerek elolvasta a címét a teletexten akkor már rá is lehet fogni, akármelyikre.
Ellopja kocsit, űldözik stb --> Initial D
Suliba lövöldözik --> Full Metal Panic
Elássa haverját a homokozóba --> Naruto
kiugrik ablaon --> Dragonball
Összeverekedik iskolatársaival --> Ikkitousen (najó ez mondjuk nagyon 16+)
Az eszükbe se jutna hogy esetleg a srác hibbant és eléri a slusszkulcsot, vagy megtalálja apu szekrényébe a pisztolyt (netán vesz egyet) és a többi, hozzáállás kérdése...
Ezt eddig mondjuk nem érdekelne, de ezután jönnek a szakértők meg az ortt meg a többi "mi értünk ám hozzá" című emberek akik elé odatoltak egy válogatott jelenetsort az elfen lied-ból, meg az amon devilman-ből, és jönnek az újságcikkek hogy túlzott agresszió stb, (tipikusan southpark "a drog rossz, ezért ne drogozzatok") ... és ezt kapom is rendesen a képembe... hát hagy döntsem már el én mi nekem a jó, aki meg kezelésre szorul az ne a tv előtt kúrálódjon.... 10 éves az meg ne nézzen Narutot és ha a haverjaival játszik, akkor inkább építene homokvárat, ahelyett hogy elásná a haverját.... és mondjuk az anyja nézne rájuk néha... -
Nuki #20094 Amikor elmesélték a hírt nekem, kapásból rávágtam, hogy: kamu.
Tudni kell, én elég szkeptikusan állok hozzá minden ilyen témájú hírhez (régen ugye Dragon Ball, meg Harry Potter féle városi legendák, vagy az MMORPG-k rémhírei), aki ennyire nem tudja megkülönböztetni a valóságot a kitalációtól, vagy ennyire komolyan vesz egyes dolgokat, az vessen magára, és vállalja a következményeit.
Azokra a kacsa hírekre viszont, amit az ellentábor tagjai találnak ki, légbőlkapott, dilettáns történetek, azokra mégjobban nem vagyok kiváncsi.
A Naruto az pont egy ilyen szélsőségeket kiváltó alkotás. A magukat felvilágosultnak tartók azt mondják, nem nézik meg mert lefutott a cartoon networkon. A fanatikusok meg egyszerüen imádják.
Majd jön a következő hír, amit valószínüleg úgy el fogok hinni ahogy leírták. Tényleg hihetőnek hangzik ez atörténet is hogy:
" Egy kislány belemászott egy ipari ventillátorba, mert egy rajzfilmhős főszereplőjének képzelte magát" aztán szépen belemagyarázzák hogy Naruto, hogy Temari, és hogy elleste apukájától hogy lehet leszedni a védőrácsokat...
Nagyon kevés esélyt adok rá hogy az imént említett hírben hallottak alapján úgy történt, hogy tényleg a gyerek kifejezett kérésére ásták be a homokozóba fejjel lefelé.
Kissebb koromban, ha valaki nem tetszett mi is terrorizáltunk egyeseket, akik bántották a kisebb testvéreinket, stb: megdobáltuk homokkal vagy fellöktük. Elásni nem hiszem hogy megfordult a fejünkben.
Azokban az időkben ilyenek, hogy tininindzsa teknőcök meg dragon ball volt a menő, és mégsem halt meg senki, pedig mi is szerettük az ilyet.
Ezzel mind nem azt akarom mondani, hogy nem adok rá esélyt matematikailag, hogy tényleg a Naruto áldozata lenne a kissrác, de én az ilyen témájú híreket kételkedéssel olvastam, olvasom és fogom olvasni is. -
ha csinálok egy azumanga bannert, akkor nem :P -
Annak örömére, hogy megint nekikezdtem a sorozatnak (semmit sem veszített a varázsából, tökéletes mestermű).
Ezzel a négy képpel együtt mostmár ebből a sorozatból van a legtöbb banner (10). Asszem ennyi elég is lesz. :P
-
Prof William #20091 "Következő hír az lesz hogy 8 éves kiscsaj letépte a húga fejét mert Lucynak képzelte magát....."
Ez hatalmas. :)
Látom a jövő cikkjeit.
- Átharapta társa torkát a magát Alucardnak hisző fiú. :)
- Lelőtte a barátnőjét a Exel Sagát néző fiú. - A kozmosz majd úgyis feltáamssza... nyilatkozott... -
"Én mint szülő csődöt mondtam gyereknevelés terén mert meghalt a fiam."
nem fejeztem be :)
szóval:
Arra az agresszív japán izére fogom, hogy kibújjak a felelősség alól, és ha mákom van a sugárzó csatornától is elperelek pár dollárt...
zsír lesz, az apjának is beadom ezt a mesét és nem is fog haragudni rám, amiért nem vigyáztam arra az életre amit ketten dobtunk össze egy piás éjszaka alatt... ennyi
ha nekem gyerekem lesz sztem 2 év alatt fogok 40 évet öregedni, mert meg fogok neki mutatni mindent, hogy mi az igazi, és mit ne higyjen el...
ja és nem biztos hogy nem fog amine-t nézni már kicsi korától, mert ugye apu is ezt csinálja (annyi különbséggel, hogy volt már agyam hozzá nem lerúgni a tesómat, mert pont most lett vége a dragonballnak xDDD -
Persze mert a szülő azt mondta, hogy azért volt mert a gyerek a izét, a Narutot nézte, oszt annak képzelte magát...
Osztom Bulykin nézeteit, de kiegészíteném azzal hogy:
Én mint szülő csődöt mondtam gyereknevelés terén mert meghalt a fiam. Olyan ez mint egy 8-10 éves gyereknek teknőst venni ajándékba és ha nem elég érett hozzá, hogy gondozza, hát kame-sama bizony megbetegszik, elpusztul.
szóval anyukának jobban oda kellett volna figyelnie a "teknősére" és nem a szomszéd bácsi pucujával játszani megint... -
a cartoon network verzió nem korhatáros, minden jóságot kivágtak belőle -
Mondjuk könnyebb a tv-ben látottakra fogni a dolgot, de itt az a kérdés, hogy hol voltak a szülők miközben a gyerekek beásták a fiút fejjel lefelé a homokba. Nem hinném, hogy olyan gyors meló lehetett, szerintem ha rájuk néztek volna feltünt volna nekik, hogy gyermekük furcsa pozitcíóban homokzik. -
Nemazért a rohadt 2 másodperces figyelmeztetésért, de a Naruto nem korhatáros véletlen???????? Miaz édes farokért néz egy 10 éves Narutot.... Következő hír az lesz hogy 8 éves kiscsaj letépte a húga fejét mert Lucynak képzelte magát..... -
erről annyit h a szülő a hibás, mert nem igaz h nem bírja megmondani szerencsétlen hülyegyereknek, hogy fiam, ez csak mese, ne hidd el, ne utánozd, mert agyonbaszlak......lol, ez jól esett xD -
Én meg ezért írtam:
"Az eset még vasárnap délután történt Codey Porter egyik barátjának kertjében, ahol öt tízéves fiú, állítólag saját kérésére fejjel lefelé beásta a kisfiút a homokba."
Armageddon: Ne sértegesd a zöldségeket, mert ráduszítom Krumplikutyát
-
sztem meg aki hülye az így járt. fogják ezt is az animékre. biztos nem a srác volt egy zöldség szintjén x) -
Természetesen nem arra gondoltam,hogy egy 120 centis lyukat ástak és úgy temették be a srácot. Csak arányaiban a homok mennyisége így képről kb bokáig ér. Ha csak a fejét temették be,akkor simán ki tudott volna szabadulni -
fejjel lefelé? Max a nyakáig :P :D -
namost szerintem abban a homokozóban nem lehet ,max a bokájáig elásni egy 10 éves gyereket, something fishy -
Prof William #20079 Újra ölt az anime... Már látom pár szülő megint nem fér majd a bőrébe...
A gyilkos Naruto -
Hehe, Death Notban milyen lett az új hang :]