FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nuki #20094 Amikor elmesélték a hírt nekem, kapásból rávágtam, hogy: kamu.
Tudni kell, én elég szkeptikusan állok hozzá minden ilyen témájú hírhez (régen ugye Dragon Ball, meg Harry Potter féle városi legendák, vagy az MMORPG-k rémhírei), aki ennyire nem tudja megkülönböztetni a valóságot a kitalációtól, vagy ennyire komolyan vesz egyes dolgokat, az vessen magára, és vállalja a következményeit.
Azokra a kacsa hírekre viszont, amit az ellentábor tagjai találnak ki, légbőlkapott, dilettáns történetek, azokra mégjobban nem vagyok kiváncsi.
A Naruto az pont egy ilyen szélsőségeket kiváltó alkotás. A magukat felvilágosultnak tartók azt mondják, nem nézik meg mert lefutott a cartoon networkon. A fanatikusok meg egyszerüen imádják.
Majd jön a következő hír, amit valószínüleg úgy el fogok hinni ahogy leírták. Tényleg hihetőnek hangzik ez atörténet is hogy:
" Egy kislány belemászott egy ipari ventillátorba, mert egy rajzfilmhős főszereplőjének képzelte magát" aztán szépen belemagyarázzák hogy Naruto, hogy Temari, és hogy elleste apukájától hogy lehet leszedni a védőrácsokat...
Nagyon kevés esélyt adok rá hogy az imént említett hírben hallottak alapján úgy történt, hogy tényleg a gyerek kifejezett kérésére ásták be a homokozóba fejjel lefelé.
Kissebb koromban, ha valaki nem tetszett mi is terrorizáltunk egyeseket, akik bántották a kisebb testvéreinket, stb: megdobáltuk homokkal vagy fellöktük. Elásni nem hiszem hogy megfordult a fejünkben.
Azokban az időkben ilyenek, hogy tininindzsa teknőcök meg dragon ball volt a menő, és mégsem halt meg senki, pedig mi is szerettük az ilyet.
Ezzel mind nem azt akarom mondani, hogy nem adok rá esélyt matematikailag, hogy tényleg a Naruto áldozata lenne a kissrác, de én az ilyen témájú híreket kételkedéssel olvastam, olvasom és fogom olvasni is.