72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • RelakS
    Jajj... (apróbb spoilerveszély is szerintem, szal csak higgadtan indítan!)
  • Frosty01
    inkább aranyos :]
  • Seth
    aranyos vagy drámai? Mert régóta meg akarom nézni, de most drámához nincs kedvem :)
  • Frosty01
    hát ez a haibane renmei :D igazán aranyos kis történet volt ^^
  • berlinboy6329
    Na vki vmi friss 2006-07-08-as yuri(hentai-féle yuri,nem a sima sorozat)anime cimeket tudna nekem vki mondani?

Thx!
  • TIBI
    Haruhiban nálam ez a nyerő^^

Am gőzös nálam is időnként kihagy... Minden mappát üresnek jelez :S Talán szervizelnek valamit?
  • Frosty01
    :(

sebaj helyette haibane renmei-t nézek, aztán meg befejezem a mushi-shi-t, úgyis befejeztem múltkoriban a 15. résznél amikor elfogyott a felirat
  • biomage
    Hali

Nem tudja valaki azt hogy ami most lesz új anime az animaxon szinrkonal lesz? "honey and clover"
  • Hmuda
    A Rec is üres (azt akartam nézni, mert gyorsan lezavarható soroaztnak tünt, végül Honey and Clover lett belőle). Előfordul, hogy egy-kettő kiürül egy időre, gondolom szervergondok miatt.
  • Frosty01
    gőzösön miért üres a noir mappa? :@:@:@
  • csocso14
    Frankó kis vidi
  • Black Hawk
    ez most betett nekem :D
  • berlinboy6329
    2006-07-08ast.Szal vmi ujat.
  • berlinboy6329
    az 1.-t
  • Seth
    Most hentait keresel vagy sima sorozatot,filmet?
  • berlinboy6329
    Ehhhmmm..

Nincs vhol vmi lista Yuri animékről?(Amiben khm...akció is van)Mindig csak olyat találok,amiben nincs,mint az Ichigo 100% meg ezek...
  • Hmuda
    Lehet időközben tárgytalan lett a dolog. Elképzelhető, hogy az eddig általam használt program önmagában képes a feliratot rárakni a videóra konvertálás közben.
  • Hmuda
    Igazából MP4-be kellene. Amivel le akarom játszani az nem tudom, hogy viszi-e a különálló feliratfileokat (erősen kétlem).

Ezért kellene egy olyan program ami fogja az MKV file-t, átkonvertálja AVI-ba miközben ráégeti a feliratot, hogy aztán én a kész videót áttegyem MP4-be.
  • Seth
    Gondolom olyanra akarod konvertálni,amit az asztali lejátszó is elvisz. Átkonevrtálod mondjuk avira, feliratot meg ugyanolyan névvel mellé rakod, úgy nem jó??
  • Hmuda
    Kellene egy kis segítség. Sajnos a Toki wo Kakeru Shoujo és a 5cm/s csak nem-égetett felirattal van gőzösön. Az MKV fileok tartalmazzák, de ha átkonvertálom a szükséges formátumba akkor a felirat elveszik. Tud esetleg valaki ajánlani valami programot amivel viszonylag könnyen tudnék égetett feliratot csinálni? Kerestem, de mindent kidbott a kereső, csak azt nem ami kellene. :P
  • Frosty01
    bírtam nagyon azt a sorozatot :3
  • SpiritFire
    Én is arra gondolok hogy mind2 lány, de tényleg elég kivehetetlen... De viszont amikor Rock-nak levetkőzött az egyik és Ő azt ajándéknak tartotta... hm... Gondolom lány... Viszont Rock elszaladt, most vagy azért mert fiú volt aki levetkőzött, vagy azért mert nem pedofil (Én az utóbbira tippelnék)
  • Seth
    Szerintem mindegyik lány. Vagy egyik fiú másik lány, vagy mindegyik fiú, esetleg..... :D
    Nehéz eldönteni, szerintem mindegyik lány, de ugye szerepet is szoktak cserélni. Amikor ellőtték az egyik lábát, akkor amikor beszélt ugye átment néha lányosba a hangja,mintha a mélyebb beszédet erőltetné,de a sérülése miatt nehezére esett. De a fene tudja
  • SpiritFire
    Aki látta a Black Lagoon-t az légyszi mondja már meg hogy a Vámpír ikrek azok végülis fiúk vagy lányok vagy egy fiú meg egy lány? Annyira idegesít hogy nem tudom... De tényleg...
  • csocso14
    Nekem bejött, tényleg jó. Animaxon 28-án lesz, egyből 4 rész :) remélem nem lesz semmi gubanc ;) (DN) :P
  • Hmuda
    Megnéztem két részt a Honey&Clover-ből. Aranyosnak tűnik, asszem megvan a következő sorozatom.
  • Prof William
    Most már nekem is. :)
  • Frosty01
    nekem asszem minden ok vele :|
  • Prof William
    A gőzössel mi van? Nem jön be 2 napja...
  • csocso14
    köszi, én halálra röhögtem magam rajta
    még L-t betehették volna, patriknak, volt amikor nyomozott az óriáskagyló miatt és sponyabobnál is járt, de mind1 így is nagy volt.
  • CSOCSO
    lol ez beszaras jo volt:D
  • Frosty01
    loál mán' :D
  • Frosty01
    ez nagyon poén :P

DeathSponge NotePants

mellesleg pont DeathNote-s banner jött be :D
  • BEAST #20124
    humoros aranyos topikbol :D de ide pont jo :D:D

Deathsponge Notepants
  • Jagi
    ez amúgy felkeltette az érdeklődésem amúgy... be szerzem má' valahonnan...
    xDDD de kemény :)
    egyébként meg gondoljatok bele Jézust az összes létező módon ábrázoltál már, pont ez maradjon ki? xDD
    Én tuti megnézem :)
  • armageddon666
    rossztopig :D
  • Prof William
    Ez nagyon poénnak hangzik...

A MANGA BIBLIA

Viszont egy jótanács. Kedves animenemértő konzervatív szülőknek sose mutassátok mert akkor egy életre megtiltják az anime/manga nézést. :)
  • Frosty01
    na, mától kezdek neki az evangelionnak... nincs már mit néznem :(
  • Frosty01
    ^^
  • Prof William
    Yume Tsukai ( Dream Users )

Rakhat aki akar.