72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Jajj... (apróbb spoilerveszély is szerintem, szal csak higgadtan indítan!)
-
inkább aranyos :] -
aranyos vagy drámai? Mert régóta meg akarom nézni, de most drámához nincs kedvem :) -
hát ez a haibane renmei :D igazán aranyos kis történet volt ^^ -
Na vki vmi friss 2006-07-08-as yuri(hentai-féle yuri,nem a sima sorozat)anime cimeket tudna nekem vki mondani?
Thx! -
Haruhiban nálam ez a nyerő^^
Am gőzös nálam is időnként kihagy... Minden mappát üresnek jelez :S Talán szervizelnek valamit? -
:(
sebaj helyette haibane renmei-t nézek, aztán meg befejezem a mushi-shi-t, úgyis befejeztem múltkoriban a 15. résznél amikor elfogyott a felirat
-
Hali
Nem tudja valaki azt hogy ami most lesz új anime az animaxon szinrkonal lesz? "honey and clover" -
A Rec is üres (azt akartam nézni, mert gyorsan lezavarható soroaztnak tünt, végül Honey and Clover lett belőle). Előfordul, hogy egy-kettő kiürül egy időre, gondolom szervergondok miatt. -
gőzösön miért üres a noir mappa? :@:@:@ -
Frankó kis vidi 
-
ez most betett nekem :D -
2006-07-08ast.Szal vmi ujat. -
az 1.-t -
Most hentait keresel vagy sima sorozatot,filmet? -
Ehhhmmm..
Nincs vhol vmi lista Yuri animékről?(Amiben khm...akció is van)Mindig csak olyat találok,amiben nincs,mint az Ichigo 100% meg ezek... -
Lehet időközben tárgytalan lett a dolog. Elképzelhető, hogy az eddig általam használt program önmagában képes a feliratot rárakni a videóra konvertálás közben. -
Igazából MP4-be kellene. Amivel le akarom játszani az nem tudom, hogy viszi-e a különálló feliratfileokat (erősen kétlem).
Ezért kellene egy olyan program ami fogja az MKV file-t, átkonvertálja AVI-ba miközben ráégeti a feliratot, hogy aztán én a kész videót áttegyem MP4-be. -
Gondolom olyanra akarod konvertálni,amit az asztali lejátszó is elvisz. Átkonevrtálod mondjuk avira, feliratot meg ugyanolyan névvel mellé rakod, úgy nem jó?? -
Kellene egy kis segítség. Sajnos a Toki wo Kakeru Shoujo és a 5cm/s csak nem-égetett felirattal van gőzösön. Az MKV fileok tartalmazzák, de ha átkonvertálom a szükséges formátumba akkor a felirat elveszik. Tud esetleg valaki ajánlani valami programot amivel viszonylag könnyen tudnék égetett feliratot csinálni? Kerestem, de mindent kidbott a kereső, csak azt nem ami kellene. :P -
bírtam nagyon azt a sorozatot :3 -
Én is arra gondolok hogy mind2 lány, de tényleg elég kivehetetlen... De viszont amikor Rock-nak levetkőzött az egyik és Ő azt ajándéknak tartotta... hm... Gondolom lány... Viszont Rock elszaladt, most vagy azért mert fiú volt aki levetkőzött, vagy azért mert nem pedofil (Én az utóbbira tippelnék) -
Szerintem mindegyik lány. Vagy egyik fiú másik lány, vagy mindegyik fiú, esetleg..... :D
Nehéz eldönteni, szerintem mindegyik lány, de ugye szerepet is szoktak cserélni. Amikor ellőtték az egyik lábát, akkor amikor beszélt ugye átment néha lányosba a hangja,mintha a mélyebb beszédet erőltetné,de a sérülése miatt nehezére esett. De a fene tudja -
Aki látta a Black Lagoon-t az légyszi mondja már meg hogy a Vámpír ikrek azok végülis fiúk vagy lányok vagy egy fiú meg egy lány?
Annyira idegesít hogy nem tudom...
De tényleg...
-
Nekem bejött, tényleg jó. Animaxon 28-án lesz, egyből 4 rész :) remélem nem lesz semmi gubanc ;) (DN) :P -
Megnéztem két részt a Honey&Clover-ből. Aranyosnak tűnik, asszem megvan a következő sorozatom. -
Prof William #20131 Most már nekem is. :) -
nekem asszem minden ok vele :| -
Prof William #20129 A gőzössel mi van? Nem jön be 2 napja... -
köszi, én halálra röhögtem magam rajta 
még L-t betehették volna, patriknak, volt amikor nyomozott az óriáskagyló miatt és sponyabobnál is járt, de mind1 így is nagy volt. -
lol ez beszaras jo volt:D -
loál mán' :D -
ez nagyon poén :P
DeathSponge NotePants
mellesleg pont DeathNote-s banner jött be :D -
humoros aranyos topikbol :D de ide pont jo :D:D
Deathsponge Notepants
-
ez amúgy felkeltette az érdeklődésem amúgy... be szerzem má' valahonnan...
xDDD de kemény :)
egyébként meg gondoljatok bele Jézust az összes létező módon ábrázoltál már, pont ez maradjon ki? xDD
Én tuti megnézem :) -
rossztopig :D -
Prof William #20121 Ez nagyon poénnak hangzik...
A MANGA BIBLIA
Viszont egy jótanács. Kedves animenemértő konzervatív szülőknek sose mutassátok mert akkor egy életre megtiltják az anime/manga nézést. :) -
na, mától kezdek neki az evangelionnak... nincs már mit néznem :( -
^^ -
Prof William #20118 Yume Tsukai ( Dream Users )
Rakhat aki akar.