72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • CSOCSO
    meglestem az Appleseed Ex machinat.... hat jo volt.. jo volt.. az elso jobban tetszett de azert volt benne par nagyon fasza jelenet.. a grafika uberszep volt.. foleg az esos jelenet.

de neha ugy ereztem hogy az egesz csak egy atvezeto film valami nagyszabasu videojateknak:D
  • Jagi
    akkor te legalább érzed miért kellett volna nekik a Berserket hagyni a picsába!
    A Vampire regények csa kis töredékét forították magyarra :S
    Holott nem egy emberről tudok aki olvasna még.
    + a L5R szabálykönyv is vár már lassan 4 éve...
    nem dolgoznak, és ha mégis, azt is szarul.
  • NeverwinterKING
    nem csak szerinted...
  • BEAST #20236
    szvsz Bleach legjobb reszei azok :p
  • CSOCSO
    mivel ez nem anime hanem amcsi mese nemhiszem hogy okmindenkinek meglenne... ha szted egy amcsi mese darkos akkor latnod kene par animet:D

rakerestem az useneten erre.. nem talaltam semmit
  • CSOCSO
    jezus.. aki nezi a Bleach-t az segitsen mar PLS!!!!!!!

BLEACH SPOILER :

szoval.. en mar abbahagytam a blicst nagyon regen... nemtom miert talan nem volt uj resz.. nemtom...
    ugy emlexem ott hagytam abba mikor ichigo elmegy kiszabaditani a csajt.. nahde az kb hanyadik resz? mert en ugy emlekeztem hogy kb a 100-110edik. de beleneztem mar reszbe ott es semmi nem volt ismeros.

konkretan arra gondolok mikor a csaj ki volt mar feszitve valami szakadeknak vagy valami ilyesmi volt..

SZERK: MEGTALALTAM!!! 54. resz kornyeke.. lol.................. nemtom miert emlekszem arra hogy 100 adik reszig lattam.

azon gondolkozom hogy a school rumble 2 utan ujrakezdem a bleachet
  • Gorbesz
    Sziasztok!

Lehet nem ide tartozik, de van kozuletek aki ismeri a Spiral Zone '87-ben keszult sci-fi animacios sorozatot?

http://youtube.com/watch?v=3TAuo-f5KeI

Annyira jol sikerult, annyira dark lett a cucc hogy keves helyen vetitettek csak. VHS-en talan maradt fenn par darab.

Kerdesem lenne hogy ha vki raismer es valahogy megvan mind a 65 resz, pls ertesitesen :D

koszi:
  • Nuki
    Fú ez tök jól néz ki :D
    Micsoda sztori-hegyek...
  • TIBI
    Ohh köszi, ez volt az, képre emlékeztem és kicsit egyszerűbbre :D

Kössz a gyors választ^^
  • Hmuda
    Nem kép volt, hanem egy relation-chart. Feltéve, hogy erre gondolsz. Bár ahogy elnézem ez nemhogy segít de csak mégjobban összezavarja az embert. :D
  • TIBI
    Nem rég (pár hónapja) valaki berakott egy Gundam Seed-es képet (asszem Hmuda) ami kicsit segített eligazodni hogy melyik rész hova tartozik. Azt megkérhetném hogy linkelétek be mégegszer, mert sehol nem találom, de az olyan jó kis szemléletes volt :)

Köszi
  • cenobite
    Néztem több helyen is, mindenhol 2 DVD volt a Lain. Azért köszi a választ. Ára postával együtt 16 GBP.
  • Bucser
    ezért mondtam:)
  • Inquisitor
    "Quantity: 2 Discs"
    Hmmm. Akkor ez sem eredeti szerintem. Összes Pioneer kiadású sorozatnál max. 3 epizód van egy DVD-n, akár USA, akár Japán, akár EU kiadású, tehát 4 vagy 5 lemezsnek kéne lennie. Ez valószinüleg HK DVD lesz. Mennyiért vesztegetik?

A DVD lejátszók átlag tudnak NTSC-t is, a kérdés az, hogy a TV mit csinál ha ő nem?
  • Jagi
    majd megtudjátok... a asztali szerepjátékos, az tudja miért szar...
  • cenobite
    Serial lesz az... :)
  • cenobite
    Most rendeltem meg e-bay-ről a Seriel Experiments Lain-t és az info-jában ez van:

Details

Spoken Languages: Japanese/English
    Subtitles: Chinese/English/Off
    Region: All Regions
    Running Time: 315 mins
    Series Type: TV Series
    Episodes 13
    NTSC
    Audio: Ac 3, 5.1
    Screen: 16:9
    Quantity: 2 Discs

Ezt itthon le fogom tudni játszani a PAL-os X360-al, vagy PS2-vel? Ha ezekkel nem, akkor a "normál asztali" DVD lejátszóval?
  • csocso14
    Szerintem ezzel semmi probléma, miért baj, hogy deltavision adja ki
  • armageddon666
    és a miért baj?
  • Jagi
    Jaaa, szép meg jó, egy baj van vele: Deltavision...
  • Nuki
    Én azt hittem ez olyan mint a Mininova vagy Pájrétbéj...
  • Hmuda
    Most komolyan, azért ennyire ne...
    LINK
  • Nuki
    Én is kérek szépen! Meg szerettem volna már régóta nézni!
  • armageddon666
    Torrent Harvester? azt eszik vagy isszák? (privibe sztem a használati útmutatót ^^)
  • Hmuda
    Torrent Harvesterrel kapásból találtam egy ~100/~200-as torrentet mind a 24 résszel az AFK csapattól.
  • armageddon666
    tényleg, azt is megkéne nézni :S de nemtaláltam normális torrentet -.- ami van pack azt csak bittorrenttel lehet szedni :\ többihez meg nem sok seed van x.x
  • Bucser
    de csak volume1-5-ig.:( Az meg benne van az animeben (egész volume 8-ig)

Mellesleg ha olyan szintű lesz a fordítás mint a mechwarrior dark Ages sorozatban akkor inkább nem kéne erőltetni...

Félek...előre...
  • Hmuda
    Mivel most gőzerővel ismétlem az Azumangát, végre rászántam magam, hogy nekikezdjek leszedni a Lucky Start (a gőzösre úgyse kerül fel, ha eddig nem rakták fel).
  • armageddon666
    Túlhypelt :\ szerencsére kb. a felénél van egy váltás hangulatban, onnantól fasza ^^ elején ez a baromkodás nagyon nem tetszett... szal bírd ki még egy picit ^^ egyre pörgősebb lesz az egész :K a sok fasza szöveg odavág ^^ Raw Raw Fight the powa'! xD
  • berlinboy6329
    Szerintem nem olyan hihetetlen nagy anime,egynek jó...Nekem túl gyerekes és szürreális,pl. mikor azzal a kikúrt nagy fúróval(majd később megtudod miről beszélek)még a legtápabb enemyt is lenyomják,aztán ami az utolsó részekben megy azt még a DB is megirigyelné olyan táp lesz..Sok benne a szerintem gyerekes ellenfél és jelenet....

A legjobb a 8. rész,a 17. és attól felfele volt az anime számomra...

Azért mások véleményét is hallgasd meg,hogy ők mit mondanak.
  • Seth
    Tengen Toppa Gurren Lagant gondolom mindenki marhára ajánlja aki látta, a kérdésem ,akkor is ha az első részen szó szerint elaludtam ? :)
    Lehet az én hibám, fáradt is voltam,este 10 volt mikor nekiálltam, bealudtam rajta ^^, de ha aszondjátok olyan jó lesz később mint amennyire nagy a hype körülötte,akkor adok neki még 1 lehetőséget
  • BEAST #20208
    Jo kerdes, fogalmam sincs, biztos japan husvet van . Aprilis 9-en adjak le a kovetkezo epizodot Japanban :)
  • CSOCSO
    miert nem lesz?
  • BEAST #20206
    Most hogy egy ideig meg nem lesz uj Bleach epizod, gondoltam keresek valamit addig is. Egy kis segitseggel belekezdtem a Darker than blackbe ... eleg erdekes kis 25 reszes anime. Sajnos megint sikerult kifognom egy animet ahol a befejezes nem passzol az igenyeimhez ... de mindenkeppen megerte ^_^
  • armageddon666
    Feladtam... nem várok [a.f.k]-ra... megnéztem Zoku Sayonara Zetsubou Sensei 05-t ^^ hát naon fasza volt :D már hiányzott :D opnak mintha az animációja más lenne, zene maradt ^^ ending viszont full új :D bár nekem jobban tetszett a régi kicsit ("kicsit") sötétebb változat :K de ez is menő ^^
  • Nagydög
    Megneztem tegnap a Paprikat. Szurrealis elmeny volt. Atom faradtan, egy pohar Malaga utan az allapotom pont passzolt a temahoz. :)
  • csocso14
    Berserk manga magyarul :D
    CUCC
  • Frosty01
    igenigen, rohadt jó ez a téma, nagyon örülnék neki ha folytatnák ezt a világot, pl 1 26 részes sorozatnak örülnék :D
  • armageddon666
    én Animecon után néztem meg :D nekem is bejött ^^ de sajna csak movie és 1 rész és asszem ez az Árnybíró :C
  • Frosty01
    Phantom Master - Dark Hero From Ruined Empire

másfél órás anime movie, tegnap este néztem meg, és azt mondom hogy : SZUPER