Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nekem az jött be nagyon amikor Jin mekkszöktette a Gézsát. Nagy jelenet volt. Kemény mint a kõ 😄DD
Mondjuk az osszes zene nekem nem jon be, de a 14. reszben az a klasszikus hangszerelesu (zongora) zene azzal a japan dallal es melle az atelt emlekek kepanyaga, szerintem olyan szinvonalu, hogy aki uberelni akarja, akkor annak nagyon magas mercet kell elernie.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Már ha nem film lesz. Ha rajzfilm lesz, akkor amcsi, ha amcsi...
Kate Rose=Asuka
Rei=Ray
És Sinji? Talán Dzsordzs?
Fúúj, értenek hozzá hogy kell szétb*szni valamit.
De tényleg majd meglátjuk...
A zene isten, kb 10 perc után beleszerettem a S.C.-ba.<#eljen>#eljen>
Jin nagyonnagy az egyszavas mondataival. Jó sokat röhögten rajtuk.
14. reszben ahogy sullyed a tengerfenek fele Mugen es kozben visszaemlekezik a multjara, mikozben megy az a megdobbento zene az maga a tokely.
Más:
Peace Maker Kurogane beszámolóm: #6214
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szeged élelmiszeripari Fõiskolai KAr: Élelmiszeripari Vállalkozó menedzser mérnök😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Átmentem táplálkozástanból, juhééé!!! <#guluszem1>#guluszem1>
Hol tanulsz? Én a BGF-KVIFK végzõs vendéglátás és szálloda szak hallgatója vagyok.
Másik: Számvitelbõl én is átmentem múlthéten most jön majd vizsga Számvitel 2-bõl😞 Utánna meg jön asszem vállalati számvitel...
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Viszont hnap valszeg meg fogok bukni táplálkozástan szigorlaton...😞
No sebaj, megyek vissza nézek peace maker kurogane-t, nagyon jó! Fõleg azért jó, mert így elhalasztja a macross7-t végét! Nem akarom, hogy vége legyen, úgy megszerettem azt a sorozatot, és a szereplõket.....<#rinya>#rinya>
Pénzügyileg felsõ kategóriába tartozik, bár ahogy el akarnám képzelni, hogy milyen mennyiségû nagyon durva CG kéne bele, ezt tekintetbe véve már abszolút nem sok az a 100 milka (inkább kevés)...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
NA majd kiderül...
A concept artok meg csak concwept artok azok mindig kézzel rajzoltak és nem derül ki belõlük, hogy élõszereplõs vagy animációs film lesz -e. De mondom jó gárdával én azt sem bánom ha élõszereplõs lesz.. (Szerintem egyikõtök sem dobná vissza a filmet ahogy egy élõszereplõs Shinji-t ment meg egy überbrutálisan megcsinált Unit 1)
Nagyon kezd elegem lenni hogy a filmesipar már csak a másolásból él, játékokat, képregényeket, és mostmár animeket is. Az eddigi koppintások nagy része szar, ép ezért sztem ne nagyon várd, hogy örömtáncot járjunk emiatt.
Ja és tudtommal ez is fan oldal és nem hivatalos. 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ha a concept artok alapján kellene megmondanom akkor azt mondom animációs lesz, de ahogy olvasgattam sajnos lehet hogy mégis "élõ" film lesz, élõ szereplõkkel.
Nem fúzök hozzá túl sok reményt, de meglátjuk mit hoznak össze ):
Concept Arts:
New City. Ez lenne az új város a filmben?
Asuka & Rei.
Namost van itt Asukanál egy név: Kate Rose. Ha ez animációs film lesz akkor valszeg csak a modell neve akirõl az arcot mintázták, de ha film akkor lehetséges volna hogy a színésznõ neve?
Reinél ugyanez, csak egy bizonyos Ray személyében.
Evak konzerválva
Ha elkészül valaha majd meglátju. De ha olyan lesz mint az FF kiplakátolom, hogy láttam : )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Gundam X Spoiler
Gundam X érdekes darab bár messze elmarad a seed-tõl és a wingtõl bár totál más elvet követ😊 itt bekövetkezett amitõl félt az earth alliance végig a seedben vagy a wingben (az alapstory az hogy a ZAFT ledob egy kiürített kolóniát a Földre. Itt ez lesz a bloody Valentine) Kevés ember marad és õk is a fennmaradásért küzdenek. Igazából nem war anime kilóg a sorból inkább kalandjellegû banditákkal meg öntudatkereséssel.
Egész estés filmek: nem tudom láttad e az Escaflowne sorozat movie változatát teljesen más rajzolás mint a sorozat volt és valamivel sötétebb is a hangulata. nem beszélve arról, hogy csak 1 óra 40 perc😊
Másik Movie lehetõség Macross Plus Movie lett kiadva ahol a 4 db 25 perces OVA-t vágták egybe ez is kellemes film. (bár nekem az OVA szinmaptikusabb mert kicsit bõvebb lére van eresztve)
A CsodaCsibe-s cikkrõl inkább egy szót sem ejtek😊 Szûk látókõrû majom😊
Gundam Wing brutálisan jó😊 Csak a végére a karakterek egysíkúsága miatt csak a történet menti meg a sorozatot. A Tokiói Keresztapák nagy kedvencem nekem is😊 (3-szor láttam eddig az HBO-n) de nethiány miatt sajna nem tudom leszedni eredeti hanggal😞 Bleach hol tart most?? mind a Manga mind az anime??? Történt már valami fontos Ichigoval?? vérzik már a szívem nagyon hogy nem láthatom😞
Pár percenként dalra fakadó szereplõk + EVA-k... Jó lenne. 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Legalábbis én így tudom.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
szóval valószínûleg az eva ilyen ff advent children szerû mû lesz. az én meglátásom szerint. de ha nem, és élõszereplõs, akkor isten mentsen meg minket valami amcsi akciófilmtõl 😄
remélem animációs lesz (CG) a film.
Ja valaki olvasta az EVA Filmrõl szóló dolgokat? Esetleg nézte a honlapot?
Azt hittem élõszereplõs lesz : ( Vagy tud valaki ilyesmirõl?
a star ocean és a marchen awakens romance nekem is csak próba szerûen van tervben, tehát ha találok jobbat, akkor azt fogom helyette nézni 😊
Bejön a kiccsaj arca, + amennyit láttam belõle a hangulata is ló lehet.
Hozzá kell tennem, nem kényeztettek minket annyira, de épp elég arra hogy újra belefogjak egy még futó sorozatba (már ha el kezdik vetíteni.)
#7752 A Gundamek nekem is tervben vannak, Hack Sign-t meg a két ünnep között fogom nézni... a többi meg még kialakul.
Naruto, Bleach, Mai Otome, Karin, Solty Rei, InuYasha (DVD író hiányában áll a project), GUNDAM Wing és Blood+
Akkor jöjjenek a közeljövõbeni tervek:
GUNDAM X, GUNDAM Victory, Turn A GUNDAM, Infinite Ryvius, Speed Grapher, Trinity Blood, Eureka Seven, Marchen Awakens Romance, HACK Sign, Star Ocean EX
Szal akkor sorozatokkal tele vagyok, de nincs 1 film se. 😄
Ja és ez a terv nyárig van kitûzve. Remélem nem vállaltam túl sok egyéb teendõim mellé... ^_^
a wonderful days nagyon látványos és érdekes.
steamboy: egy nagyon izgalmas és érdekes kalandfilm. ezt tényleg lehet mindenkinek ajánlani! ^^