Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadun Tryst
mai otome manga ch2 @ m13

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Jagi
Mondom hogy a Gézsát4 😄DD

[Jakuza]
Most Gézá-t vagy Gésá-t ? 😛PPPP

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Jagi
SAMURAI CHAMPLOO SPOILER. : )

Nekem az jött be nagyon amikor Jin mekkszöktette a Gézsát. Nagy jelenet volt. Kemény mint a kõ 😄DD

[Jakuza]
Eddig nalam a Number one.
Mondjuk az osszes zene nekem nem jon be, de a 14. reszben az a klasszikus hangszerelesu (zongora) zene azzal a japan dallal es melle az atelt emlekek kepanyaga, szerintem olyan szinvonalu, hogy aki uberelni akarja, akkor annak nagyon magas mercet kell elernie.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Jagi
EVA film: Mi értelme van annak hogy egy rajzfilmõl rajzfilmet csinálnak?
Már ha nem film lesz. Ha rajzfilm lesz, akkor amcsi, ha amcsi...

Kate Rose=Asuka
Rei=Ray
És Sinji? Talán Dzsordzs?

Fúúj, értenek hozzá hogy kell szétb*szni valamit.
De tényleg majd meglátjuk...

Jagi
Nagyon bejött nekem is. Asszem bekerült a topfájvba. : )
A zene isten, kb 10 perc után beleszerettem a S.C.-ba.<#eljen>

Jin nagyonnagy az egyszavas mondataival. Jó sokat röhögten rajtuk.

magus
hááát, ha felnottekkel jatszatjak el akkor mar reg rossz, ha gyerekekkel, akkor meg plane, eselytelen h talaljanak vmi nem irritalot a szerepre.

[Jakuza]
Hat sracok ez a Samurai Shamploo nagyon allat.
14. reszben ahogy sullyed a tengerfenek fele Mugen es kozben visszaemlekezik a multjara, mikozben megy az a megdobbento zene az maga a tokely.

Sadun Tryst

Jagi
A végére jobb lesz (a hack), én karácsony környékén szeretném megnézni addig kitart a többi...

via_mala
A Speed Grapher 2. rész alapján jónak tûnik, a .hack//SIGN viszont csak nagyon kipihent állapotban ajánlott. Kissé lassú, vontatott, viszont zseniális a zenéje.

Más:
Peace Maker Kurogane beszámolóm: #6214

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Bucser
JA s én meg jövõre végzek😞 Ha minden összejön...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
OFF

Szeged élelmiszeripari Fõiskolai KAr: Élelmiszeripari Vállalkozó menedzser mérnök😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

OFF

Átmentem táplálkozástanból, juhééé!!! <#guluszem1>
Hol tanulsz? Én a BGF-KVIFK végzõs vendéglátás és szálloda szak hallgatója vagyok.

Bucser
Készült ugye egy OVA is belõle (ez a MAcross 7 Dynamite) és egy Movie is ami még 30 perc😊 Nézd meg😊

Másik: Számvitelbõl én is átmentem múlthéten most jön majd vizsga Számvitel 2-bõl😞 Utánna meg jön asszem vállalati számvitel...

Ottto
Legyen igazad, bár engem nem gyõzött meg. Sajnos az én tapasztalatom ilyen téren semmi jót nem mutat ezért a gyanakvás...

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Köszönöm az ajánlatot, 3 nap után végre leért a macross 7 ost-je, úgyhogy nagy az öröm most nálam, fõleg, hogy pénzügyi számvitelbõl is átmentem! 😊
Viszont hnap valszeg meg fogok bukni táplálkozástan szigorlaton...😞
No sebaj, megyek vissza nézek peace maker kurogane-t, nagyon jó! Fõleg azért jó, mert így elhalasztja a macross7-t végét! Nem akarom, hogy vége legyen, úgy megszerettem azt a sorozatot, és a szereplõket.....<#rinya>

Bucser
Egy szerzõi jogi adásvételi szerzõdést nagyon sokféleképpen lehet megírni😊 Ugyanúgy ahogy a játékok esetén a jogtulajdonos nagyon sokmindent megszabhat a készítõnek. Játékok esetén a kiadók a jogtulajok. de pl egy FIFA vagy NHL licencel rendelkezõ játék sem lehet bõdületesen szar mert valszeg következõ évben nem kapják mega luicencet akármennyit is fizetnek érte. ugyanez áll a szerzõi jogokra is. Csak itt a jogászok manõverezõképessége sokkal nagyobb😊 ÉS mindenkinek 1 célja van. Pénzt csinálni nekünk meg jó filmet látni.😊 Ne írjuk le az élõszereplõs feldolgozást se láttam már karón varjút😊 Élõszereplõs feldolgozás is lehet nagyon jó😊 Ha a hangulatot hozza már megérte életet lehelni bele.

Ottto
Pont errõl beszélek. Hogyha szar lesz, az egész sorozatot világszerte fogják leírni. Tulajdonképpen miután megvették a jogokat, onnantól szabad a pálya. Nem hinném hogy csak akkor kezdenek el mindezzel vacilálni mikor már kész a film, aztán ha nem tetszik a tulajnak akkor dobhatják ki (a szemétbe vagy más néven). Jobb esetben a forgatókönybe belenézhet, de nem hiszem, hogy beleszólhat...

Malakai
Nekem az is pozitív, hogy nem úgy jött a hír, hogy forgatják, hanem pl sokáig szedegetik össze a bandát, ez jel lehet rá, hogy jó csapat lesz...
Pénzügyileg felsõ kategóriába tartozik, bár ahogy el akarnám képzelni, hogy milyen mennyiségû nagyon durva CG kéne bele, ezt tekintetbe véve már abszolút nem sok az a 100 milka (inkább kevés)...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Jagi
Igaz.

Bucser
Viszont abban lehet reménykedni, hogy a jogtulajdonos nem adja a nevét olyan termékhez amely rontja az eredeti termék megítélését. A Mai napig nyomják ki a gyárból az NGE collectors edition DVD-ket. Nem kis üzlet. Ha szar film lenne belõle hidd el visszafle sülne el és egy legendát rombolna le.

Ottto
EZ LENNE az utolsó kép csak most nézem seggberaptak amiatt mert belinkeltem.

Jagi
Ne lengetsd a kászát, veszélyes! 😄DDD

Bucser
Én meg attól félek, hogy a karakterek nevei😞 Valszeg a Rei vették át Ray-re😞 elég butaság lenne...

NA majd kiderül...

A concept artok meg csak concwept artok azok mindig kézzel rajzoltak és nem derül ki belõlük, hogy élõszereplõs vagy animációs film lesz -e. De mondom jó gárdával én azt sem bánom ha élõszereplõs lesz.. (Szerintem egyikõtök sem dobná vissza a filmet ahogy egy élõszereplõs Shinji-t ment meg egy überbrutálisan megcsinált Unit 1)

Ottto
Ha élõ lesz, akkor igen, akkor nem is várok tõle túl sokat.
Nagyon kezd elegem lenni hogy a filmesipar már csak a másolásból él, játékokat, képregényeket, és mostmár animeket is. Az eddigi koppintások nagy része szar, ép ezért sztem ne nagyon várd, hogy örömtáncot járjunk emiatt.

Malakai
Ilyen concepteket készítenek hagyományos filmekhez is. 😊
Ja és tudtommal ez is fan oldal és nem hivatalos. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Jagi
Bazz-zeg ez szép naon! : )

Ottto
Evangelion film offical page képekkel, cikkekkel

Ha a concept artok alapján kellene megmondanom akkor azt mondom animációs lesz, de ahogy olvasgattam sajnos lehet hogy mégis "élõ" film lesz, élõ szereplõkkel.
Nem fúzök hozzá túl sok reményt, de meglátjuk mit hoznak össze ):

Concept Arts:

New City. Ez lenne az új város a filmben?

Asuka & Rei.
Namost van itt Asukanál egy név: Kate Rose. Ha ez animációs film lesz akkor valszeg csak a modell neve akirõl az arcot mintázták, de ha film akkor lehetséges volna hogy a színésznõ neve?
Reinél ugyanez, csak egy bizonyos Ray személyében.

Evak konzerválva

Jagi
Miért várnánk az Advent children is jó volt az FF anin meg tele van ökörséggel...
Ha elkészül valaha majd meglátju. De ha olyan lesz mint az FF kiplakátolom, hogy láttam : )

Malakai
Az a baj, hogy egy anime-ot várnátok a filmtõl, de ez film, teljesen más mûfaj...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bucser
Egyetértek. Ha profik cisnálják és nem szúrják el a hangulatát és kihagyják azt a bamba gyerekszínészt aki az A.I.-mesterséges bambaság -ban szerepelt akkor még jó is lehet. Valamint ha sikerül jó színészeket találni és nem angolosítják a neveket majd😊

Bucser
Ha már terveknél tartunk "5 év alatt a vas és acél országa leszünk😄" Látod mi lett belõle😄

Gundam X Spoiler

Gundam X érdekes darab bár messze elmarad a seed-tõl és a wingtõl bár totál más elvet követ😊 itt bekövetkezett amitõl félt az earth alliance végig a seedben vagy a wingben (az alapstory az hogy a ZAFT ledob egy kiürített kolóniát a Földre. Itt ez lesz a bloody Valentine) Kevés ember marad és õk is a fennmaradásért küzdenek. Igazából nem war anime kilóg a sorból inkább kalandjellegû banditákkal meg öntudatkereséssel.

Egész estés filmek: nem tudom láttad e az Escaflowne sorozat movie változatát teljesen más rajzolás mint a sorozat volt és valamivel sötétebb is a hangulata. nem beszélve arról, hogy csak 1 óra 40 perc😊

Másik Movie lehetõség Macross Plus Movie lett kiadva ahol a 4 db 25 perces OVA-t vágták egybe ez is kellemes film. (bár nekem az OVA szinmaptikusabb mert kicsit bõvebb lére van eresztve)

Bucser
NA összefoglalom😊 Macross nagyon jó😊 mind a Do you remember Love mind a Sorozat. Aztán Macross 7 zenéje viszi a pálmát😊 OST megvan (mind a sorozat és mind az OVA OST-je) ha lesz netem majd értekezünk hogyan juttathatom el hozzád😊

A CsodaCsibe-s cikkrõl inkább egy szót sem ejtek😊 Szûk látókõrû majom😊
Gundam Wing brutálisan jó😊 Csak a végére a karakterek egysíkúsága miatt csak a történet menti meg a sorozatot. A Tokiói Keresztapák nagy kedvencem nekem is😊 (3-szor láttam eddig az HBO-n) de nethiány miatt sajna nem tudom leszedni eredeti hanggal😞 Bleach hol tart most?? mind a Manga mind az anime??? Történt már valami fontos Ichigoval?? vérzik már a szívem nagyon hogy nem láthatom😞

Disney...

Pár percenként dalra fakadó szereplõk + EVA-k... Jó lenne. 😊
Jagi
Legyen igazad.

Abba meg nem hiszek, hogy a Disney csinálja meg, tehát annyira rossz nem lesz.

Igen az az igazi... Az érzelmek!!! Eddig egy rajzfilmben és csak kevés filmben láttam ilyenjól kidolgozott/megjelenített érzelmeket mint az animekben. 😊
BEAST
persze lehet jó , de én azért nézek anime-t mert rajzolva képesek látványosan eltúlozni az emberi érzelmeket és erre sajnos az élõ szereplõs filmek nem képesek ... persze manapság a technika képes megjeleníteni egy nagy halom effektet amitõl csillogna villogna ... de mégsem ugyanaz *sighs*

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Malakai
Az már nem anime, az már film, attól még lehet jó. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sztem az animeket nem olyan jó élõszereplõkkel megcsinálni. Pont az a jó benne hogy rajzolt. Szerintem.
Malakai
Az EVA film még csak tervekben létezik, semmi sem dõlt el körülötte, de jelenleg úgy áll, hogy hagyományos film lesz, élõ szereplõkkel.
Legalábbis én így tudom.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sadun Tryst
ahogy elnéztem a weta workshop 1 spec-effekt, és animációs cég.
szóval valószínûleg az eva ilyen ff advent children szerû mû lesz. az én meglátásom szerint. de ha nem, és élõszereplõs, akkor isten mentsen meg minket valami amcsi akciófilmtõl 😄

remélem animációs lesz (CG) a film.

Jagi
Akkor lejött mirõl beszélek... : 9

Ja valaki olvasta az EVA Filmrõl szóló dolgokat? Esetleg nézte a honlapot?
Azt hittem élõszereplõs lesz : ( Vagy tud valaki ilyesmirõl?

Sadun Tryst
ja, a csaj nagyon bejövõs, kicsit oylan ghot beütése van. 😊 (mármint stílus)

a star ocean és a marchen awakens romance nekem is csak próba szerûen van tervben, tehát ha találok jobbat, akkor azt fogom helyette nézni 😊

Jagi
Jaj, ez nagyon ott van!<#eljen>
Bejön a kiccsaj arca, + amennyit láttam belõle a hangulata is ló lehet.
Hozzá kell tennem, nem kényeztettek minket annyira, de épp elég arra hogy újra belefogjak egy még futó sorozatba (már ha el kezdik vetíteni.)

#7752 A Gundamek nekem is tervben vannak, Hack Sign-t meg a két ünnep között fogom nézni... a többi meg még kialakul.

Sadun Tryst
Hát akkor kezdjük azzal amit ténylegesen nézek, és nem tervben van. 😊
Naruto, Bleach, Mai Otome, Karin, Solty Rei, InuYasha (DVD író hiányában áll a project), GUNDAM Wing és Blood+

Akkor jöjjenek a közeljövõbeni tervek:
GUNDAM X, GUNDAM Victory, Turn A GUNDAM, Infinite Ryvius, Speed Grapher, Trinity Blood, Eureka Seven, Marchen Awakens Romance, HACK Sign, Star Ocean EX

Szal akkor sorozatokkal tele vagyok, de nincs 1 film se. 😄
Ja és ez a terv nyárig van kitûzve. Remélem nem vállaltam túl sok egyéb teendõim mellé... ^_^

Sadun Tryst
sajnos már mind a 2t láttam... 😞

a wonderful days nagyon látványos és érdekes.
steamboy: egy nagyon izgalmas és érdekes kalandfilm. ezt tényleg lehet mindenkinek ajánlani! ^^

Miket nézel mostanában? Ha ennyire tele vagy sorozatokkal, akkor igazán ajánlhatnál belõlük! 😉

Seth
Most hétvégén néztem meg a Steamboy-t meg a WonderfullDays-t(bár ez koreai ha jól tudom,de ez semmit sem von le az értékébõl), mindegyiken jól szórakoztam(na nem azért mert vicces 😄)

PSN ID.: Beegabor