72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
tudod... rám is óriási hatással volt :|
hány részt néztél meg belőle?
igen! az első részben halomra öldösik egymást. de onnantól kezdve annyira annyira... olyan... meglepődnél, hogy mennyire :D
de látom makacs vagy -.-, nem tépem tovább a szám, a te döntésed :DDD -
Mindenkinek más a véleménye. Van aki számára pl. a DN is unalmas, míg én odavagyok érte. Nem vagyunk egyformák. -
ponthogy nem értelmetlen :S rám nagy hatással volt anno... megkéne megint néznem ^^ -
NÉzd, a mangából olvastam és az sem jött be. Nem tudott megfogni, ahogy a Naruto sem pl. vagy az Excel Saga. ami meg nem fog meg azt nem nézem. -
Nem fogom, mert számomra értelmetlen. Útálom az értelmetlen és gyilkolós dolgokat. -
egyetértek. -
Elolvastam az Aishiteruze Baby mangát.
Hát, szarjanak sündisznót az anime készítői, hogy nem ragaszkodtak a mangához!!! _Sokkal_ jobb a vége szerintem, még ha egy kicsit szomorkás is! -
Elég hiba :D
Én Elfenlieddel indítottam, az volt az amit először láttam, animés korszakomból, hát, mondják az elsőre nem való de vele szerettem meg az animéket^^
Jó, első rész így hirtelen kicsit sok volt nekem is, de nem vagyok olyan hogy egy-két percből értékeljek bármit is, inkább adok neki egy második esélyt....hát bejött ;) -
ha valakit érdekel megvan a lossless Rebuild of Evangelionhoz a torrent :CCCC (eredeti minőség)
7giga és feliratot külön kell szedni hozzá, meg nem is tom hogy jólesz-e de megpróbálom xD Eváért simán ^^ -
Eleinte en is valahogy igy altam az Elfen Liedhez, megneztem az elso reszt az animebol, es gondoltam nekem ez nem kell... Aztan egyszer amikor epp nagyon unatkoztam (mert sirva menekultem a naruto/bleach fillerektol), keresnem kellett valami rovidebbet arra az idore, ezert folytattam a masodik resztol :) Vegul nem bantam meg. -
húha, tessék AZONNAL bepótolni. igen. az elfen lied animet.
>:3 -
Hát mert sok ilyen anime van. -
Szintúgy, bár én este filmelek többnyire. Vagy éjjel. Vagy mikor egyedül vagyok itthon. XDDD -
AranyKéz #20948 Mi a franc ez a sok új "tönkrement a Föld" típusú anime ismertető az AA-n ? Tactical Roar, Hanoka, The Third, Gad Guard ?
-
AranyKéz #20947 " Na Elfen Lied-ből nekem a manga is elég volt. "
Kicsit túlértékelt, de még bőven a nézhető kategóriában van.
" Na anyám totál sci-fi meg krimi rajongó "
Egy kis Cowboy Bebop-ot, Ghost In The Shell-t, vagy akár Pale Coccon-t belökni, hagy nézze :)
-
Zodd #20946 A Dragon Half is megbukott Japánban, mégis az egyik legpoénosabb kis anime. :) Szerintem. -
Látom te így állsz a dolgokhoz, ami japánban megbukott az neked sem elég jó. Az elfen lied történetesen nagyon jó kis anime. -
Na Elfen Lied-ből nekem a manga is elég volt. abból is ha jól emlékszem egy kötetet olvastam és félreraktam. Ezek után nem csodáltam hogy Japánban nagyot bukott.
Na anyám totál sci-fi meg krimi rajongó, de ami rajzolt azt nem nézi. az neki helyből gyerekmese. De hát már 10 éve próbálkozom megmagyarázni az ellenkezőjét. mOst már feladom. -
én szépen bezárkózom ha valamit filmezek XD -
Nem tudom láttátok-e már
Gundam az X360-ra. -
:D:D:D -
kb
saját eset:
Elfen Lied-ot nézem már 4,5 órája(egyhuzamba néztem), már gyakorlatilag a külvilág megszűnt létezni, és csak azt vettem észre hogy anyum ott áll mellettem, nézi mit nézek, majd pár perc múlva kijelenti hogy "te se vagy normális"
(Excelnél már nem mondott semmit ...) -
Nuki #20939 Én nem az akirával kezdeném. Állítólag nagyon elvont, még manga-anime rajongóknak is.
Én inkább a megcélzandó személy filmbéli ízlését tanulmányoznám, és ehhez képest adnék neki finomságokat.
Vígjáték-Akció-Nyomozós-Fantasy-Horror-akármi... -
hát, raito null null 
(pedig közöm nincs a death note-hoz, azt alig pár hónapja láttam, és megértettem miez a sok hülye lájt a neten :D) -
-
Yaoiban miért ne? 
Olyan kis "tsukifijú" XD -
Ja igen az katakanával van írva. MI is tanultuk. Na persze a japánok is használnak angol eredetű szavakat mert egy pasira az ember lánya nem mondja hogy "kawaii" XDDD -
((És még korban is passzol =^.^= )) -
((RelakS is nagy japános :DDD akkor már 2en vagytok ^^)) -
Jah...
Egyik szón egyszer nagyon elgondolkoztam
csinos, jó külsejű - ハンサムな(hansamu na)
nézem, de nagyon ismerős ... honnan is? ... ARGH!OMG!!! handsome
-
Mivel a japánoknál nincs L hang, így az L-t Eru-nek mondják. Na ja tanulok japánt. Meg igazából magában álló mássalhangzó sincs, kivéve az N hangot.
Light nevét is ezért mondják Raito-nak. Én így jegyeztem meg és én is így mondom. Jobban rááll a nyelvem. -
És még élsz. Ismerek srácokat akik szeretik a yaoi-t, de ettől még nem homokosok. XDDD -
Raito 
Az egyik előzetesben hallottam, hogy "Watashi wa Eru desu!"
Hát azt hittem, lefordulok a székről :D -
Azt néztem párat, pl. Utena vagy Maria-sama ga miteru-t. De igazán sokat nem. Bár ami késik nem múlik.
Amúgy van pár lányismim aki hentai-fan, bár nem tudom mit esznek rajta. XDDD
Ja Misa-nak két nagy pofon kéne meg én. Csak zárnának össze vele 10 percre kiverném belőle Raito-t. XDDD -
Lányból vagy, miért izgatna?
Viszont mit szálsz a yuri (lány-lány) animékhez? :]
Misa-misa meg túl cuki, csak kell neki egy kis nevelés, hogy ne örüljön ennyire hangosan :D -
én is megnéztem 1-2-t
-
Nálam a yaoi-s képekkel van úgy pár ember, hogy "júj két buzi pasi", de hát mit tehetek én arról hogy imádom a yaoi-t? Aki nem szereti nem kell nézni/olvasni, ennyi. ÉN sem nézek ecchi-t vagy hentai-t mert nem szeretem. De attól nem fújolom le. -
A DN jó, de Misa-t legszívesebben megragadnám el elroppantanám a nyakát. Idegesítő kis k****, mindig nyávog. Nem is értem Raito hogy képes elviselni. -
Jaj ez nálunk is ment, hogy "jaj mese, ez a kicsiknek való" aztán beküldték tesómékat. Engem nem zavart, csak az hogy anno még együtt néztük az RTL Klubon a SM-t meg a DB-t és a Candy-t, utána meg lefújolták hogy mese. Persze akkor még nem volt mese, most már igen.
Na mindegy, én szeretem, főleg mostanában a yaoi-t. Tudom erre sok srác egyből rávágja hogy buzi-anime, de hát kit izgat. -
jah XD