72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Halihó!
Elkezdtem újranézni a sima Dragon Ball-t. Egyszerűen annyival érdekesebb, mint a Z...kezdve a világgal, a kapszulák, a természetesnek vett humanoid állatfigurák meg minden.
Ami kicsit fura, hogy egy részben mutatják, ahogy valami levágja egy t-rex fejét és spriccel a vér, míg 10-15 résszel később meg full rajzfilmes gumibaba mindenki amikor harcolnak.
A Super-t meg az első pár rész alapján kár volt elkezdeniük szvsz. :( -
A kedvemért siethetnének.
-
nem kell elsietni :D -
"yet" -
Nos én meg ezt hagyom csak úgy itt, mindegy kinek mit okozzon:
No season 3 for a Certain Magical Index -
Nem én kimondottan a Madhouse "hozzáállására" gondoltam ezen a téren. Még egy nyereségessé váló animét sem folytattak eddig. -
Nem manga, LN. És az animék 90%-a igen, azért készül, hogy az eredetit reklámozza, nem csak a Madhouse. De ez nem jelenti, hogy valamit ne folytathatnának... -
"Új Accel World anime bejelentve."
"Meg egy Sword Art Online mozi is."
Hehe... Lehet szemet szúrt az Overlord eladási mutatója nekik :) -
Ahogy a manga is eladásokat döntöget, és ezért csinálta a Madhouse. Ha jól emlékszem ők reklámozzák a mangákat így, így ritka kivételt látnánk, de akkor már a No Game No Life-t is :) -
Boldog születésnapot nekije :D
-
Aku no Hana befejezve. A rotoscopingot tenyleg szokni kell, de azert ki lehet birni. A tortenet viszont erdekes, kar hogy "es a tobbit nezd meg a mangaban" vege volt. De meg az is meglehet hogy belenezek… -
Nagyon remélem, bár szokatlan húzás lenne a Madhouse-tól az biztos. :D -
Overlord a japó amazon eladási listájának élén van. S2 inbound? :O -
Értem, elnézést. :) -
nincs meglepődés, csak érdekességként raktam be, ha már láttam. -
Meg egy Sword Art Online mozi is. :D -
Új Accel World anime bejelentve.
-
És, mi ezzel a probléma? Messze nem ez két sorozat az első ebben a témában, ugyan azzal a körítéssel. Más stílusban is annyi hasonló vagy már már ugyan olyan sztori van, mint a szemét. Mangáknál csak nézz körül, hány olyan sztori van amiben a főszereplő egy fantasy/mmo világban ragad.
Ezen meglepődni elég elég vicces, főleg, hogy nem tegnap kezdtél el ilyesmiket nézni/olvasni. :) -
Asterisk vs Rakudai
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
feliratok:
The story takes place in a school.
The heroine is a princess.
The male MC sees the heroine in her underwear while changing her clothes.
The heroine demands the male MC to repay with his life for peeking.
Thus, a duel occurs.
The male MC is a sword user...
... and the heroine is a sword user too.
The heroine's attribute: flames.
"Cinders" -
a kagewaninál könnyű volt. Az animáció nagyon nem jött be, így nem erőlködtem.
Az Asterixhez már ha elolvasod a szinposzist láthatod, hogy középszer. Az elején meg ez ki is derült egy béna jelenettel. Talán neki gyürkőzöm még egyszer... -
-
Prof William #67666 Mivel a két főhős még zöldfülű természetes hogy csicskáztatják őket. És sztem a csicskáztatás 2050-ben is a fogkefével padlósúrolást vagy lapáttal kifutópálya tisztítást jelenti. :) -
Két meg fél perc alatt hogy lehet megítélni valamit?
-
Heavy Object
Meh. A jövőben járunk erre mit látunk? Hogy ketten lapáttal takarítják a kifutó pályát. Damn. Nagyon középszerű első rész volt. Semmi izgalmas v érdekes nem volt benne. Az Objectek meg nagyon bután néznek ki. Látszik, hogy akartak valamit, ami nem mecha... De a legjobb ötletük egy nagy gömb volt tele ágyúkkal. Damn. Azért kap még esélyt...
Meg akartam nézni ezt a Gakusen Asterisket is, ami a szokásos fantasi/scifi világ speciális gyerekekkel, akik nem csinálnak mást csak iskolába járnak és verekednek. 2 perc után elég volt belőle. A kagewani még ennyit se bírt. Fél perc után menekültem.... -
En iden neztem meg az Ergo Proxyt es sztm nem volt rossz. A gangsta mas teszta, az tenyleg szar volt -
Nirz #67662 Jó hír mindegyiket utáltam :D -
Nem egy nagy veszteség. -
jaj. -
Ezt most csak úgy itt hagyom nektek.
A Sword Art Online kicsit másképp - 2. rész
-
Van persze. De azért szoktam másokra is gondolni néha :D Nem vagyok én olyan nagyon rossz ember... -
Van még valami amit nem bírsz esetleg? Vagy gondolsz néha másokra is?
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.09.30. 18:39:26 -
Nem bírtam Manglobet, úgyhogy nem bánom ha eltűnnek... -
Te ennek örülsz?
-
Olyan hírek jönnek-mennek, hogy a Manglobe (Samurai Champloo, Ergo Proxy, Gangsta) csődbe ment....
Ideje volt már :D -
Overlord
Egy kicsit a szezon meglepetése. A felütés alapján valami SAO baromságot vártam, de ez jobb lett annál. Végre egy karakter, aki kompetensen tud hozzáállni a dolgokhoz. Elsőre Ains és Nazarick kicsit OP-k ehhez a világhoz, de később azért kiderül, hogy nem olyan egyértelmű minden. Bár részemről nem volt akkora veszteség, de látszott, hogy látványosan kerüli a csatákat a sorozat. Amit muszáj volt mutatttak, a többi eléggé felületesen lett csak bemutatva. Jó, Ainsék elég lazán lesöpörtek mindenkit, így nem túl izgalmasak lettek volna, de na. Gondolom az évad végi nagy bummra kellett tartalékolni. Aztán a végén még megmutatják, hogy a soha el nem készülő 2. évadban kik bukkannának fel, mi lenne. Tök jó...
6/10
Ezzel hivatalosan is a nyári szezon végére értem. A mérleg 11 sorozat (Ore mono, Soma és Arslant is ide veszem befejezéssel), amiből hármat dobtam. A Shimoneta, Sore ga seiyuu és az Ushio to Tora....
Shimoneta humorára nem igazán tudtam ráhangolódni, nekem sok volt. Seiyuu meg 1 rutint ismételgetett minden részben, míg Ushio túl egysíkú volt nekem. Tora kvázi-tsundere szövegei az agyamra mentek.... -
Az elso reszt megneztem. A karakterek tenyleg furcsak, de a hatterek viszont nagyon szepek. A tortenetrol meg sokat egy resz utan nem lehet meselni.. -
azt mondják nem rossz, de a rotoszkópos buzizás miatt nekem kimaradt. Szvsz borzalmasan néz ki.... -
A ket szezon kozti idoszakra gondoltam keresek valamit a folyamatabradrol es az aku no hana erdekesnek tunt. Kerdesem az lenne csak, latta valaki? -
Charlotte malam is nagy csalodas volt, egyaltalan nem hianyzott nekem belole az utolso par resz valtasa. Anelkul egesz normalis langymeleg valami lett volna. Igy egy nemistudommi..
A working megse lezarasa nagyon bosszanto szinten, kar elhuzni meg egy speciallal. -
Ez a Prison School is nagyon elmebeteg volt, bár a Kiyoshi vs Hana részek jók voltak:D