72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
a Sakurako-san.... is valami komolyabb sztori. De Heavy Object v Gundam is ide sorolható talán.... -
Van barmi komoly sztori a szezonban? Egyetlen rendes sorozat van csak a listamon, a perfect insider. Egyetlen sorozat egy egesz szezonra? Nagyon szuk :-P -
knightbali #67725 King-et bírom én is, már alig várom, hogy hallhassam a King engine-t :D. -
EnxTheOne #67724 King a legjobb :D -
knightbali #67723 Én nézem. A mangát beértem már vagy fél éve és azóta is olvasom, ha kijön egy- egy újabb fejezet. Az a jó, hogy ez az első 2 rész még nagyon a jéghegy csúcsa volt, ahogy kezdenek majd becsatlakozni a mellékszereplők úgy fog egyre jobbá válni az anime. -
EnxTheOne #67722 Én olvasom a One punch man mangát, és szerintem nagyon jó.
Egyébként érdemes legalább google képkeresőben nézni egy összehasonlítást a régi mangával :D
Az eredetinek egész érdekes rajzstílusa van :D:D:DD: -
Nirz #67721 LoL micsoda véletlen egybeesés pont most néztem a myanimelisten a mangája infoját bár kétlem hogy bejönne mert kiváncsi voltam hogy az általam kedvelt művek kritikusai mit tartanak nagyra és sokaknál a One Punch Man volt bejelölve. -
Én is felemásan éreztem. A közepére leginkább unalmas lett, még a verekedés is uncsi volt. Aztán csak volt valami az álomnál, ami érdekes volt nekem is, de eéág vegyes érzéseim maradtak utána. Nem igazán tetszik, de nem is igazán rossz. A 2. rész majd talán segít dönteni, hogy mi legyen vele.
Anno a manga pár fejezet után kukázásra került.... -
Felemás érzéseim vannak a sorozattal kapcsolatban, de a főszereplőt imádom. :d -
Nézi valaki One-Punch Mant? Mikor láttam híreket róla elhesegettem, hogy ez biza' nem lehet jó. Aztán volt egy kis időm és mégiscsak megnéztem. Hát nagyon pozitív csalódás volt. :D Grafika, stílus, animáció, zenék, hangok, minden nagyon ott van. :) És a cselekmény is élvezhető. Két rész alapján nem tudom még hogy mi fog kibontakozni átívelő történetként, de ha epizódonként tartja a szintet, akkor ez egy igen jó anime. -
ez az egész lista egy hatalmas faszság :D -
Valaki oltsa már le "Az utolsó léghajlító" miatt :D -
bocsánat...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
EnxTheOne #67714 A "K" anime az milyen? -
-
Chihayafuru... olyan mint egy sportfilm...
bár az, hogy már az első előzetesben lelövik a poént, az elég gáz :D
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.10.09. 17:03:13 -
Ore ga ojou-sama...
Heh, ez jó volt. Elég nagy ökörség ahhoz, hogy nézzem :D
Subete ga F ni naru...
Look at me! I'm deep as fuck! -
Sakurako-san no ashimoto...
A Dr. Csont anime, csak több weird shittel. Meg Sakurako elég bunkó tud lenni, ami nem tetszik. De mikor a srác (hiába súlykolta nevét, nem jegyeztem meg damn) beszabályozza, azok a részek tetszettek. Ha több lesz, mint minden részre egy csont, akkor akár végig is nézem... -
Kagewani: eleg fura es meg csak nem is igazan erdekes, ijesztonek se ijeszto. Lehet dobni fogom par resz utan.
Kowabon: kicsit ez is furan nez ki, de azert szebb, raadasul csupa libabor lettem tole. -
Gundam: Iron blooded orphan
Nincs új a nap alatt. Mondhatni a Gundam széria már kimaxolta az űrkolónia-Föld ellentét sztorikat, így csak a meglévőt lehet variálni. Most éppenséggel nem sikerült rosszul. Szokásos nyitás volt, amilyen a Gundam szokott lenni általában. A karakterek nem rosszak, akár kedvelhetőek is. Meg van a potenciál, hogy egy jobb Gundam sorozat legyen...
Concrete Revolutio
A 2. fele során végig azon morfondíroztam, hogy kell-e ez nekem. Ez a robotos, maho shojos őrültség. A kis csajt gyorsan meg kedveltem, de a végére arra jutottam, hogy én ezt inkább kihagyom. Nem volt rossz, de úgy érzem, hogy ez nem igazán nekem való...
Comet Lucifer
Ha lazára veszi a dolgot, akkor még lehet tök érdekes is. Kicsit hektikus volt az első rész és vannak kiszámítható dolgai, de várom a 2. részt... -
Nalam ez igy*
Jobban kene figyelni telefonrol gepeleskor.. -
Vexille: 2077 Nihon Sakoku: szep de kisse lapos volt. Malam.ez ogy 7/10 -
Az nem vitás, hogy Picard a tökéletes csillagflotta kapitány, de én jobban bírtam Sisco-t. Janeway szörnyű volt, de a kalandos utazás és a borg miatt kedvenc marad a Voyager. :) -
Véletlen felcserélted a relációs jeleket ;)
(amúgy TNG > all) -
Nálam DS9 > Voyager > Enterprise (meglepően tetszettek Archer kapitány kalandjai) > Next Gen >>>>>>>>> Original Series. :)
Viszont erről jut eszembe lehet előtúrom valahonnan a Babylon 5 részeit. :) -
Nem is azért - a történetiség, a folyamatosság miatt, a "star trekes" átfedések miatt. -
amit kellett értettem. Nem éreztem, hogy bármi hiányozna... -
A Voyager előtt mindenképp a The Next Generationt érdemes látni. A Borg miatt mindenképp, de sok egyéb okán is. -
A Voyagerből láttam a legtöbbet szerintem. Viasaton ment régen, folyton néztem. De itt-ott kimaradtak részek. Aztán a TOS-ból és a Next generationből láttam még sokat. A többi kimaradt már.... -
A Star Trek: Deep Space Nine a legjobb mind közül.
Utána hajszállal a Star Trek: The Next Generation.
Azt követi a Star Trek: Voyager és a Star Trek: Enterprise.
Nálam. -
Én is megpróbálkoztam ezzel, de csak a Voyager és a Deep Space Nine sorozatokat sikerült megnéznem, a többi valahogy nem ment. :/ -
Akkor örülök, hogy következetesen forszírozom ezt az animét neked :)))
Én meg újrakezdtem a Star Trek-sorozatokat. Már a harmadik évadot nyúzom a Star Trek: The Next Generation-ből.
Nem is tudom, talán a 4. teljes megtekintésem, az elmúlt 15 év alatt... -
Én az ilyen modern-fantasy iskolában játszódó viadalos cuccokra értettem.
Ezt egyébként korábban már ajánlottad, be is raktam a listámba:)
Jelenleg mondjuk nem igazán van kapacitásom régebbi animéket nézni a szezonosokon kívül.
Lassan a nyári szezon végére érek, csak most megint sorozatokra feküdtem rá, így animékre mostanság nem nagyon van időm:D -
Nekem bejött.
Tetszett a világ, a 12 királyság és a szereplők igen nagy része. -
ez rajta volt a Ptw listámon. Azon belül is a 'valószínű soha nem fogom megnézni' részén....damn -
"hány olyan sztori van amiben a főszereplő egy fantasy/mmo világban ragad"
Ezt azért próbáld be, ha még nem tetted meg: "Juuni Kokuki" (The Twelve Kingdoms)
INFÓ
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.10.05. 18:55:56 -
Én az ilyen témájú animékbe már bele sem kezdek. -
Szerintem tényleg nem olyan rossz. :D Mondjuk nekem eleve nem voltak túl hatalmas elvárásaim. -
sokkal rosszabb :D -
Annyira azért nem rossz az a Super.