FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Gundam: Iron blooded orphan
Nincs új a nap alatt. Mondhatni a Gundam széria már kimaxolta az űrkolónia-Föld ellentét sztorikat, így csak a meglévőt lehet variálni. Most éppenséggel nem sikerült rosszul. Szokásos nyitás volt, amilyen a Gundam szokott lenni általában. A karakterek nem rosszak, akár kedvelhetőek is. Meg van a potenciál, hogy egy jobb Gundam sorozat legyen...
Concrete Revolutio
A 2. fele során végig azon morfondíroztam, hogy kell-e ez nekem. Ez a robotos, maho shojos őrültség. A kis csajt gyorsan meg kedveltem, de a végére arra jutottam, hogy én ezt inkább kihagyom. Nem volt rossz, de úgy érzem, hogy ez nem igazán nekem való...
Comet Lucifer
Ha lazára veszi a dolgot, akkor még lehet tök érdekes is. Kicsit hektikus volt az első rész és vannak kiszámítható dolgai, de várom a 2. részt...