72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
No igen a lányok szépen voltak megkreálva ^^
Talho eszembejutott! elején jobb volt ^^ végére hááát :\ szerintem nagyon hirtelen változott meg. és elég élesen x.x mintha más személy lett volna ^^ csak a kapcsolatai ugyan azok. -
No igen ^^ Eureka, Anemone és Sakuya :D (bár utóbbi talán már nagyon loli ^^)
A kölyköket (bár értem milyen helyzetben vannak) nem szerettem :\ de nagyon nem. Mindig csak bajt okoztak -.- mint a valódi kölykök ^^
Eureka változásai... Hát a második formája meg ahogy az lett az... no igen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!D. Gray-man-ből Lenalee jutott eszembe XD
A végső formája viszont tetszett :)
Dominicet és Anemonét én már az elejétől nem tartottam ellenségnek :S valahogy első feltűnésüknél éreztem...amit kellett :D Anemonét azért jobban sajnáltam mint Eurekát.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyik legjobb rész mikor az Arial Coralianba akarnak bemenni először és rájuktámad Anemone theEND-val :D az nagyon nagy volt :K enyhén őrült-módban volt akkor a lány ^^ Vascudo Crisis!
így hirtelen ennyi ^^ majd ha jösz spoilerezni akkor hátha eszembe jut még valami :D Wikipedian meg nincs túl sok +... (csak pár mangaspoiler O.o az picit durvább mint az anime) -
[gí-dzse-to]
{ nem ilyen nincs a sorozatban de a csaj feje valoban igy van megrajzolva... ahogy mar irtam.. a csajok rohadtul KAWAII!!!!!!!!)akinek nem jelenik meg az katt ide, jobb klikk es kep megjelenitese -
nalunk mar hajnali 1 van.. szal a szpojleres kibeszelos dolgot holnapra halasztom, meg el is akarom olvasni a wikipedian hogy mit irnak az E7 rol.. hatha feny derul par dologra.
sayuka lehet hogy sakuya volt amugy:D nem emlexem a nevere pontosan. -
Eureka Seven
Elore leszogeznem, hogy mindenkinek mas az izlese: ahogy nekem az NGE az egyik kedvencem masoknak kevesbe tetszik es egyesek szerint meg egyszeruen *kaki*.
Az E7 az egyik uj kedvencem: Zene egytol egyik nagyon bejon! latvanyilag is jo, komolyan van megrajzolva minden.. sosem rajzoltak palcika embereket meg hatalmas cseppeket az emberek homlokahoz, stb.
A sztori is nagyon tetszetos mar az elejetol, egyaltalan nem ereztem ugy, hogy lassu lenne a bevezeto de soha nem is volt vontatott. Minden resz utan ugy voltam hogy mar neznem is a kovetkezot!
Karakterekkel szerintem mindenki mashogy talalja meg a kapcsolatokat.
NGE anno azert is tetszett anno mert eszmeletlen magam alatt voltam mindenfele ugyben: csaladi, barati es csajozos ugyben is.
E7 nel nem volt semmi bajom, de megis eszmeletlenul bejott minden krakter viselkedese.. EGYTOL EGYIG! ( most felesleges felsorolnom a neveket, ugye?) najo talan a harom kisgyerek tetszett a legkevesbe ;)
Ja es, Eureka, Anemone es Sayuka rohadt szepek voltak! annyira gyonyoruek voltak, hogy szinte szerelembe estem :D Nagyon is sajnaltam hogy eureka atment a valtozasain :( jo a vegre mihezkepest meggyogyult de akkor is.. es Talho is sokkal jobban nezett ki a sorozat elso feleben.
A sztori huzott magaval mint az orulet, nem egyszer konnybelabadt szemekkel neztem egy-ket jelenetet!
A veget nem ertettem teljesen, talan azert sem tetszik annyira a legvege mint a szerie 3/4-e mert nem fogtam fel fullosan hogy mizu.
Mindenesetre SZERINTEM MINDENKINEK kotelezo a sorozat. kihagyhatatlan anime. sok animet lattam mar.. (mihezkepest) es ez mindenkeppen benne van a top 5 ben!!!!
Nagyon ramatyul erzem magam hogy vege van a sorozatnak! az elso 3/4 reszt siman elneztem volna 50 resz alatt.. tehat ha a sorozat 80 reszes lenne is kevesnek talalnam, talan:D -
naja.. de nem allok most neki. majd ha hazamentem -
jó, persze :D majd spoiler tagben írjuk XD -
majd mindjárt kiderül relaks megsértödik e :D -
Ha hiszed ha nem, ugyanezt akartam írni viccből, de aztán gondoltam hátha megsértődik :) -
magadat
-
Egyelőre semmit :) -
Mit töröljek?
-
Viszont a spoilerekre vigyázzatok ! -
Én nem vagyok a külön topic híve, befejezett sorozatoknak végképp nem :S Ezek ilyen egyszer kibeszélősek igazából. Szerintem Anime topic elég neki. :) Főleg hogy nem is ismerik annyian (illetve nem látták még) Eureka 7-t, így nem is lennének akik kommentálnák :S -
NGE, Elfen Lied, Berserk, Eureka, meg még párral én is így vagyok :D de aztán csak nézek másikat ^^ és ha tényleg jót fogok ki, akkor az úgy jó nagyon :D ha viszont valami átlagosabba nyúlok bele akkor az sokat veszít az értékéből :S (kontraszt) -
No igen a zenék :D OSTből kiszedtem jópárat ami tetszett ^^ inkább a Star Wars szerű iylen szinfoikusabb zenéket. Technoért (vagy trance vagy mittomén mi xD) nem nagyon vagyok oda, de azért "Get it by your hands" című számot meghagytam :)
Tényleg minden karakter nagyon jó. Én azért nem mondanám hogy imádnivaló,de jó mind.
Végében mit nem értettél? -
majd osszeulhetnenk kibeszelni... ha hazamentem a munkabol majd leirom mit gondolok.. esetleg kulon topikot is nyithatnank neki -
nemcsak az eurekaval voltam igy.. nge vel is.. berserk... -
hat rovid... csak az elso 30 reszbol elneztem volna 50 et.... kurvajo volt az eleje.. IMADNIVALO minden karakter!!! az osszes! meg az ellensegek is ( anemone es dominic) a zenek tokeletesek. nem volt olyan zene ami ne tetszett volna sot volt olyan is ami eszmeletlenul passzolt a helyzethez pl a szomoru helyzetekben
a rajz is jo szal imadnivalo! a vegevel nem vagyok teljesen megbaratkozva meg mivel nem is igazan ertem fullosan -
nekem is nagyon bejött :) mondom hogy kedvencek listában (csak 5 fér be) lecseréltem Death Note-t Eureka 7-re. Pedig azt is imádtam ^^
Objektívan ránézve az animére vannak benne unalmas ismétlődő kínszenvedős részek, de valahogy menet közben nem tűnt fel, és végig fenntartotta az érdeklődésem és élveztem ^^ -
pedig azt hittem eredeti ötletem van... -
Ezt már láttam vhol, csak akkor nem volt ott a "csápos" -
unatkoztam, hátha értékeli valaki :)
eredeti, ha valaki nem ismerné -
Rundstedt17 #21743 hm érdekes hogy ilyen hatásal van:D.kiváncsi lettem -
ennyire jó? Még a végén meg kell néznem, csak ne lenne olyan hosszú ( vagy rövid, nézőpont kérdése :D ) -
hihetetlen.. ez az anime nezes olyan mint a csajozas....
megismerkedsz vele.. tetszik avagy nem ( eureka seven eseteben pl az elso 30 resz odatett de kemenyen ) ezekutan jon a fajdalmas szakitas es a hianyerzet meg a rossz kozerzet es meg akkor se szivesen
"csajozol" ha van masik 120 anime a gepeden, mert egyszeruen nem megy.. hiszen eppen most fejezodott be egy mely kapcsolatod...es ez hagyjan.. meg zenet se tudok hallgatni, es normalis filmet sincs kedvem nezni..
-
vegigneztem az eureka seven t
leirhatatlan... de nem ertem teljesen :((((((((((((( most nemt udok rola beszelni.. esetleg majd holnap leirom rola a velemenyemet nomeg azt amit nem ertettem. -
Azt hittem, hogy az Animax a 49. rész után nem az 50.-et mutatta. Legalábbis az előzetesnek nem sok köze volt a részhez :D -
mivoltazmivoltaz énisénis -
Közbe youtube-on megtaláltam, és töröltem
-
Nem, ez egy ilyen szar filler volt -
hát ez.... MIÉRT CSAK 45sec?! :((( pedig nagyon jó ^^ -
Jujj... Lucky Star opening Haruhival :D -
Nesztek, Lucky Star Mulatós :D
-
Cat 02 #21731 Jah. -
az amerikaii scci-fit? animébúl csak seven van O.o -
Cat 02 #21729 Én a sima Eureka-t nézem csak, az eléggé ütős :) -
jaj istenem.... mar csak 8 resz van az eureka sevenbol es mar most szarul erzem magam hogy mindjart vege :((((( -
Elnézést? Már megint? Nem volt elég, hogy egyszer elnézted?
-
upsz. elnezest:D