72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
ez majd nem olyan jó mint amit armageddon talált :D -
Te még a kakán is találnál csomót xD -
Rundstedt17 #21806 jah még kihagytam:
Gantz(leszámítva botrányos vége,sok bénázás) -
Rundstedt17 #21805 csak a magad nevében
-
Rundstedt17 #21804 ezek tetszettek:
Death note(leginkább)
Berserk
Elfen lied(kevésbé)
Higurashi no Naku Koro ni(leginkább)
Higurashi no Naku Koro ni Kai -
Vagy a Digimon ?
-
Akkor mi volt az ami eddig tetszett neked az animék között
Elfen Lied...? -
Rundstedt17 #21801 azt keresem de ha a cselekmény jelentős része annyi hogy a sorozat második felében nagy részt lelki vivódást látok nos az egy kicsit uncsi.... -
Azt hittem a "komolyságot" keresed -
Rundstedt17 #21799 a mechás dolgok nem jönnek be.na meg a rajzolása is gyengus.plussz túl filózófikus bleh. -
Rundstedt17 #21798 láttam,elismerem a vége nem volt gyerekes,de mondom én az összhatást nézem a gagyi unreális poénok az én szememben gyerekesé degradálja a cowboy bepop-ot.
-
Bazz :D nézzél Neon Genesis Evangeliont ha sírni akarsz a komolyságon :D -
Hiába mondod , hogy láttad végig, én nem hiszem el.Akkor nem mondanád hogy gyerekes -
Rundstedt17 #21795 én nem nevettem,de amúgy illenek abban igazad van a cowboy bepop gyerekes világához. -
Nem, csak mi is használunk melóban állványokat, és megmutatnám, hogy nem kell azokra annyira izgulni :D (2 monitor fér rá) -
Igen,ezek simán csak jó poénok és illenek a világához. -
Rundstedt17 #21792 Hú de azta komoly a cowboy bepop
csk néhány példa a hú de komolyságára:
akik látták csak sima poénak álítják be ezeket?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!például a bolond gombás rész:amikor a kutya megszólal a tehénhez hogy:kössz haver,a tehén meg semmiség vagy mint válaszolt!!!akkor komolyan azt mondtam WTF.aztán egy másik részbe amikor romlott homárból valami fekete izé lény lett!!WTF???
szóval nálam ezek nagyon hangulatrombóló dolgok voltak,mint valami kisgyerekeknek készült disney mesét néztem volna. -
-
Rundstedt17 #21790 én is úgy éreztem ahogy te amikor végignéztem a cowboy bepop-t túl komolytalan volt.A fullmetal alchemist sem komoly sokat hülyéskedtek benne ezért sem bírtam végignézni... -
valami olyan rémlik hogy külön van egy bolygó las vegasnak külön nemtomminek vagy ilyesmi. meg mindig valami katasztrófáról beszéltek. -
csak nem szgép asztalt alkotsz? :) -
Death Note-ból tud valaki mutatni egy képet, amin jól látszik a monitorokat tartó állvány? A 2010 utáni részekre gondolok ^^ -
alapfelállás, szétszakadt bolygó?? What? Na nyomás megnézni!!! :) -
én anno még A+on néztem 1-2 részt, csak későn volt, relativ halk is volt, nem is egymás utáni részeket láttam szal kb semmit nem értetetm ^^ ezért is tervezem megnézni..
de már az alapfelállás problémás hogy szétvan szakadva a bolygó vagy mi :S
amúgy tetszett ^^ -
Beebop abszolút nem komolytalan. Vannak benne vicces részek, de drámai is tud lenni ha kell és a vége elég szomorú. A rajzolást meg nem kell méltatnom, szuper még mindíg, az akciórészek ütősek és látványosak. Aki komolytalannak véli az még az első részt sem látta, ami kapásból nem olyan vicces. Lehet azért tartják annak mert már a cím alapján űrwesternfilmnek titulálják vagy nem tudom :) -
Cowboy Bebop komolytalan? :D én nem láttam de mást hallottam...
Fullmetal Alchemist az felemás (már nem minőségben :P) mert egy része humoros, egy része meg... hát igen... volt benne megdöbbenés... ilyen "hogy tehette ezt?" meg "ezt nem hiszem el!" meg hasonlók :S -
mindenkeppen nezd meg az eureka sevent :D -
Ma fejeztem be a Death Note-t! Sosem néztem elötte animet! Ez a DN szuper volt, sosem voltam sorozat függő nem is emlékszem, hogy bármelyik is lekötött volna ennyire talán a meggájver:D, de ennek a történetvezetése szuper, tele csavarral, mégis mindenki számára érthető (legjobban L-t bírtam), egyetlen csalódás a vége volt, végülis az amire számítottam, pedig bíztam vele hogy ott is lesz valami nagy pofára esés de nem lett! Szóval ha tudtok még valami hasonló kaliberüt azt osszátok meg! Ja a Cowboy Bebop-ot is megnéztem de az túl komolytalan! Most a Fullmetal alchemist van soron, kiváncsi vagy milyen! -
:D:D ti kértétek hogy ne spoilerezzünk xD elkellett takarni :c
---
Elkezdtem DMC animét ma reggel. Aztán 7. résznél elkezdtem a gémet :D kurvajó mind2 :D najó, az anime objektívan értékelve... khm... kaki... de am menő pózőr fasza cucc :D
Dante FTW ^^ meg a játékban Nero is. bár ő kicsit érzelgős :\ de mind2en jófejek :D -
Nuki #21779 Ennyi szpojlert még az életbe nem láttam, még forma-1 versenyeken: se. -
Ja ez válasz CSOCSOnak és Eureka 7 és spoiler. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1.) Van a Föld. a Scub Coral megjelenik rajta. Primitív létforma ezért úgy kommunikál hogy egyesül a többi létformával. Emberek félnek ezért támadják. Scub Coral ezt a kommunikáció egy formájának veszi ^^ Emberek elmenekülnek majd később visszatérnek.
2.) A Scub Coral csak egy idegen létforma. Behálózta a bolygót, ellepte a felszínt. Eurekáék mikor a Great Wall mögé jutottak, valójában a régi Föld felszínére jutottak. a Scub Coral alá.
3.) Anemone mesterségesen lett létrehozva. Nem valódi Coralian. Amúgy jah. Kommunikáció egy formája. Adsz egy üres papírt akkor valszeg írni fog rá akinek adtad. Tudat nélküli Coralianok tanulni fognak az emberektől. Aztán mikor visszatérnek beszámolnak a Scub Coralnak
4.) Compact Driveos kérdések bonyolultak. Ezeket nem nagyon értettem :S De Deweynak kétlem hogy lett volna ilyen szerelme.
5.) Az Arial Coralianok (asszem ezek a szélgömbök) ritka eseménynek számítottak az Orange használata előtt. Szerintem csak meg akarták nézni mi van belül.
6.) Renton az no comment ^^ De amúgy elmondta hogy nyílvánvaló volt az egész, és tudta is, csak nem fogta fel addig a pillanatig.
7.) Szerintem simán el akarja pusztítani a Command Clustert hogy felébredjen az egész és így átlépjék a Limit of Life-t. Vagyis elpusztuljon a világ.
8.) Még mindig azt tartom hogy szerintem nem. Simán ha elpusztítják akkor a bolygó is megy vele. Én inkább egy parazitának nevezném :\
9.) Anemone×Dominic... Anemone azért van oda Deweyért sztem mert fölötte áll :S de valójában Dominicet szereti. Ez csak a végén esik le neki is mikor rájön hogy Dewey kihasználja Dominic meg elhagyta.
Ez hogy "akire mosolyog az a kiválasztott"... ez csak süket duma szerintem :D
10.) Mert közel került a származási helyére, a Command Clusterhez.
11.) no igen... Vagy azért, és buta volt. Vagy azért, de beképzelt volt és azt hitte gyorsabban végez vele. VAgy pedig ahogy korábban írtam csak el akarja pusztítani a világot^^
12.) A sziget az kérlek maga a Föld...ön egy sziget. A Scub Coral egy búraként körbeveszi a Földet. Ez alatta volt.
A Central Cluster meg ugyanott csak kicsit odébb. A zóna meg az az alagút szerű effekt amibe mindenféle furcsaságokat látnak a sűrű Transparent Light Particles miatt
13.) Nem önmegsemmisítő. Aktiválja a Coralianokban a nemtommit hogy új command clustert alkossanak. És van bennük valami kód hogy miután ez megalakult ez ébressze fel a teljes Scub Coralt.
Eureka nem halt meg csak átalakult. Anemonéről meg leszedték. Csak azért nem pusztult el egyből a világ mert Euréka nagyjából tudatánál volt és ellenkezett. Nem akart átváltozni.
Dewey úgy tervezte hogy ha nem jön össze a terve akkor még mindig ott van vagy Anemone vagy Euréka rajtuk a nyakörvvel hogy átváltozzanak és elhozzák a világvégét. Egyiken csak rajtamarad. És bevált a terv.
14.) A Nirvash meghallgatja Rentont, és az Amida drive segítségével átváltozik spec3-má, ami kicsit úgy néz ki mint az originál páncél nélküli. Jah. kb. ennyi. (Az eddigi kék villogás mellett ami Euréka homlokán volt, megjelent egy piros is. Renton homlokán :P)
15.) Jah. nagyjából. Eldöntik hogy ottmaradnak, együtt, megmentik a világot, de Nirvash látta hogy ez jó, és mondta hogy menjetek éljetek, ő majd lesz az új Command Cluster... Persze áldozat nélkül nincs semmi. Ha jól értettem az életek fele beolvad a Scub Coralba, vagy csak simán eltűnik. vagy hasonló.
Gonzy az nemtom mi volt. Jah Coralian. Biztos ő is valami megfigyelő. Aztán mikor midnen jól sült el visszatért a Scub Coralba.
1 év után Eurékáék már visszatértek egyszer :D Nirvash visszaküldte őket. Legalábbis (wikipédia szerint is) erre utal a papír amit Axel papa tart a kezében... "Anya: Eureka Thurston; Apa: Renton Thurston; Legidősebb gyerek: Maurice Thurston;..." csak utána elmentek világot látni vagy valami ^^
-
nah bocs ha valamit felreirtam vagy ha kihagytam egy szot-ha valami ertelmetlen.. megyek aludni mert nagyon faradt vagyok mar. remelem mire felkelek lesznek valaszok. nahbye!
eureka seven rulez!!!! most megjobban tetszik a befejezes mint tegnapelott... -
Eureka Seven [ eureka 7 - E7 ]
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!eh. csak egy kicsit beleneztem az elso ket reszbe mielott elkezdtem volna irni es legszivesebben mar neznem ujra az egeszet.
Erdekes volt mar az elso reszben levo utalas is arra hogy Eureka nem ember. ( mikor eureka megerkezik, renton belenez a nirvashba es meglepodve mondja eurekanak hogy miert nincs compact drive? anelkul ember nem is vezetheti ezeket a gepeket. )
1) Van a fold.. scub corall megjelenik.. emberek berezelnek majd visszakoltoznek mikor a scub corall rajon hogy egyedul maradt es ezert visszafogja magat..
2) a Scub coral nem lehet hogy maga a bolygo szelleme? hiszen Dewey ek is mindig a felszint tamadtak es az emberek tamadasaira jottek elo az antibody coralianok. vagy az is csak egy letforma ami annyira eros/fejlett hogy sajat dimenziojuk van a bolygo belsejeben ?! ahova eurekaek megerkeznek a legvegen
3) Ha jol ertem az emberi coralianok ( sakuya, anemone, eureka es az oreg csavo a gekko go rol) ezek mind azert vannak hogy a scub coral tanuljon az emberektol avagy komunikaljanak veluk ok mind csak ilyen megfigyelo szemelyek az emberek felett?!
4) compact driveok a testben:
4.a) ha jol ertem a papban azert volt a compact drive mert o es sakuya at akart jutni a zonan keresztul a scub corallba, de valamiert nem sikerult es igy beleegett a testebe a compact drive?!?! most akkor sakuya hogyan elt tovabb? sakuya miert nem tudott atmenni a zonan?
hogy lehet az hogy Norbu megsem volt a megfelelo partner sakuyanak hogy atjussanak a zonan? hiszen azert tortent sakuyaval az ami, nem?
4b) ha Dewey testeben is volt compact drive akkor azt jelenti hogy egyszer neki is volt egy coralian szerelme akivel at akart lepni a zonan de nekik se sikerult?
5) az elso coralian felbukkanasanal anemone ha jol tudom nem azert bukkant fel mert nirvashekat meg kellene olnie hanem mert at kene jutnia a zonan.. de minek is? mar akkor az volt a cel hogy theEND majd atjut es megoli a command cluster coralient? ( ami vegulis a vegen el is pusztul mivel anemonenak sikerult belelonie a dardat)
6) renton tenyleg ennyire buta volt hogy nem vagta mar a legelejetol hogy haz az lfo kat emberek vezetik akkor valszeg a KLF ben is emberek vannak akiket megolnek a levegoben avagy a foldon?
7) Dewey leszanalmasozza az emberiseget a 35. reszveb mikor Norb mesterrel ( az a pap csako) beszelget es azt mondja hogy el akarja hagyni ezt a helyet... tehat akkor most mirol is szol az egesz? miert kivancsiskodik a scub coral utan? oda akar menni? de akkor minek akarja elpusztitani? azt hiszi hogy emiatt szanalmas az emberiseg?
8) ha jol ertettem akkor anno eureka volt dewey tesztalanya es vele akarta felfedezni a scub corallt.. de mivel holland elvitte a csajt igy jott anemone ( Norb is megjegyezte hollandnak anno hogy dewey csak el akarja pusztitani a bolygo szivet eureka segitsegevel... tehat akkor most a scub corall tenyleg a bolygo szelleme?
9) Norbu mondta hogy eurekanak partnert kell talalni es az lesz a partnere aki megmosolyogtatja ot, errol lehet felsimerni hogy eureka valtozni fog...
nahdehat... norbu es sakuya kapcsolatat megertem.. de az elso perctol csak azt lattam hogy anemona teljesen odavan dewey ert es mosolyog ra allandoan... dehat akkor a legvegen miert lesz egyutt Dominickal? jo a vegen mar dominickal is mosolyog... talan nemcsak egy tars letezik minden emberi coralianhoz hanem tobb ember is be tudja tolteni a tarsi helyet a kapcsolatban.
mindenesetre dominic es anemone kapcsolatat elegge elhanyagoltak. marmint csak annyit latni hogy dominic sajnalja anemonat meg probal segiteni neki.. benyugtatozza de anemone kaillhatatlan kiveve dewey val.. sztan a vegen megcsokolja dominick ot.. de ebbol is csak pofon lesz es ezekutan is csak azt latni hogy dewey ert van oda anemone ( azona balon a sorozat vegen)
es hirtelen jon a nagy valtozas es anemona mar azert sir hogy elhagyta dominic?!
10) miert kezdett el atalakulni (zoldulni) eureka mikor eljutottak a szigetre?
11) dewey azert akarta elpusztitani a scub corallt hogy nehogy felebredjen almabol es elpusztitsa a vilagot? dehiszen attol ebredne fel ha tamadjak..
12) eurekanak es rentonnak miert is kellet atjutni a zonan? hogy oszinte legyek mikor megerkeztek a szigetre es fingjuk nem volt arrol mit kene tenni en azt hittem hogy az a lenyeg hogy eurekanak es rentonnak az Adam es Eva szerepet kell majd betolteniuk.
de igazabol fizikailag hol volt az a sziget? fizikailag hol van a central cluster, hova vezet a zone?
48 reszben is megugy emlegettek , hogy eljunk egyutt ezen a bolygon mintha tok mashol lettek volna es nem a foldon.. avagy eddig eltek masik bolygon es most jottek a foldre a zonan keresztul.
13) a legvegen mikor dewey meghal es beindul a ket onmegsemmisito nyakorv ( egyik eurekan masik anemonen) akkor eureka meghalt es igy lett o az uj central cluster? avagy inkabb elvalallta hogy o lesz az uj central cluster igy nem halt meg a nyakorvtol? anemonerol le tudtak varazsolni a nyakorvet.. nem is halt meg..
ha jol ertem Dewey ugy tervezte hogy megoli magat mindenkeppen hiszn akkor meghal anemone is meg eureka is ami azert jo mert nincs kibol legyen az uj central cluster miutan mar megsemmisitettek azt
14) a vegen mi tortenik nirvashal? mitol lesz feher? az volt az eredeti formaja a panzelok nelkul?
15) tehat a legvegen eureka lesz az uj central cluster.. de renton elmegy erte es ugy dont hogy bar hianyozni fog neki mindenki de szeretne ott maradni eurekaval abban a dimenzioban.. tehat egybeolvadnak.. ekkor megjelenik nirvash es visszakuldo oket a foldre, vagy mi? tehat nirvash lesz az uj central cluster? avagy senki nem lesz? vagy most mivan? es gonzyval mi a csecs van? ferfi coralian? es eltunik a semmiben? esetleg o vallalta el a central coralian szerepet?
1 ev telt el ezekutan es eurekak meg sehol.. akkor azok most nem is fognak visszamenni vagy mivan?
hat aszem ennyit a kerdesekrol... amugy kb masfel ora alatt irtam es ossze. kozben ezt olvasgattam:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Eureka_Seven_episodes
ahol ugy ereztem hogy szo lesz ennek az ertelmerol abba a reszbe beleneztem es az igazat megvallva talan mar jobban megertem a dolgokat mielott neki kezdtem irni.. de a kerdeseket meghagyom.. valaszoljatok ti is megszamozva, irjatok le a velemenyeiteket. amugy ha ujraneznem az egeszet most akkor megjobban megertenem a dolgokat.. ez volt az appleseednel is.. de 50 reszt nehezen neznek ujra. meg amugy is tokre faj hogy vege van:(
-
jobban bele gondolva ennek az animénak mekkora kultusza van. -
ez NAGYON állat!!
-
szeretünk relaks x)))
legjobb a cheerladeres rész végén Kyon facepalm XD -
És lőn kész!
Haruhi☆Star (Haruhi + Lucky☆Star OP) 【3D】【FULL ver.】
-
ez bővebb mint a korábbi x)
100000 köszönet :D tökéletes leírás. Asszem előtte megnézem az animét (amiről sok helyről hallom hogy pózőr, főhős túl imba, ellenfelek túl bénák, de látványos) hogy tisztában legyek azért nagyjából a személyiségekkel ^^ -
Akkor elmondom megint, ha már a múltkor nem volt világos.
Sztori szempontjából az égvilágon semmi kapcsolat nincs a 1-3 és a 4. rész között.
Szereplők:mind új, kivéve Dante,Trish és Lady.
Dante-ről tudni kell, hogy félig démon félig ember, egy ősi legendás démon ,Sparda fia,aki jó útra tért annak idején és megvédte az embereket a démonok seregeitől. Dante-nak van egy iker tesója is,Vergil. Ő nem szerepel a 4-ben mivel épp más dolga van (vhol a másvilágon keménykedik),asszem nem is említik a játék folyamán, viszont az ő kardja a Yamato,ami feltűnik majd és hatalmas ereje van, sokan meg akarják szerezni.
Trish egy mesterségesen létrehozott személy, és kísértetiesen hasonlít Dante és Vergil anyjára,Eva-ra, még az első részben Dante megölésével bízták meg de összemelegedtek.
Lady a 3. részben szerepelt először(rendes neve Mary), az ottani boss, Arkham lánya. Nem sokat tudni róla.
De mint annó említettem, ez a két csaj itt nem játszik túl sok szerepet, elég ennyit tudni róluk.
Szóval ennyi elég is háttérinfónak a szereplőkről, most már nyugodtan játszhatsz :)
Az animét megnézheted, szerintem borzalmas, de legalább látványos és jobban megismerheted Dante személyiségét,valamint Trish és Lady is nagyobb szerepet kaptak