72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Hehe, én ott a tékvandós tagot bírtam amelyik puszta kézzel és védőruha nélkül zúzta le a szobrokat, főleg mikor megszólalt angolul hogy "Don't worry Katou!" hát az nagy volt. xD
Amúgy már elkezdtem tölteni a mangát, azt tudom hogy már elég sok résznél jár, csak attól tartok úgy járok majd ezzel is mint a Berserkel, hogy az anime után teljesen rákattanok a mangára. :D -
végére már nem emléxem... mármint tom mi volt de hogy mit is jelentett az azt nemtom ... buddhaszobros arc a bezt ^^
manga megy tovább :D olvasd :D -
Uhh... nemrég végeztem a Gantz című remekművel. :) Nagyon tetszett bár a vége kissé felidegesített mert egy csomó kérdés megválaszolatlan maradt...
Valaki ezt árulja már el ha tudja:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végét nem értettem, most akkor Kurono meghalt vagy mi is történt pontosan? -
Beleneztem enis... hat, jofele :DDD -
Nuki #22892 Az más, az tényleg kínos :Ð
Hát akkor várj türelmesen amíg lesz jó :P -
egyrészt bugyiK, másrészt a melleiket is megnézem (mondjuk azon ha jóltom nincs cenzor), meg amúgy nem volt rossz, de nagyon a fanservicere épít... hardcore ecchi anime... igazából első sorozatban 2 ponton csalódtam...
1.)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyik résznek úgy van vége hogy Tsukunét leszúrja valami csápos növény és tök drámai... azt hittem hogy most kurva jó lesz, de nem... köv részben mintha semmi nem történt volna -.-
2.)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Utolsó részben mikor végre Tsukune ghoullá változik... tök gáz volt :\ semmit nem változott, ha jól emléxem tulképp nem is csinált semmit -.- a mangában pedig kurva jól néz ki :D meg imba is -.- már amennyit láttam belőle :D sztem headset híján úgyis elkezdek karácsonyig mangát olvasni :\
szal jah... fanservice miatt nézem :D illetve nem is ^^ csak egyszerűen lássam a vámpírlányt, a succubust és a hótündért :DDD illetve valahogy marhára érdekel Moka (eszembejutott vámpírlány neve ^^) húga :P olyan cuki :D de van egy érzésem hogy a személyisége nem fog tetszeni :(
izé... nah... szal akár nézném is, de a cenzúra azt jelenti hogy egy HATALMAS HÖRCSÖGTESTŰ DENEVÉR TAKARJA EL A BUGYIJUKAT! -.- és utálom azt a denevért ^^ -
4chan = Yotsuba Channel
a 7chan nem tudom, mire akar utalni :D -
Azt a rohadt :D én azt hittem hogy a 4chanból lett a 7chan :D ezek szerint újra látogatni fogom :D -
Szedd ^^ ha van olyan jó mint a NOIR (hozzá hasonlítják) akkor jó :D zenéje jó az biztos ^^ még nem láttam... -
nem betegebb a 4chan-nál XD -
azt hiszem ez az egyik nyálgáy a hájg skjúl musical-ből :D
a 7chan.org meg egy beteg oldal :D -
ki a fazon egyébként?
meg 7chan? -
Madlax-et látta már vki?? most töltöm, kíváncsi lennék pár véleményre... -
behaltam mikor megláttam 7chanon :D
-
Nuki #22882 A bugyiért nézed? :D -
jaja... nem érti senki :\ -
Nuki #22880 Nagy "M".
-
Nuki #22879 Dehát az a magyarországon leadott például kiddy grade-ben sem volt kicenzúrázva :o -
a kilátszó bugyikat -.- -
Nuki #22877 Mármint a kilátszó bugyikat? Vagy annál több is látszik? -
nem láttam az eredetit :D
-
Ha nem szoktad meg az eredetit akkor nézhető -
a ghost in the shell szinkronja milyen? mármint a magyar -
pantsu :\\ azt amivel az első sorozat televolt -.- -
Nuki #22872 Mit kellett rajta cenzúrázni? -
Várom énis :D remélem lesz XD sajna maga az anime nem annyira felkapott :S szal nem valószínű...
nem illik az animéhez? :C ménem :D jó csajok vannak benne, az anime is erről szól xD fanservice :D csak cenzúrázták mindenhol -.- szal várom DVDt ^^ új ending nem olyan jó... mondjuk 1. sorozat endingjénél jobbat ehhez nem nagyon tudok elképzelni :K (Dancing in the velvet moon) -
Várjuk a Haruhis endinghez hasonló világturnét,ahol mindenki ezt táncolja XD
De tényleg jól animált,gondolom motion capture-ölt az egész(vagy videóklippre rajzoltak rá, bevált szokás náluk^^), csak magához az animéhez nem illik szerintem -
nagyon bejon a razj meg a mozgasuk.. faxa -
nem -
csak nálam nem megy a gőzös? -
Discotheque - R+V Capu2 op (ha youtube link nem sikerülne XD)
-
Láttátok már Rosario+Vampire Capu2 OPját? :D
valami kurva jó lett :D a szereplők (főleg ... huhh rég láttam :S Moka ééés ... Kurumu(? succubus csaj) nagyon bejövősek itt ^^ szal olyan :D vááá nemtom de már huszadszor nézem az opot :D youtuben kezdtem de aztán hallottam hogy Ayakoék különszedték az openinget ^^ szal leszedtem :D
magával az animével még várok mert 3. résztől mindenki cenzúrázta :( szal marad majd a DVD ^^ -
Rundstedt17 #22864 ijesztőek
-
Nuki #22863 Aranyos darab :D -
Cat 02 #22862 Mazok rohannának Dokurohoz :) -
kép, 12+?
Á, van mégegy:
A tehénke :D -
Nuki #22860 Képt! -
enyém dokuro-chan!
-
Akkor talán inkább Tae-chi
Nála is van mibe kapaszkodni, és néha olyan kis bénácska igen gyakran, mint Osaka-san
-
Nuki #22857 Csak egy lehet sajnálom :D