kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    egyrészt bugyiK, másrészt a melleiket is megnézem (mondjuk azon ha jóltom nincs cenzor), meg amúgy nem volt rossz, de nagyon a fanservicere épít... hardcore ecchi anime... igazából első sorozatban 2 ponton csalódtam...

1.)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyik résznek úgy van vége hogy Tsukunét leszúrja valami csápos növény és tök drámai... azt hittem hogy most kurva jó lesz, de nem... köv részben mintha semmi nem történt volna -.-

2.)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Utolsó részben mikor végre Tsukune ghoullá változik... tök gáz volt :\ semmit nem változott, ha jól emléxem tulképp nem is csinált semmit -.- a mangában pedig kurva jól néz ki :D meg imba is -.- már amennyit láttam belőle :D sztem headset híján úgyis elkezdek karácsonyig mangát olvasni :\

szal jah... fanservice miatt nézem :D illetve nem is ^^ csak egyszerűen lássam a vámpírlányt, a succubust és a hótündért :DDD illetve valahogy marhára érdekel Moka (eszembejutott vámpírlány neve ^^) húga :P olyan cuki :D de van egy érzésem hogy a személyisége nem fog tetszeni :(

izé... nah... szal akár nézném is, de a cenzúra azt jelenti hogy egy HATALMAS HÖRCSÖGTESTŰ DENEVÉR TAKARJA EL A BUGYIJUKAT! -.- és utálom azt a denevért ^^