72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Timbo
    nem tudtok vmi helyet ahonnan le tudnám szedni Choujikuu Yousai Macross-t ?:D nagyon érdekelne :D sokan mondták, hogy alap mű :P jöhet privátban is ha esetleg.. :P
  • faláb
    Tegnap este az ftp volt rossz, mostmár fórum sincs...
  • Prof William
    A gőzzel mi van?

Még csak kicsit se gőzölög. :)
  • Nuki
    Csak megsúgom: aki nem akkora anime weeaboo mint mi, azok ezt hiszik.

Mellesleg azzal csak a saját tudatlanságodat reklámozol ha ilyeneket írsz. Színvonalban vannak ott olyan rajzfilmek amik egy labdába rúghatnak az él-hype-túlimádott animékkel.
  • Rundstedt17
    A 2.évad utolsó előtti
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    devil's child az t-betűsnevü kölyök:D amikor a detektív testvérél annak gyerekkori rejtekhelyére bújtak,Kikuri beárulta őket azzal az ari mosollyal és Ai kérdőre vonta hogy miért csinálja.Kikuri meg aranyosan azt mondta nem az ő hibája jobb így:D

Na igen az is nagy volt:D...
    ügyesen elvonta a figylemét a csontnőnek:D.ah Kikuri a legjobb szereplő
  • RelakS
    Ez az ördög kölyke melyik rész?

Egyébként meg:
    Kikuri: -Néni! Néni! Pisilni kell!
    Csontnő: -NÉNI?!!?!?
  • Rundstedt17
    Jah és amiért nagyon megszerettem a sorozatot az Kikuri:p.Olyan aranyos szereplő,az abszolút kedvenc amit eddig animékben láttam,imádtam:D...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amikor olyan vidáman metszette a virágokat,vagy leonnak megmondta mosolyogva hogy létezik a pokol,az ördög kölykének rejtekhelyét megmutatta az üldözőiknek:D
    egy szó mint száz Kikuri favorit
  • Rundstedt17
    Az első szezonban bosszú mint központi téma fogott meg,jah az áldozat gyülölete nem feltétlenül igaz,mondjuk úgy még általábam igaz volt egy két kivételtől eltekintve.Ebben a harmadikban szinte a legkisebb ok miatt is pokolra küldik az áldozatokat,bah,legtöbbször kurva igazságtalanul,ugyanakkor a pokolra vitel paródia gondolok itt,a méhes kosztümre vagy az elektromos büntire:D....
  • RelakS
    a 18.-ban végre kibökték Yuzuki-chan-nak azt, amit eddig is lehetett sejteni ^^

Egyébként a legjobb rémálmok valóban az első sorozat elején vannak.
    Viszont az első sorozatban sem kellett feltétlenül gyűlölni az áldozatot. Gondolj csak a cuki nővérkére.

Viszont úgy tűnik, a 19. részben megint lesz ereszd el a hajamat, mint az első évad Pokoli Fiú részében :]
  • Rundstedt17
    Még 18 környékén sincs normális story?:D.én még csak 12-nél tartok.mondjuk pozítivan fogom fel,emlékezzünk a másodikra ott is csak 20 után volt valami:D
  • RelakS
    Viszont már nagyon érdekel, mit is akarnak kihozni belőle, meg miért lett minden kék, ami eddig piros volt (kékre cserélték a ledeket? )
    Megyek is, gyorsan megnézem a 19. részt
  • Rundstedt17
    aktualitásként hozzá tenném épp a Jigoku Shoujo Mitsuganae-t nézem.az előző kettő paródiája sajnos.
    -yuri fanservice
    -nevetséges pokolra vitelek
    -már bosszúvágy sem szükséges úgy tünik....
    -power rangser féle átalakulások....
    -rózsaszín színkavalkád,macik,kék lepke.....
    hát nem valami fényes,bár mindegy az a lényeg hogy van folytatás:D
  • Rundstedt17
    lol ráadásul a madhouse....
  • Rundstedt17
    ez gyalázat....ha egybeolvad akkor a franc se fog nézni animét,kit érdekelnek az idióta gyerekes nyugati szenny rajzfilm baromságok....lőjük agyon az összes disneysta gyakran felismerhetetlen nemű szereplőikkel,meg beazonosíthatalan állat fajokkal illetve gay történeteikkel
  • csocso14
    Ez tényleg szőrnyű, de nem hinném, hogy egybeolvadnának, nem véletlenül néznek ennyien animét és nem Disney meséket.
  • armageddon666
    omg omg omg

valaki lője le őket >.< atomot a Disneynek, neeeeeeeeeeeeeeeeeee >.< és ha minden igaz még vannak hasonló terveik, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH ha így folytatódik teljesen egybeolvad a nyugati szenny az animékkel >.< Walt Disney csak a kezdet x.x (nemvok elfogult...dehogynem...)
  • BEAST #24003
    Jaja szep is meg jo is, sot legjobbabb samurai temaju anime amit lattam :p
  • armageddon666
    szamurájos-róninos-vándorlós

és tényleg marhajó
  • Malakai
    Van is köze a Samurai Champloohoz, vagy csak azért mondod mert szamurájos-roninos-vándorlós? :)
    Ha jól látom se studióban, se a főbb kreatívok közt nincs átfedés.

Amúgy egy ideje már várólistán van nálam, lehet előrrébb rakom. :)
  • [Jakuza]
    Sword of the Stranger

10/10

Ez egy mestermu. Aki szerette a Samurai Champloo-t azoknak biztos ez a mozi is bejon. Az utobbi evek egyik legjobb animeja szerintem.
  • Treblakos
    honey and clover jó nagyon sztem, de nem emelném a legnépszerűbbek közé :)
  • armageddon666
    Kanon 2006 ep 18 T.T
  • Black Hawk
    JeeeJ akkor beújjítok Gépet meg meg monitort :D valami nagyot. FMA da best
  • Rundstedt17
    Hát jah a death note szinkron gány:D....mondjuk én így vagyok az összessel bár a Blood+ elég komolytalan illett hozzá a néhol gagyi magyar szinkron,a cowboy bepop meg ritka unalmas anime:D....a blue gender középszerű,a méz és lóhere,dice,tsubasa kapitány omg kategória mind a három szigorúan óvodásoknak.
  • armageddon666
  • armageddon666
    "...így garantáltan a legnépszerűbb és legigényesebb szériák lesznek majd láthatóak. (A:SD:AS:DA:SD:AS:D) A reggeli - illetve délutáni - blokkban természetesen korhatár nélküli (olyan van? XD), vagy maximum 12-es korhatáros (sztem mind ilyen... vagy 5percesre vannak vágva ^^ bár akkoris marad a 12) animéket kínál majd az AXN SCI-FI, olyanokat, mint a Tsubasa kapitány (:DD), a Dice (XDDDDDD) vagy a Méz és lóhere (ez még jó is lehet), míg az éjszakai órákban a fiatal felnőttek érdeklődésére számot tartó alkotások, mint például a Blue Gender , a Cowboy Bebop , Blood+ (bár szinkron :\) vagy a Death Note (ua. mint Blood+)."

Végülis... biztos ezek a legnépszerűbbek meg legminőségibbek :C én nem értek hozzá... pl. én még azt sem tudtam hogy az Avatar anime... szal nem mintha kötekedés vagy leszólás akart volna lenni <_<

objektívebben nézve: Yesss! Terjednek az animék Magyarországon x)
  • Aya455
    na ez jó hír :D
  • Bulykin
    nemtom kit mennyire érdekel, de...
    Anime-rajzás a magyar sci-fi csatornán
  • Bulykin
    FMA 2 várós:D legalább újra elkezdek vmi animét nézni:D
  • Nuki
    Ha valaki még ennyi idő után se látta a Death Note első filmet, mint én, akkor az még ma megnézheti az AXN-en 21:30tól.
  • BEAST #23989
    Haaat... a feltunoen meleg fiatal fiuk nelkul egesz jo kis anime lenne. :/
  • Bulykin
    lool, erre is rámozdulXD
  • Timbo
    akkor baj van :D
  • Seth
    Amíg nem kacsába vizelsz meg nem hordassz pelenkát,addíg rendben vagy, ne aggódj
  • Timbo
    én most szerintem pihenek egy kicsit animek terén :D kicsit antiszociális lettem :D borotválkozni is kéne már
  • BEAST #23984
    Meg nem, de hetvegere tobbet tudok majd
  • Bulykin
    Nabaro No Ou

valaki látta már? vélemény?
  • CSOCSO
    Planet ES befejeztem a kozepen.. nekem unalmas volt.
  • armageddon666
    én 32ig láttam csak :\
    kedvencem 28 talán...
    Black☆Star VS Mifune - Round 2 :)
    Epic :D oh, meg Papermoon BGM x))
  • BEAST #23980
    Najo, a tesztes reszt mar vagy tizedszerre nezem meg egyszeruen zsenialis :DDD