72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
faláb #25424 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elérte a célját Lelouch, nem? Akkor miért veszítené el az egész történet a lényegét? -
faláb #25423 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kész tény az az hogy Nunally látta Lelouch emlékeit :) A véres C.C.-t belátom hogy benéztem, de a többire nem kaptam olyan cáfolatot ami meg tudna győzni :P -
pedig vitatkozz, mert nem egyedül állítja amit állít, és sajnos tényleg sok "utalást" hintettek el...
(R2 - RR - LL ?) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért adta volna át neki? Meg az egy "álomvilágban" játszódott nem? Szal ott nem úgy vannak a dolgok szerintem mint a "valóságban"... Meg sztem ha meg is kaphatta volna, maximum attól aki a Geasst is adta neki... szal CCtől... -
Na jo nem vitatkozok tovabb, mert ugy latom teged lehetetlen meg kesz tenyekkel sem meggyozni arrol, hogy amit allitasz helytelen, pedig meg az orokites modja se fedi a valosagot.
Amugy pedig nem azt irtam, hogy az utolso resz, hanem az egesz tortenet veszitene el a lenyeget :D
Na de hagyjuk. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!CC sem tudta, hisz nincs mit tudjon, mivel meghalt :P -
faláb #25418 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valszeg Charlestől kapta meg mikor folytogatta... -
faláb #25417 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondom hogy Lelouch nem tudhatott a coderól :) Az utolsó rész lényegét meg nem vette el, mert C.C.-n kívül senki se tudhatott arról hogy életben maradt :P -
Nezd meg a reszt ujra, figyelmesen es akkor rajossz. :D
De az ezelotti spoilerben leirtam mar mindent a vegevel kapcsolatban. -
a nőé akitől megkapta a Geasst. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És Lelouchnak mikor adta át CC? -
faláb #25413 Akkor kié? -
spoiler tag + link nem szereti egymást :)
egyébként meg az nem az ő vére :D -
faláb #25411 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Plusz V.V. már átadta Charlesnak a codeját hamarabb, ezért is tudták megölni... -
Az nem a sajatja hekas :D -
Persze magyarazni mindent meg lehet ez teny. De egy valamit nem szabad elfelejteni, ha ezek a kepzelgesek igazak lennenek, pont az utolso resz lenyeget vennek el. Semmisse valna a tortenet, mert SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor elveszne a jo oldala Lelouchnak es csak a gonosz enje maradna egyedul, ahol az derulne ki, hogy csak a sajat onzosege miatt aldozta csak fel magat, hiszen ugy is mindegy, ha halhatatlan. Pedig pont az a lenyeg, hogy a gonosz enje csak szinjatekkent alcazza a jot, hogy elerje a vegso celjat, ahol mindenki egyenlo -
faláb #25408 -
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem lehet ez se igaz, hiszen C.C. eseteben se igy tortent. :D
Tehat csak egy hipotezis, hogy meglehessen magyarazni, hogy Lelouch eletben maradt. -
faláb #25405 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lelouch se tudhatott róla hogy átszállt rá az apja codeja... -
faláb #25404 A mondat utolsó része Charlesra vonatkozott csak nyakatekerten fogalmaztam :P -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mert látta lelouch emlékeit? -
faláb #25402 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!LOL, pont azt írom hogy halálkor aktiválódik a code... Ugye code-al rendelkező emberekre nem hat a geass... De Lelouch geassa hatott Charlesra, azaz akkor még csak sima geass user volt mint Lelouch, aki miután meghalt aktiválódott a codeja és halhatatlan lett... -
Ez nekem inkabb eros magyarazkodasnak tunik:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugyanis a code birtokosok nem hasznalok voltak, atkellett adni masnak a hasznalatat, mintha mester es tanitvany viszonyban lettek volna. Amig tehat tudta hasznalni ezt a kepesseget addig nem lehetett halhatatlan. Marpedig Lelouch hasznalta a halala elott.
-
faláb #25400 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nunally honnan tudhatott volna a coderól? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!rákontráznék inkább: ha látta az emlékeit, akkor miért sírt? hisz tudnia kellett volna, hogy úgysem halt meg :)
Utána nézek
----
Stupid MF amv meglett xD "Floating through the veinsként" kellett rákeresni -.-" -
mind1, a lényeg h nekem bejön
és igen, School Days powa:D
btw. most megyek elkezdem a MAR-t, a múltkor belepillantottam az első részbe és az a pár perc nagyon tetszett:D -
faláb #25397 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor szerinted Nunally hogy látta Lelouch emlékeit? Kiváncsi lennék a magyarázatodra :O
Subolták a régi részeket is, de hogy melyik csapat(ok) azt nem tudom :S -
engem nem... leírtam, hogy ezeket a kamuutalásokat csak a gyengéknek tették be >.< >.< >.<
Haruhi újraadott részei akkor újra vannak subolva, vagy csak a 4 új rész? :D -
faláb #25395 A Haruhit újra elkezdték adni Japánban időrendi sorrendben, és csináltak új részeket is, már 4 kijött, jövőhéten jön az 5. új rész...
A Lelouch témához:
Gigaspoiler!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyértelmű utalások vannak rá hogy code birtokos lett, ami ugye akkor aktiválódik ha az illető meghal... És Nunally látta Lelouch emlékeit, ez csak úgy lehetett hogy Lelouch code birtokos volt már... Így elvileg halhatatlan lett :)
Ezt máshol leírták bővebben és jobban alátámasztva, engem meggyőzött ;) -
Ez talán azért lehet, mert tényleg nem tudta hova nyúljon :) mert a főkukik mondták a "készítőnek" hogy nekik nem jó az eredeti ötlet, hanem tök más kell nekik... nem hagyták hogy olyanra csinálja amilyenre akarta volna, ezért lett az ami...
---
AMV HELLes vidi megvan... már csak Azumanga×Mezzo stupid mf kéne :S -
Az R2 nekem kicsit szetesettnek tunt az elsohoz kepest, mintha a keszito nem tudta volna sok helyen, hogy hova is nyuljon. Mintha kicsit spontan jottek volna az otletek. Emiatt ugy is erzem kicsit tulertekeltek mindenutt az elsohoz kepest. Talan a vege miatt kapta meg ezt a tulertekelest, mert mindekeppen remekul zartak le a tortenetet egy jo kis csavarral, amire nem szamitott a nezo, hogy ez bekovetkezhet. -
REQUEST!
AMV HELLes Azumangás clipek egy youtube videóban (szal nem part 1.. part 28, hanem 1 videó ^^ elég az AMV hell 3as... nem találom :S)
illetve
Azumanga Daiou: Mindless Self Indulgence - Stupid MF AMV :D amiben vannak Mezzo Fortes jelenetek.
köszöntem ^^ -
Code Geass:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A király él és élni fog.
Én bízok valami folytatásban. Tök jók voltak azok a részek is amiben csak az iskolai élet volt. Abból is csinálhatnának még párat.
Vagy olyan részek is lehetnének amik az első és a 2. évad között játszódnak. Határtalan lehetőségek vannak. -
Még Macross F-hez:
Volt benne Lynn Minmay képen >.< tök jó volt, pedig én csak annyit tudok róla hogy Ai, Oboete imasu ka? meg My boyfriend is a Pilot :) -
Hide synonyms (y)
thx :D tudtam hogy kell hogy legyen egy ilyen xD csak nem találtam :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hmm... Schneizelt én is csíptem, de megérdemelte a szolgaságot szerintem :) És gonosz vagyok, szal inkább ez mint a halál >:) A videós tényleg durva volt :S A Maos az még hihető volt valahogy, de ez :D ez kész volt... Viszont a végén nem változtatnék... szerintem így volt a jó hogy Suzaku lett Zero... Neki is bűnhődnie kellett... Lelouch meg nem volt gonosz... kellett mártírkodnia... és szerintem meghalt...
Halála miért hoz békét? Mert a végén direkt megutáltatta magát mindenkivel... magát helyezte a középpontba, mindenki őt utálta, aki nem, az pedig hű és beavatott volt a tervében (Orange-kun mindenképp). A rend felállításához meg voltak a személyek... csak Lelouch volt az akadály... vele együtt a gyűlölet is meghalt :) igazából Schneizel is ezt akarta, hogy a Damocles (ugye ez volt a neve?) legyen a gyűlölet központja... Vagy Nunnaly akarta? :D ejj rég volt... De Kallen ki is fejtette hogy egy emberre öszpontosítani könnyebb mint egy építményre, egy gépre :\ Ezért kellett Lelouchnak meghalnia... És az ugye nem kérdés hogy meghalt :) Mert meghalt... mert bár Sunrise szereti a halhatatlan karaktereket (Cornelia meg a lovagja :D) de ekkora hibát ő sem követne el hogy életben hagyja Leloucht... úgy nem lett volna értelme a végének... a sok belemagyarázott utalás meg csak a gyengéknek, és olyanoknak van, akik nem fogják fel, hogy így nem lenne súlya az egésznek >.<
Death Noteból a film vége jobban tetszett
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahogy L túljárt Kira eszén x)
de a kedvencem az OVA...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Zetsubou Billys üldözés + temetős jelenet... meg hogy a végén Ryuk csak simán kinyírja :) meg fanok kitalálták, hogy aki beszélt halálisten vele, az Light volt XD Aki használja a könyvet arra nem vár sem a menny sem a pokol, vagy hogy is volt :) szal vagy semmivé lesz, vagy lehet hogy halálisten lesz? :) -
Miert van hulyen listazva az AnimeDB ? :D Szerintem semmi gond nicns vele. Javaslom figyelmedbe a listazasnal az anime>rating csokkeno sorrendben> hide synonyms kapcsolo bekapcsolasat es az update gombot. :D
Igy csak egyet jelenit meg egy adott sorozatbol vagy ovabol. -
Rundstedt17 #25386 Megnézem
-
En lattam mindegyiket, de azok kozel sem fogtak meg annyira, mint a Hikaru no Go, amit igy utolag meg en is eleg erdekesnek tartok.
Talan a szorakoztatas minosege miatt ereztem igy vagy nem is tudom.
Allando izgalomban tartott a ket db filleren kivul. Ez pedig elmond valamit egy olyan sorozatrol ami nem 25 hanem 75 reszes. Sokkal nehezebb ilyen hosszan fent tartani a feszultseget. Ezzel pedig nem a DN vagy R2-t akarom minositeni, mert azok is a maguk nemeben remek alkotasok, ezek mellett allitom mindezt. Nem is tudom milyen lehet azoknak akik ertenek is a Go-hoz, mert en egy kicsit se konyitok.
Allitolag olyannyira huek akartak maradni a jatek szellemehez, hoggy a jatszmak is valosagosak voltak a sorozatban, tehat megtortent jatszmakat dolgoztak bele a tortenetbe. Valaki megemlitette, hogy idezem : "7 Hikaru no Go (2001) - námtom... GO... nemtom így látatlanba mit lehet nézni rajta... bár ugyanígy vagyok a boxszal is :) pedig Hajime no Ippo előkelő helyen áll..."
Ezert hagytam en is ki szamtalanszor ezt az animet. Gondoltam ezt ugy sem ertem, minek eroltetnem a megnezeset. Meg szerencse, hogy az eloiteleteim nem annyira melyek, hogy ne neztem volna meg kesobb, igy vegul megneztem es maximalisan elegedett vagyok a latottakkal. Sot....
Szoval mindenki vonatkoztasson el Go-tol, sokkal dramaibb es melyertelmubb ez a film, hogy szimplan egy jatekrol szoljon, amit nem ertunk. Leirtam mar, de ujra elismetlem, erdemes megnezni illetve vetek lenne ilyen animet kihagyni, mert tul jo ahhoz.
Kedvcsinalonak meg valami, bar meglepo a dolog, az anime kinezete utan.
Az eredetijet az animenek ugyanaz a szemely keszitette, mint a DN mangajat, esetunkben Takeshi Obata. Eleinte kisse szokatlan a kinezete a sorozatnak, de par resz utan fel sem tunik, mert maga a film koti le szazszazalekosan a nezot.