kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • [Jakuza]
    En lattam mindegyiket, de azok kozel sem fogtak meg annyira, mint a Hikaru no Go, amit igy utolag meg en is eleg erdekesnek tartok.
    Talan a szorakoztatas minosege miatt ereztem igy vagy nem is tudom.
    Allando izgalomban tartott a ket db filleren kivul. Ez pedig elmond valamit egy olyan sorozatrol ami nem 25 hanem 75 reszes. Sokkal nehezebb ilyen hosszan fent tartani a feszultseget. Ezzel pedig nem a DN vagy R2-t akarom minositeni, mert azok is a maguk nemeben remek alkotasok, ezek mellett allitom mindezt. Nem is tudom milyen lehet azoknak akik ertenek is a Go-hoz, mert en egy kicsit se konyitok.
    Allitolag olyannyira huek akartak maradni a jatek szellemehez, hoggy a jatszmak is valosagosak voltak a sorozatban, tehat megtortent jatszmakat dolgoztak bele a tortenetbe. Valaki megemlitette, hogy idezem : "7 Hikaru no Go (2001) - námtom... GO... nemtom így látatlanba mit lehet nézni rajta... bár ugyanígy vagyok a boxszal is :) pedig Hajime no Ippo előkelő helyen áll..."

Ezert hagytam en is ki szamtalanszor ezt az animet. Gondoltam ezt ugy sem ertem, minek eroltetnem a megnezeset. Meg szerencse, hogy az eloiteleteim nem annyira melyek, hogy ne neztem volna meg kesobb, igy vegul megneztem es maximalisan elegedett vagyok a latottakkal. Sot....

Szoval mindenki vonatkoztasson el Go-tol, sokkal dramaibb es melyertelmubb ez a film, hogy szimplan egy jatekrol szoljon, amit nem ertunk. Leirtam mar, de ujra elismetlem, erdemes megnezni illetve vetek lenne ilyen animet kihagyni, mert tul jo ahhoz.

Kedvcsinalonak meg valami, bar meglepo a dolog, az anime kinezete utan.
    Az eredetijet az animenek ugyanaz a szemely keszitette, mint a DN mangajat, esetunkben Takeshi Obata. Eleinte kisse szokatlan a kinezete a sorozatnak, de par resz utan fel sem tunik, mert maga a film koti le szazszazalekosan a nezot.