kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hmm... Schneizelt én is csíptem, de megérdemelte a szolgaságot szerintem :) És gonosz vagyok, szal inkább ez mint a halál >:) A videós tényleg durva volt :S A Maos az még hihető volt valahogy, de ez :D ez kész volt... Viszont a végén nem változtatnék... szerintem így volt a jó hogy Suzaku lett Zero... Neki is bűnhődnie kellett... Lelouch meg nem volt gonosz... kellett mártírkodnia... és szerintem meghalt...

Halála miért hoz békét? Mert a végén direkt megutáltatta magát mindenkivel... magát helyezte a középpontba, mindenki őt utálta, aki nem, az pedig hű és beavatott volt a tervében (Orange-kun mindenképp). A rend felállításához meg voltak a személyek... csak Lelouch volt az akadály... vele együtt a gyűlölet is meghalt :) igazából Schneizel is ezt akarta, hogy a Damocles (ugye ez volt a neve?) legyen a gyűlölet központja... Vagy Nunnaly akarta? :D ejj rég volt... De Kallen ki is fejtette hogy egy emberre öszpontosítani könnyebb mint egy építményre, egy gépre :\ Ezért kellett Lelouchnak meghalnia... És az ugye nem kérdés hogy meghalt :) Mert meghalt... mert bár Sunrise szereti a halhatatlan karaktereket (Cornelia meg a lovagja :D) de ekkora hibát ő sem követne el hogy életben hagyja Leloucht... úgy nem lett volna értelme a végének... a sok belemagyarázott utalás meg csak a gyengéknek, és olyanoknak van, akik nem fogják fel, hogy így nem lenne súlya az egésznek >.<

Death Noteból a film vége jobban tetszett
    Ahogy L túljárt Kira eszén x)

de a kedvencem az OVA...
    Zetsubou Billys üldözés + temetős jelenet... meg hogy a végén Ryuk csak simán kinyírja :) meg fanok kitalálták, hogy aki beszélt halálisten vele, az Light volt XD Aki használja a könyvet arra nem vár sem a menny sem a pokol, vagy hogy is volt :) szal vagy semmivé lesz, vagy lehet hogy halálisten lesz? :)