72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • EnxTheOne
    végre elolvashatom a CG-s spoilereket ^^
  • Lelouch
    Használj MPC Homecinema lejátszót.
  • EnxTheOne
    jah, és GOM playert használok, bsplayer azzonal kilép hibát jelezve.
  • EnxTheOne
    sziasztok! szokás szerint megint nem müködik valami :(
    R2 21. résznél nincs felirat, (egy mappába van mind kettő, ugyan az a nevük)"ass" a formátuma, utána subtitle workshop-al átkonvertáltam srt-be. De sehogy sincs felirat. (subtitle workshop-ban lehe látni a feliratot). AA-ról töltötem le, a legtöbb feliratt fent van "ASS" és "SRT" tipusban. Csak az a baj, hogy 21. rész csak ass formátumban van.
  • Bachstein
    Így már értem, köszi a felvilágosítást:)
    Bár nem is tudom, nekem tetszett az anime, csak a vége volt valóban élvezhetetlen.
  • Seth
    Hellsing Ultimate-nek hívják, eddíg 5 rész jött ki. A mangát dolgozza fel. Az eredeti sorozat is a manga alapján haladt nagyvonalakban, de aztán teljesen eltért, és egy banálisan szar véget hoztak össze pénzszűkében ( na nem mintha az egész sorozat nem lett volna egy trágya)
  • Bachstein
    :D akkor mi annak a Hellsing (bővített?) sorozatnak a neve? eddig ha jól tudom 4 részt csináltak belőle, és egy rész kb 40 perces. és ebben jelenik meg a Millenium nevezetű neonáci szervezet, holott a sima 13 részes sorozatban fel sem tűntek.
  • Facek
    Nem csak erre, de igen, nagyon hasonlítanak. Csak most azt nem tudom ezzel mire akarnak kilyukadni.
  • armageddon666

hehe :D

(am Holo szinkronja nem CC, hanem Kallen :D)
  • armageddon666
    egyébként Code Geass R2-s találgatás innen jött:

• faláb
    Csak nem húzzák 8 részig :D
    A rajzolással kapcsolatban valamiilyesmire gondolsz? Mert pl. itt eléggé K-onosra sikerült megrajzolni Mikurut :D
  • armageddon666
    Hellsing OVA = Hellsing manga

egy az egyben :)
    de jó illata van a mangának, és van a végén egy kis spin-off cucc (Crossfire talán?), szal érdemes beruházni rá :D
  • Bachstein
    Hali. Régebben nagyon nem voltam oda az animékért, de nemrég megkedveltem őket. Pár napja néztem meg az Elfen Liedet, a Devil May Cry-t és a Hellsinget. Most kezdtem bele az OVA részekbe, és a főszál erősen eltér a sima sorozatétól. Valaki mangát olvasta? Az miben különbözik az animéktől? Érdemes rá beruházni?
  • BEAST #25651
  • Facek
    el tudom képzelni hogy nyolcat csinálnak belőle... de nagy valószínűséggel a következő már nem az lesz, legalábbis szívből remélem.
    nem mellesleg tessék megnézni a karaktereket, főleg mikurut... tök olyan mintha egyre más rajzolgatná :D
  • berlinboy6329
    FMA BH 15.részével mi a helzet?Nincs vmi infó miért nem jön már a sub?
  • RelakS
    A Negima!?-ról még valamit tudni kell.

FOLYTON van valami kretén poén benne, aminek a nagy része értelmetlen lehet, mert más animére hivatkozik.
  • Lelouch
    Kiváncsi vagyok meddig lesznek még Endless Eight-es részek az új Haruhiban...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kicsit fárasztó szinte ugyanazt nézni részek óta
  • RelakS
    akkor nálad win ;)

PACTIOOOO!!!!
  • armageddon666
    Más is mondta már... de majd megnézem magamnak :) MSNben a vége volt ütős... mármint a legvége előtti vége... mert a legvége elsietett -.-

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    de mikor a heterokróm csaj meghalt... derült égből villámcsapás... nem számítottam rá...

ha jó ecchi, meg nem csak az utolsó részben csókolja végig a lányokat, hanem szépen mindre hagy időt, akkor már win nálam :D van 1-2 durva képességű ^^ ránézésre...
  • armageddon666
    Sok helyen középszerű anime, de vannak benne apró dolgok amik megfognak...
    -Rendőrcsaj... tipikus mellékszereplő karakter... bírom a "fajtáját", csak sajnos mindig ritkán jutnak képernyőre... (Legjobb mikor Layfonnal gyakoroltak :))
    -Felli... Igazából lenne mit finomítani rajta... mert oké hogy "összetett személyiség" meg "kiismerhetetlen", de néha olyan mintha nem egy karakter lenne... az átmeneteket jobban is meg lehetett volna csinálni :) ettől függetlenül 4. rész óta a közeli mosolyos jelenettől fogva <3 :D ilyen kis apróság ahogy szuszogott egyet vagy mi x.x meghaltam :D na meg a chibi kirohanásai...
    -Layfon... szintén mintha 2 karakter lenne... a tipikus "jajj tudom hogy rossz vagyok de bűnhődöm blablabla" főhős, és mikor bekeményít harcnál... árnyékolt szemek, kőkomoly, durva... nagyon jó :)
    -Sharnid... a nőcsábász mesterlövész :DDD (FMP, Gundam00, bár ott talán nem nőcsábász, meg még biztos van sorozat amiben van :D)
    -Karian... Ilpalazzo-sama! kis aggódó bátyus beütéssel :D meg ugye iskolaelnök vagy mi :)
    -Restoration! van 1-2 jó...
    -az egész mozgó városos cucc... a kis tündérekkel... bár nem nagyon értem hogy van ez...
    -Legend of Regios... abból is a félszemű :D egyébként tök durva néhol :S arcok a falon áááh kiráz a hideg :D jó horror lehetne :D
    -Grendan királynője :D 1000000000 pont :)
  • RelakS
    Nézek is naponta 1 részt belőle

hát a 9. nagyon gáz lett :(
    A Mahou Sensei Negima sokkal jobb volt szerintem
  • Malakai
    Ja, úgy van vége, hogy biza 2. évad elférne, a lezárást sztem idióta módon elkapkodták...
    Mondjuk az egész sorozat üteme nem volt túl jó.
    A feliratok közben-végén majd utalnak is köv évadra.
  • armageddon666
    oh, és akit érdekel:

van Negima!?-hoz felirat!!! thx RelakS az infóért! :)
  • armageddon666
    én sztem gőzösről szedtem anno...

Chrome Shelled Regios...
    Ennek most így lesz vége? 23. résznél vagyok... és még sok mindennek kellene történnie -.- 2. évad lesz?
  • Malakai
    KAA verzió nálam spec tökéletesen működik..
    KMPlayer
  • Facek
    Dejó emlékeket szabadítottál fel bennem :D emlékszem mikor még én néztem kb 3 éve olyat csinált hogy fejjel lefelé ment az egész :D én meg fogtam és driverből forgattam a monitort :D
  • LeventeV
    asszem dobni fogom a Chrono Crusade-t ugy hogy el se kezdtem, ugyanis a KAA-s verziobol 5 resz hibas(koztuk az elso is) es mas verziot nem talalok. szanjon mar meg valaki PM-ben egy let**tolinkkel. kosz.
  • LeventeV
    aaaaa dehogy. Pedobear nem a karjaval csapkodna
  • EnxTheOne
    remélem nem olyan lesz a vége mint a death note-nak (akinek szurkolok , az fog meghalni)
  • Seth
    Pedobear's Revenge
  • Bulykin
    hehe
  • Doddy a düdő
    ez miből van? :C

• Timbo
    ááh :D elfogyott a One Piece a gőzösről :O:D
  • Lelouch
    Hát azért sok esetben gyorsabb a MU mint a torrent :)
  • LeventeV
    aaaaaaaaa, hogy megauploadrol toltesz.
    en inkabb a torrentet ajanlom. konyebb, kenyelmesebb, gyorsabb.
  • EnxTheOne
    szia! szerintem félre értetted, (lehet rosszul fogalmaztam :S), az a baj hogy a 4. részt akartam letölteni, de a 4. rész rosszul van feltöltve megauplodra (4. rész ként van feltüntentetve, de valólyában a 21. rész), és az opeinget csak ritkán szoktam nézni, igy nem láttam hogy rossz rész, és a feliratal probáltam csinálni valamit. De ha minden igaz, akkor már lejött a 4. rész, kicsit mérges vagyok, elég izgalmas a történet :D
  • LeventeV
    ha vistad van, akkor nezd meg, hogy a videok ABC szerinti novekvo vagy csokkeno sorrendben vannak-e, mert a Vista neha rosszalkodik es atallitja ezt a dolgot. es 4. resz megegyezik a 21. resszel akkor az ezt a dolgot tamasztja ala.

HANEM AKKOR:
    nekem a HD verzio van meg. az kb 8gb, es a [gg] csapat forditotta.
    probald azt leszedni, ha nincs turelmed kijavitani a dolgokat.
  • EnxTheOne
    már a Code Geass R2-őt nézem, (4. rész ) és rossz hozzá a felirat, először azt gondoltam hogy csak csuszik, porbáltam korigálni, de a videó és a szöveg környzetet nem egyezett, útána egy másik feliratotal probáltam , a szöveg ugyan az volt, az időzités is, utána láttam a videoba opening után "TURN 21" bárcsak találkoznék azzal aki feltöltötte (néha nincs türelmem végig nézni az openinget :D:D)
  • LeventeV
    ez nagyon jooooo.