FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Sok helyen középszerű anime, de vannak benne apró dolgok amik megfognak...
-Rendőrcsaj... tipikus mellékszereplő karakter... bírom a "fajtáját", csak sajnos mindig ritkán jutnak képernyőre... (Legjobb mikor Layfonnal gyakoroltak :))
-Felli... Igazából lenne mit finomítani rajta... mert oké hogy "összetett személyiség" meg "kiismerhetetlen", de néha olyan mintha nem egy karakter lenne... az átmeneteket jobban is meg lehetett volna csinálni :) ettől függetlenül 4. rész óta a közeli mosolyos jelenettől fogva <3 :D ilyen kis apróság ahogy szuszogott egyet vagy mi x.x meghaltam :D na meg a chibi kirohanásai...
-Layfon... szintén mintha 2 karakter lenne... a tipikus "jajj tudom hogy rossz vagyok de bűnhődöm blablabla" főhős, és mikor bekeményít harcnál... árnyékolt szemek, kőkomoly, durva... nagyon jó :)
-Sharnid... a nőcsábász mesterlövész :DDD (FMP, Gundam00, bár ott talán nem nőcsábász, meg még biztos van sorozat amiben van :D)
-Karian... Ilpalazzo-sama! kis aggódó bátyus beütéssel :D meg ugye iskolaelnök vagy mi :)
-Restoration! van 1-2 jó...
-az egész mozgó városos cucc... a kis tündérekkel... bár nem nagyon értem hogy van ez...
-Legend of Regios... abból is a félszemű :D egyébként tök durva néhol :S arcok a falon áááh kiráz a hideg :D jó horror lehetne :D
-Grendan királynője :D 1000000000 pont :)