72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Seth
    Változik a sztori, a poénok? Nem. Akkor meg hótmindegy szvsz, hogy most nézi vagy később.
  • armageddon666
    Vége már, de a Widescreen vetítést érdemes megvárni... hogy az is kijöjjön végig... mert "kicsit" jobb :C
  • Lelouch
    K-onnak már vége van, magyar felirat meg egyelőre a 4. részig van...
  • Bulykin
    kúrvajó, szal hajrá:D
    én most a Beck-et lesem, utána meg belekezdek a K-On-ba, habár nemtom h vége van e vagy van e hozzá magyarsub...hmm?
  • LeventeV
    ezt en is megnezem a kozeljovoben.
  • Lelouch
    Kiegészíteném a Tengen Toppa Gurren Lagannal
  • LeventeV
    most nezd meg a Fate Stay Night-ot, aztan a Dokuro chan-t es ha meg nem lattad, akkor ezek utan a Death Note-ot. ebben a sorrendben nezd meg oket, mert akkor nem lesz unalmas.
  • BEAST #25697
    Boldog tegnapot Relaks, bocsanat csak most neztem ra sgre :c
  • RelakS
    HTXVM!
  • Nuki
    HBD Relaks bá'!
  • Bulykin
    hát ha nagyon nem lesz mit nézni akkor belekezdek a 2.évadba ismét
  • armageddon666
    Teljesen más poénügyileg, mint a Sayonara Zetsubou Sensei... csak abban hasonlítottam hozzá, hogy az érdekes "kameraállások", a színek használata (pl. rózsaszínes háttér, és szürkék a karakterek), a gyors vágások, a táblán vágásonként változó random felirat, meg egyéb random elemek :D

SZS egyébként "komoly" dolog... szal ha "első évad még tetszett is" akkor a többibe bele se kezdj :D mert csak durvább lesz ^^ amúgy tényleg voltak gyengébb részek az újabb évadokban, de összességében tetszett... (OVAban Michael Jackson :DD)
    Mellesleg ha a "mélyére" tekintünk (annyira azért nem kell), ömlik belőle a társadalomkritika :D

Még Excel Saga volt ilyen ^^ csak elborultabb... egyébként Excel Saganal, lehet szóba jött már nem is olyan rég,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    de csak én törtem le eléggé a 24-25. résznél? Amikor ugye lezuhan a nagy űrhajó, és az egész Föld ilyen sivatagos lesz, aztán Excel vissza akar jutni Il Palazzohoz, ő viszont megakarja öletni, és a sokk akkor jött, mikor lelőtte... és utána az egész olyan gáz volt :S mármint rossz... nem minőségileg, hanem... nah... És Il Palazzo fölött is át akarta venni a hatalmat a gonosz énje vagy mi, ő meg szenvedett, de aztán happy end :)

oh, bonus 26. rész már ütött megint :D Na ez is egy jó sorozat volt :) ha bírta valaki azt a fajta humort...
    Egyébként utána olvasgattam wikipédián, és a manga tele van érdekes különbségekkel... elvileg komolyabb...
  • Bulykin
    a poénok jobbak mint a SZS-ben? első évad még tetszett is, de sztem a sayonara 2.évadja eléggé ratyi...
  • RelakS
    Háttérben a torzó, aminek snittről-snittre nagyobb a haja a Chupakabra gyűlésen

Ja, Negi falja a nőket XD ... izé ... lányokat
  • armageddon666
    áááháháháhá :D Mass Pactio :D vagy lesz még több is? :D én is mágus akarok lenni >.< nagyon mázlis ez a Negi :D

egyébként a sorozatról, így 5 rész után:
    kicsit mintha elkapkodott lenne
    Sayonara Negi Sensei :D tisztára a SZS ugrott be a stílusról... táblafeliratok, vágások, színek :D
  • armageddon666
    Negima!? nem is olyan rossz :) így az elején... Aztán majd kiderül... Mikor zene van akkor jó zene van :D azonban mikor nincs zene az gáz :S
    Már volt 2 pactio! 2 és fél :D mivel kiderült hogy 3 kártyát kap mind >.<
  • armageddon666
    vagy csak Danboorut, vagy hasonlót kell böngészni :D
  • davidka003
    Töltöttem fel egy kis részletet a Soul Eaterből.

Link

Az isteni shinigami-sama szerepel benne. Így legalább tudtam tesztelni a Hypercam és a youtube működését. Most vettem fel először videót.
    Nézzétek HD-ban.
  • Bulykin
    Hikaru no Go letudva,röviden: kúrvajó!!:P
    a special is nagyon tetszett, főleg a végén a meccs azzal a fehér hajú csávesszal:D
    elnéztem volna még vagy 200 részig, nagyon jó
  • Lelouch
    Ehhez is kell mangaismeret, nem? :D
  • armageddon666
    de... lenne... lásd Black Star imba láncos szablyája vs animében szereplő semmit nem változott kardja -.-
  • Lelouch
    Bírtam ezeket a harcokat is(a bohócos kivételével), sőt még bírtam pl. Justin harcát is a fűrészes fazon ellen :) De mióta eltértek a mangától... Ha nem néztem volna bele a mangába, lehet nem lenne rá egy rossz szavam se, de ez így azóta csalódás :S
  • armageddon666
    Stein vs Medusa
    Black☆Star vs Mifune 1 és 2 (3 kaki volt...)
    Maka vs Krona, illetve volt még 1-2 jó...
    Kid vs ... bohócok? :D múmia? :D meg még pár :D

illetve Asurás parás részek jók voltak, meg mikor felébred és Shinigami-sama ellen harcol az is jó volt, illetve a legvégső harcnál voltak jó részek ^^ de a legeslegvégét elkúrták :\
  • Lelouch
    Ha érdekelne majd a manga, akkor a 34. fejezettől nézd, onnan kezdődnek az eltérések...
  • Timbo
    szerintem így is jó volt :P igaz mangába még csak bele se néztem :O
  • Lelouch
    A Soul Eaterre én is rá voltam kattanva a Stein vs. Medusa harcig(ami egyébként számomra az anime csúcspontja még mindig), de azóta már csak úgy elnézegetem, van néhány kiemelkedő rész, de már nem nyűgöz le annyira mint az elején :S
    Amúgy én is magyar felirattal nézem, így a vége még várat magára, de sok jóra nem számítok, mivel eltértek a mangától... Pedig ott sok érdekes dolog történt mostanában akit érdekel belenézhet :) Talán 5-6 év múlva ebből is lesz egy teljesen mangahű feldolgozás a Bonestól :D
  • armageddon666
    Szeretlek!
  • RelakS
    Minden kedves jókívánónak köszönöm a jókívánást egy Mio fan-képpel!

• LeventeV
    en is tervezem a Soul Eater-t, de csak a Chrono Crusade utan (leszedtem egy jo verziot, hala a segitsegeteknek) hatha addig lesz magyar felirat a soul eaterhez.
  • davidka003
    Code Geass az isten ez nem vitás.
    Én meg most a Soul Eater-re vagyok rákattanva. Magyar felirat csak a 44. részig van így a maradék 7 részt angolul kell néznem.
  • EnxTheOne
    hát a code geass volt a legjobb anime amit eddig láttam (sajnos még nem tul sokat), köszönöm mindenkinek aki ajánlotta! :D
  • Frosty01
    nem nem csak egyesek mostanában érnek haza :D

boldogot jóat és még sokat kívánat relaks!
  • Seth
    Na jólvan látom mindenki elfelejtette, hogy ma van Relaks születésnapja , úgyhogy szeretnék Én elsőként gratulálni.

Boldog Születésnapot Relaks !

• Lelouch
    Boldog születésnapot RelakS!
  • LeventeV
    Boldog szulinapot RelakS!!!
  • armageddon666
    Boldog szülinapot :)
  • davidka003
    "(binniq) hello, please - how do you say "Happy Birthday" in hungarian language ?
    (@tubifex) Térdelj le és szeress"

Boldog szülinapot RelakS! :)
  • biomage
    Jé ma van a HGnek az sz napja, BSZN RelakS :)
  • Lelouch
    http://www.youtube.com/watch?v=764FN24EraA
    Ez a jelenet meg azért odaver rendesen
  • Lelouch
    Írtam anno hogy újranézem a Code Geasst BD-rip változattal... Most végeztem a Mao-s részekkel, és még mindig nagy talány számomra hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a vidámparkban hogy élte túl Mao azt a golyózáport