FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Teljesen más poénügyileg, mint a Sayonara Zetsubou Sensei... csak abban hasonlítottam hozzá, hogy az érdekes "kameraállások", a színek használata (pl. rózsaszínes háttér, és szürkék a karakterek), a gyors vágások, a táblán vágásonként változó random felirat, meg egyéb random elemek :D
SZS egyébként "komoly" dolog... szal ha "első évad még tetszett is" akkor a többibe bele se kezdj :D mert csak durvább lesz ^^ amúgy tényleg voltak gyengébb részek az újabb évadokban, de összességében tetszett... (OVAban Michael Jackson :DD)
Mellesleg ha a "mélyére" tekintünk (annyira azért nem kell), ömlik belőle a társadalomkritika :D
Még Excel Saga volt ilyen ^^ csak elborultabb... egyébként Excel Saganal, lehet szóba jött már nem is olyan rég,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de csak én törtem le eléggé a 24-25. résznél? Amikor ugye lezuhan a nagy űrhajó, és az egész Föld ilyen sivatagos lesz, aztán Excel vissza akar jutni Il Palazzohoz, ő viszont megakarja öletni, és a sokk akkor jött, mikor lelőtte... és utána az egész olyan gáz volt :S mármint rossz... nem minőségileg, hanem... nah... És Il Palazzo fölött is át akarta venni a hatalmat a gonosz énje vagy mi, ő meg szenvedett, de aztán happy end :)
oh, bonus 26. rész már ütött megint :D Na ez is egy jó sorozat volt :) ha bírta valaki azt a fajta humort...
Egyébként utána olvasgattam wikipédián, és a manga tele van érdekes különbségekkel... elvileg komolyabb...