72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
hááááááááát... a legtöbb 1080-as anime 720-as forrásból van nagyítva, még a kiadónál! :( (A betűk fasza élesek, de az animén látszanak a nagyítás nyomai) -
lenne egy kerdesem: ha nincs FullHD monitorom akkor erdemes 1080p-s animet leszedni? mert neztem kepeket es pixeles, ha kinagyitom, akkor nagyon szep, de ugye akkor egy resze nem latszik, mert a monitor felbontasa 1680x1050. -
en mar lattam.. szvsz leggagyibb ghibli film -
nem tudom... de valahogy ijesztő :D -
Miez? Tükörország, ország?
Gy.K.: Kore wa nani? Kagamiguni ka na, ka na? -
-
en se dobtam hatast tole... -
Nem lesz belőle klasszikus szerintem, én legalábbis a bemutató alapján nem estem tőle hanyatt -
Új Miyazaki film -
mit??? -
ponyot megnezte mar vki mas is? -
Azaz. Szerintem nevetséges volt ilyen sok résszel húzni az idegeket, aztán ilyen nagy pofáraeséses véget adni neki. Tekintve hogy a novellában ez egy csápter volt, az elöző részek is kb 1-1 csáptert tartogattag vagy néha többet egyben, és akkor ebből az egyből csináltak egy kibaszott 8 részt :D -
jovoheten akarnam kezdeni a School Days-t. az lenne a kerdesem, hogy melyik csapat adott ki belole 720p-s valtozatot? -
Megnéztem megint a végét >.<
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Haruhi tök aranyos volt ahogy ott kiabált :D Meg Kyon pókerezett Izumival, és 10JQKA xD Azért gáz hogy 15k alkalom kellett, hogy végre megszólaljon... akármit mondhatott volna szerintem... de a házifeladat olyan nyilvánvaló volt :D Minden animében van nyár végén közös házicsinálás XD -
VÉGE!!
:D gondolom az a vége mint a novellának... felhő meg repülő nem tudom miért volt, de éreztem hogy ez lesz...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!házi feladat :D tudtam :D egyszerűen tudtam hogy azt kell még megcsinálniuk :D
A 8 rész sok volt akárhogy is nézzük, de nem fogom emiatt lepontozni a sorozatot... bár ez még függ a hátralevő részektől, illetve hogy MALra hogy kerül ki... (csak az újak kerülnek a második évadba, vagy vegyesen lesz, és akkor az eredeti sorozat egy summary)
Szerintem egy 4 rész elég lett volna... Egy alap, a második, egy időhúzás (ami mondjuk ne a 3. legyen, mert az volt a leggázabb :D), feszültségfokozás, és a negyedik, a megoldás :)
Azt viszont még mindig nem vágom hogy Nagatot miért állította meg mindig, meg mi volt azzal a maszkkal -.-
Ha minden igaz akkor most Sigh of Haruhi jön, utána Episode00 Mikuru-chanos cucc, amit már anno sem szerettem (de Sigh of Haruhi után azt hallottam másképp fogok erre tekinteni...), illetve még bele kéne férnie a Disappearencenek :\
Több variációt hallottam... a legrosszabb, de legvalószínűbb, hogy ez a szezon 26 részes lesz, a régiekkel együtt, ami 12 új részt jelent... egy Bamboo Leaf Rhapsody (aminek úgy hallottam a Disappearencehez lesz köze) már volt, az Endless Eightek az 8 rész, és akkor marad 3 hely?? Ez így gáz lenne...
Vannak optimista találgatások, hogy kitolják az évadot az őszi szezonra is :)
Egyébként ha valaki megnézi majd a második évadot, azt tegye a régi részekkel együtt :) mókás volt a Myterique Sign-t megnézni Bamboo Leaf Rhapsody után :D Ja meg lehet, hogy ennek köszönhetem, hogy nem volt annyira idegőrlő a 8 részes végtelen nyár :) -
ha az a vége az ee-nek mint a novellában akkor ne várj sokat a felhőtől meg a repülőtől :D
KYON KUN, DENWA~~~ -
Aki nem akar sok időt elpazarolni Endless Eightre... 5 az 1ben :D -
Nnna.... akkor én csokiöntet nevű narancslevet fogok árulni :DDD
---
Endless Eight felénél járok ^^ ez a 4. megint jobb volt :D a 3 volt eddig a leggyengébb... viszont már kikészülés határán vagyok >.<
Mi lehet a felhővel meg a repülővel? :S -
ja látszik -.-
és nem, nem fehérítő hanem öblítő volt! -
bocsi most keltem :D -
Úúúú pászmek, egy fehérítő aminek Bleach a neve 
(bleach = fehérítő) -
nem, a neve Bleach volt komolyan! 
bocsi elfoglalt voltam :D -
gyorsan kiszaladtál a konyhába? 
-
-
No, milyet? Fa + Somat? -
igen, igaz. most jott ki egy filme amit a Walt Disney-vel kozosen keszitettek. -
silan? -
Ma voltam a tescoba, és milyen nevű öblítőt láttam?
-
Ugyanaz a Miyazaki Hayao írta, ha minden igaz -
azt en is tervezem, mert mar lattam belole reszletet, de jo a megfogalmazasod, olyan ize, en se talalok ra szavakat, Chihiro is epp olyan volt, talan azert mert ugyanaz az otletgazda. -
Most néztem meg a Vándorló palotát
Ez is elég izé, mint a Chihiro :D -
ok. akkor ha majd eljutok odaig, hogy elkezdem nezni, akkor majd meg rakerdezek egy-ket dologra. -
En teljesen jol elvagyok a One Piece nezegetessel, igaz sajnos utolertem a sorozatot, de eddig ez a legjobb "vegtelen tortenet" amit nezek. -
Hát akkor ez C-C-C-Combo Breaker volt XD -
Nuki! beidőzítettem a K-On! feliratokat, nemtom kell e, itt van: KATT
az uccsó 2 rész hiányzik, mert még nincs magyar felirat hozzá -
faláb #26109 Most megy a "második évad", de az új részek eddig pl. az első évad közben játszódnak történetileg...
Az Endless Eightről meg szerintem jobb ha nem spoilerezünk a te érdekedben ha meg akarod nézni...
-
annyiszor akartam ahányszor megnéztem :DDD -
És? Már mondtad, vagy 4x fogod elmondani ?? XD -
tiszta kacaj az egesz, ahogy elhallgat, aztan megkeri az embereit, hogy aki dobta az animet az menjen ki... 
Armageddon akkor felvilagositanal
? kosz.
-
Na, megnéztem az Endless Eightet...