FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
VÉGE!!
:D gondolom az a vége mint a novellának... felhő meg repülő nem tudom miért volt, de éreztem hogy ez lesz...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!házi feladat :D tudtam :D egyszerűen tudtam hogy azt kell még megcsinálniuk :D
A 8 rész sok volt akárhogy is nézzük, de nem fogom emiatt lepontozni a sorozatot... bár ez még függ a hátralevő részektől, illetve hogy MALra hogy kerül ki... (csak az újak kerülnek a második évadba, vagy vegyesen lesz, és akkor az eredeti sorozat egy summary)
Szerintem egy 4 rész elég lett volna... Egy alap, a második, egy időhúzás (ami mondjuk ne a 3. legyen, mert az volt a leggázabb :D), feszültségfokozás, és a negyedik, a megoldás :)
Azt viszont még mindig nem vágom hogy Nagatot miért állította meg mindig, meg mi volt azzal a maszkkal -.-
Ha minden igaz akkor most Sigh of Haruhi jön, utána Episode00 Mikuru-chanos cucc, amit már anno sem szerettem (de Sigh of Haruhi után azt hallottam másképp fogok erre tekinteni...), illetve még bele kéne férnie a Disappearencenek :\
Több variációt hallottam... a legrosszabb, de legvalószínűbb, hogy ez a szezon 26 részes lesz, a régiekkel együtt, ami 12 új részt jelent... egy Bamboo Leaf Rhapsody (aminek úgy hallottam a Disappearencehez lesz köze) már volt, az Endless Eightek az 8 rész, és akkor marad 3 hely?? Ez így gáz lenne...
Vannak optimista találgatások, hogy kitolják az évadot az őszi szezonra is :)
Egyébként ha valaki megnézi majd a második évadot, azt tegye a régi részekkel együtt :) mókás volt a Myterique Sign-t megnézni Bamboo Leaf Rhapsody után :D Ja meg lehet, hogy ennek köszönhetem, hogy nem volt annyira idegőrlő a 8 részes végtelen nyár :)