72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
majd megtudod ha megnézted :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!így fogsz csinálni miután rájössz mi a megoldás -
az a spoiler, amit írt, nem? XD -
Most ebben mi volt a spoiler?
-
spoiler:

-
Ugye:) -
Én hetet már megnéztem belőle úgy, hogy semmit se tekertem át, kiváncsi vagyok a megoldásra
-
olvass utána, jó alacsonyra helyezik majd a vélemények az elvárásaidat, utána kellemesen csalódhatsz ^^ és időzítsd valami olyan időpontra, mikor egyben, max 2 szakaszban végig tudod nézni :D -
8 x ugyanaz a rész kisebb változtatásokkal, no comment -
ok köszi, Endless dolog micsoda? -
Attól függ... 26 a régiekkel együtt... 14 ha csak az új részeket nézed... 7 ha az Endless Eightet egynek veszed :D
Vagy valahogy így :) -
Pontosan ennyire lehet biztosan tudni, semmi hivatalos-végleges. -
The Melancholy of Haruhi Suzumiya (2009) hány részes tudja valaki, valahol 14-et máshol meg 26-ot láttam. -
Nuki #26695 Nincs flém, csak olyan téma amit nem tudunk követni...
-
Egyébként mi ez a rengeteg flame mostanában? -.- -
Magyar animések közül az itteni társaság szvsz a legnormálisabb :)
Aztán esetleg MAL :D
Mondjuk olyan reviewokat olvastam ott magyaroktól O.o meg itt jegyzem meg... valahogy a magyarok stílusa annyira felismerhető... sose láttam még az emberke nickjét, angolul volt a review, és mondom "ez tuti magyar" megnézem és tényleg... egyébként szutyok review volt mind2 ^^ spoileres, valótlanságot állító, és látszott hogy félremagyaráz az emberünk, és nem értette az egészet, vagy csak nem figyelt :D
De ez 2 ember volt... akik szoktak írni a Clubba azok normálisnak tűnnek ^^
Aztán lehet hogy csak azért vagyok így vele, mert mind2 elég szűk kör, kevés emberrel... -
Nuki #26692 Ezt nem értem mire írtad.
Bucser: addig örülj, amíg itt nem kezdenek el FAILXD -ezni, azért ami egyes helyeken folyik az már szánalmas. -
Rundstedt17 #26691 Már rég nem :D -
Mármint pontozások, pontátlag. :) -
Értékelések a popularitás mutatói és nem minőségi mérőfokok, utóbbiból objektív nem is létezik szerintem mondjuk. :)
A 7+ szerintem meg nem egy rossz pontszám... -
Tulertekelt 7.22-vel. :DDDDDD Micsoda poen. :DDDDDD -
Ne általánosíts! Egy azaz egy ember van itt jelenleg, aki ilyet állított... -
Jó is az :D -
-
Nekem tetszik az Akira, és az Evangelion is. Szerintem jók, csak bonyolultak. Az NGE-hez nem árt egy alapos bibliai ismeret azért, mert anélkül nem nagyon lehet mégérteni. De hát kinek a pap, kinek a papné ugye. -
Appleseed nem is rossz, nem is ertem miert nem neztem meg eddig :) -
Én nem az alapján nézek animét hogy hányas átlagra értékelték. Pl. nálam a Naruto lehet akár 10-es is, de én rühellem. Én az alapján nézek valamit, hogy eleve a történet és a grafika megfog-e. Meg hogy milyen az első 2-3 rész. Ha azok okésak, akkor végignézem. -
Tudom neked az Elfen Lied az isten... -
Nézd meg és utána okoskodj inkább arról, hogy túlértékelt-e vagy sem...
Jó hogy ezentúl ha valaki berak egy véleményt egy filmről majd berakjátok az anidb átlagot és annyit mondtok áhh nem nézem meg mert közepes...
Ezt a korlátolt faszságot... -
Ezzel is egyetértek, de szerintem a kedves fórumozónak azért van egy halvány igaza. Amúgy meg animék között is ott van pl. a Kukucska, ami tökre kicsiknek való. Vagy a Kimba, a Hamtaro, a Pokemon, ami szintén a fiatal generációhoz szól. De az is igaz, hogy vannak nagyon komoly témát feldolgozó animék is, amik a felnőtt közönségnek szólnak. Szóval, ezt így nem lehet kijelenteni, hogy az anime nem mese, mert vannak köztük olyanok amik igenis a MESE kategóriába tartoznak. Bár ezekből kevesebb van. -
Na igen, de a mese hallatán ilyen gyerekeknek szóló valamikre gondol az ember mint pl. a Disney mesék és nem pl. a GITS, vagy a Neon Genesis Evangelion jut eszébe. Mellesleg igazad van, de ennyi erővel pl. a CSI is mese, mert egy sorozat és kitalált szereplők vannak, csak éppen élő színészek és nem rajzoltak. -
Rundstedt17 #26677 Cowboy Bepop 8.68 szerintem még az is túlzás:D
Az Akira pocsék
Evangelion sem jött be.
A Gundamot meg még el kezdeni sem volt kedvem mecha szemét:D
De az igaz hogy előfordul az alulértékelés anidb-n,de az addictsnél meg a túlértékelés még a szar is 70 fölött van:D -
8.35 ezeknel az oldalaknal mar oriasi kulonbseg a 7.22-hez kepest.
A kimagaslo muveket altalaban 9 koruli pontra ertekelik, mig a tok atlagos animek vannak a 7 pont korul. Sot nemelyik mar ennel a pontnal kifejezeten gyengenek mondhato.
A jellemzo animek ezeken az oldalakon minimum a 8 pontot eppen csak nem eleroknel kezdodik.
Az alatt mar a tucatja. Teszem azt elmond mindent a helyezese is pl a myanimelisten ahol #1022. helyre rangsoroljak. -
csak beírtam a pontokat :D én nem mondtam hogy rossz (már ha az a rész nekem is szólt)
7 fölött már jó egy anime (bár átlagos... legalábbis legtöbbnek 7-8 közötti pontja van)
de szerintem láttam már alacsonyabbra értékeltet is ami tetszett...
Amúgy a pontozást sok dolog befolyásolja... támpontnak jók valamennyire, de azért nem szabad azok alapján ítélni... vannak a hyperek, vannak akik 1essel lepontozzák őket (ami faszság, olyan nem nagyon van hogy nézhetetlen :\) aztán még a 2-3 is olyan szerintem ami nagyon gyenge, és ritkán használják... a 10 és az 1-2-3 többnyire kiejti egymást, inkább a 10 felé tolja el a pontot... egy olyan 5-6-os átlagot hoz... és akkor jönnek a meghatározóbb 4-5-6-7-8-9-es pontok... esetleg nagyon jó műveknél a 10esek egy része.
A tetszési indexet meg inkább a favorit jelölések száma határozza meg szerintem...
Egyébként nem nekem kéne pontokról írnom :\ mindenre 9-10-t adok ^^ -
Azt nem értem, hogy a 7,22-7,89 közötti pontszám és a "lehúzták" meg a "nem az anime fogyasztó közönség sztárja" hogy jön össze kontextusban?
A Gundam seed és Gundam seed 2 az anidb-n 8.35 és 7.37...
Biztos az is szar volt:)
End of Evangelion 7.98... az is fos volt ugyebár.
Cowboy Bebop 8,68
Jin-roh 7,65 az is tuti közepes volt:)
Akira 7,46
Szóval vagy a pontozás szar vagy valóban megközelítette ezeket a műveket ami nem kicsi eredmény (szerintem)
középszerűnek meg rohadtul nem mondanám. -
7,47-7,54-7,62 MAL
7,22-7,39-7,85 AniDB
AnimeAddicts... háhá :D vicc volt... irreleváns... (btw 7+)
...
MAL meg AniDB együtt több mint elég... külön egyik már meghatározó is lehet valamilyen szinten akár talán :) -
De azt mond már meg hol van az oldal ahol lehúzzák? Mert amit én találtam az eddig 8 feletti átlag + a review-k is 9 körülit adnak rá 10-ből. -
Nem is fogom megnezni, mert en nem vagyok oda a mechas animekert.
Mindenesetre az eleg elgondolkoztato, hogy legtobb helyen rengeteg nezo pontszama alapjan eppen hogy meghaladjak a 7es osztalyzatot. -
" igencsak lehuztak ezt az animet jo par helyen. Ugy is fogalmazhatnek nem ez az anime kozonseg sztarja. :D"
És megnézted már? Vagy csak lehúzták és kihagyom kategória.. (mellesleg nem árt ismerni a hátteret meg azt is hogy kik húzták le és miért...) -
Lehet nem nez ki szarul, ennek ellenere igencsak lehuztak ezt az animet jo par helyen. Ugy is fogalmazhatnek nem ez az anime kozonseg sztarja. :D
Amugy is a kulcsiny nem minden, ha a belbecs nem uti meg a mercet.
-
sok sikert hozzá :D
A genyasága összemérhető a magyaréval szerintem :]
És akkor még ott van az írás O_o