FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
csak beírtam a pontokat :D én nem mondtam hogy rossz (már ha az a rész nekem is szólt)
7 fölött már jó egy anime (bár átlagos... legalábbis legtöbbnek 7-8 közötti pontja van)
de szerintem láttam már alacsonyabbra értékeltet is ami tetszett...
Amúgy a pontozást sok dolog befolyásolja... támpontnak jók valamennyire, de azért nem szabad azok alapján ítélni... vannak a hyperek, vannak akik 1essel lepontozzák őket (ami faszság, olyan nem nagyon van hogy nézhetetlen :\) aztán még a 2-3 is olyan szerintem ami nagyon gyenge, és ritkán használják... a 10 és az 1-2-3 többnyire kiejti egymást, inkább a 10 felé tolja el a pontot... egy olyan 5-6-os átlagot hoz... és akkor jönnek a meghatározóbb 4-5-6-7-8-9-es pontok... esetleg nagyon jó műveknél a 10esek egy része.
A tetszési indexet meg inkább a favorit jelölések száma határozza meg szerintem...
Egyébként nem nekem kéne pontokról írnom :\ mindenre 9-10-t adok ^^