72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LeventeV
    magyar felirattal nem hiszem, hogy gond lenne. eleg hires, jo es kapos ez az anime ahhoz, hogy valamelyik csapat 1-2 nap alatt osszehozzon valami jo kis feliratot.
  • Győri Devi
    "globál anime"!!! nem mind1 :D
  • Seth
    Mé ez nem anime? Én azt hittem anime. Aszonták hogy anime !
  • XenHai
    + még mire lesz magyar felirat....
  • armageddon666
    EPIC FAIL
    asdasdasdasdasd

jöhetnek a kövek meg hogy unjátok, de most hívta fel rá kedves barátom a figyelmem és olyan jót nevettem :D
  • LeventeV
    2010 oktober :P
  • LeventeV
    igen, es 2010 elejen kerul bemutatasra, szoval ha szerencsenk van akkor olyan oktober kornyekere mar egy HD minosegut megnezhetunk.
  • XenHai
    UNLIMITED BLADE WORKS movie gondolom az Archeres storit taglalja ...
  • BEAST #26821
    Hmmm... Hauru no ugoku shiro (Howl's Moving Castle) megy eppen tv2-n kar hogy nem tudom nezni :/
  • EnxTheOne
    már olvastam róla hogy készül, és egy magyar oldalon találtam rola videot, most megnéztem youtube-on: "An hypothetical trailer of "Evangelion, the movie" built with snap-shots from different films." :(
  • Seth
    Tudtommal ilyen nem létezik !
  • LeventeV
    elolvastam wikipedian a tartalmat a fate/stay night visual novelnek.
    3 route: FATE - errol szol az anime
    UNLIMITED BLADE WORKS - itt kiderul, hogy ki Archer es itt Rinnel jon ossze Shirou - ez a route van olyan jo mint az animes
    HEAVEN'S FEEL - ez a Sakura path, nekem ez az ut nem tetszik.

eleg komplikaltnak tunik a visual novel a tartalmak alapjan, sokminden tortenik es azert ahogy igy hirtelen atfutottam a tartalmakon eleg zavarosnak tunik az egesz. de az Unlimited Blade Works moviet nagyon varom.
  • LeventeV
    a Fate/Stay Night le van forditva angolra.
    a Fate/Hollow ataraxia pedig forditas alatt all. ITT nyomon lehet kovetni.
  • armageddon666
    13. rész (afk számozás szerint... egyébként fene tudja már)

BAAAAAAAZMEEEEEEEEEG O.o legjobb rész... sosem volt még ilyen intenzív...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mikuru lézerszeme helyett most valami energiahálóvágó cucc volt... Nagato szépen lereagálta... aztán Haruhi féltékenysége (tuti hogy amiatt az egész) új szintre emelkedett... olyan dolgokba keverte bele Mikurut :S a háttérzene melle (vagy csak hangok?) nagyot dobtak az egészen, éreztem a feszültséget...

Aztán eljött a pont, ahol Kyon nem bírta tovább... Wow... csak... wow... kezet emelt Haruhira... ha Izumi nem fogja le, akkor abból pofon lesz... pofoncsapni Istent... mi történhetett volna... emiatt, a rendezés miatt, illetve amiatt, hogy Haruhi mégiscsak lány, és valahogy nemtom... engem még úgy tanítottak hogy lányokat ne bántsunk :S és így olyan durva hatás volt... és vegyes érzések, mert az előbbiek mellett, mégis elpattant bennem is valami, és kiakadtam, mint Kyon...

Ezt észrevette persze Haruhi, és amint felfogta, mintha történt volna valami... nem tudom mi, de mintha történt volna... szerintem Kyon emiatt bocsájtott meg neki, mert Haruhi ezt akarta... a kiakadt Haruhi... huhh... ijesztő volt kicsit, mi lesz most... aztán végülis lecsillapodott...

Azt mondták Ep00-t másképp fogom tekinteni a Sigh of arc után... ebben nem hiszek... ellenben ez az Arc talán az eddigi legjobb... És azt mondják a Disappearence übereli... kár hogy nem animálják meg... Illetve valami furcsaságot éreztem anno a koncertes résznél is... most már kezdem sejteni mit, de majd kiderül...

Így újranézéssel, meg az új részekkel más érzéseim támadtak a karakterekkel kapcsolatban, másképp viszonyulok már hozzájuk...
  • armageddon666
    igen
  • Malakai
    Őszintén szólva nekem csak itt vár egy ideje a VN, de a mirror moon fordítása nem teljes? Vagy nem angolról van szó?
  • XenHai
    De a visual novellel é?
  • armageddon666
    Fate/Stay Night 100% complete

Archer meg Gilgamesh között szerintem annyi lehet a kapcsolat hogy mind2 Archer Class :\ bár nem játszottam még a játékkal... de képességeik hasonlóak voltak...

Saber Alter ha minden igaz a simában is van nem?

A Shirou titka meg wikin is meg van magyarázva ha érdekel :D szal gondolom VNben is benne van...
  • XenHai
    Valahol nyomon lehet követni a fordítás jelenlegi állását?Mert érdekelne.
  • LeventeV
    van egy par kerdesem a Fate/Stay Night visual novellel kapcsolatba.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kiderul benne az, hogy miert valt Shirou Archerre? es az unlimited blade works szoveget megmagyarazza? Gilgameshel all valami kapcsolatba Shirou es Archer? es mirol szol a Fate/Hollow Ataraxia? valami olyasmit olvastam, hogy Bazett, Shirou meg Avenger visszamennek az idoben az 5. haboruhoz, ahhoz amelyiket az animebe vivtak, es mindig ugyanaz a 4 nap ismetlodik. de ez nem ad valaszt Saber alterre. es mire kijon a vn forditasa addigra megoszulok. mar 2 eve forditja(k) de meg a felenel se jar(nak).
  • LeventeV
    hat ez mar annyira komplikalt, hogy nagyon...
  • Lelouch
    Azok a The Sigh of Suzumiya Haruhi-féle részek után vannak.
  • LeventeV
    es mi van a tobbi elso evados reszekkel? azok nem lenyegesek?
  • armageddon666
    Akkor ha minden igaz: S01Exx a régi S02Exx az új, és [a.f.k] szerinti számozással (ha jól emlékszem, vetítési sorrend... remélem legalábbis :))

01. S01 E02 - The Melancholy of Suzumiya Haruhi I
    02. S01 E03
    03. S01 E05
    04. S01 E10
    05. S01 E13
    06. S01 E14 - The Melancholy of Suzumiya Haruhi VI
    07. S01 E04 - The Boredom of Suzumiya Haruhi
    08. S02 E01 - Bamboo Leaf Rhapsody
    09. S01 E07 - Mysterique Sign
    10. S01 E06 - Remote Island Syndrome Part 1
    11. S01 E08 - Remote Island Syndrome Part 2
    12. S02 E02 - Endless Eight 1
    13. S02 E03
    14. S02 E04
    15. S02 E05
    16. S02 E06
    17. S02 E07
    18. S02 E08
    19. S02 E09 - Endless Eight 8
    20. S02 E10 - The Sigh of Suzumiya Haruhi I
    21. S02 E11
    22. S02 E12
    23. S02 E13 - The Sigh of Suzumiya Haruhi IV
    ... és itt tartunk most :D
  • LeventeV
    1. miert kell kulon sorrend?
    2. nem ismerem a Tegozt.
    3. ha osszeallitod a sorrendet akkor megkoszonnem.
    4. ugy osszevagyok zavarodva mint erettsegi elott matekoran.
  • armageddon666
    a TeGőzt ismered? ott van Hitsuji? azok sorrendbe vannak...

vagy... összeírhatok sorrendet [a.f.k]-hoz :D de a previewnál asszem Haruhi mondja a jó részeket, Kyon meg a vetítési sorrendet :D
  • LeventeV
    a.f.k. csapat.

ez mar olyan mindfuck.
  • armageddon666
    ez az eredeti sorozat. az új az ezzel vegyítve van :) lentebb írtam hogy nézd... mondjuk fontos lenne tudni melyik subbal szedted :) mert amelyik a TV sorrendben számozta, az eléggé összevissza :D mondjuk úgy is megérné megnézni :) legalábbis én megbántam hogy úgy nem néztem :(

De neked nem fog annyira tetszeni mint nekem úgyhogy vegyesen a második évaddal nézd :D
  • LeventeV
    nekem EZ van letoltve. ez mi?
  • sdia96
    hehe
  • Seth
    Ennek már csak az elovasása is fejfájást okozott, úgyhogy a továbbiakban sem fogom végignézni a sorozatot. Annó asszem 8 vagy 9 részt láttam,elég is volt belőle XD
  • Lelouch
    "illetve mintha még lenne egy már novella... "
    Láttam anno egy listát hogy a rajongók szerint az új részek hogy lesznek elosztva, és a Disappearance után még írtak 3 másik részt is, hát kár hogy elbarmolták az E8-al :S
  • sdia96
    *lett
  • sdia96
    Aham ez jó hosszú ett xD
  • armageddon666
    Haruhi 2009 az tulajdonképp "Full storyként" van nyilvántartva... ami nem igaz, mert valszeg a Disappearance már nem fér bele, illetve mintha még lenne egy már novella...

Tehát elkezdték leadni a régi részeket, lement a 6 The Melancholy of Haruhi Suzumiya, a Boredom of Haruhi Suzumiya, utána jött egy új rész, a Bamboo Leaf Rhapsody, aztán megint régi Mysterique Sign, után a 2 Remote Island Syndrome, utána jön a megint új átkozott 8 db Endless Eight, ami azoknak akik folyamatosan követték a sorozatot, tényleg véget-nem-érőnek hatott (egybe, max 2 napra elosztva megnézni nem gázos), és most megy az 5 részes The Sign of Haruhi Suzumiya, ami után nagy eséllyel leadják még a régi 0. epizódot, a Mikurus filmeset... Illetve én még beletenném a fesztivált, a koncerttel, meg asszem volt egy másik rész is. És ezzel vége az évadnak...

A sokak által várt Disappearence, amit a legjobbnak tartanak a novellák közül, pedig úgy tűnik kimarad...

De ha minden igaz, a 26 epizód nem megerősített, tehát még bármi lehet... Az is lehet, hogy az őszi szezonra is kitolják...

Én a megnézését úgy ajánlom, hogy a régi részeket is megnézzük... úgy lesz teljes a kép :) és a Bamboo Leaf Rhapsodyra való utalás fel sem tűnt anno :D csak így hogy már láttam...

Hitsujitól ajánlom 1-től 10-ig (egyelőre) a részeket, közben ahova kell, oda az új részeket berakni [a.f.k]-ban :) [afk] úgy számozza, hogy csak az új részeket, tehát ami nála 1, az a 8. illetve a 10. Hitsuji (amik szintén csúsznak egyet így már a beszúrt AFK miatt, így tizenegyedikként tekintendő meg :D) után jönnek már csak az újak, aztán a továbbiakban meglátjuk :)
  • LeventeV
    magyarazd mar el, hogy mi ez az endless eight? vmi folytatasa a Haruhinak, de elobb leadjak az elso evad reszeit is? vagy akkor most mi ez?
  • armageddon666
    Haruhi :) Olyan jó volt az Endless Eight hogy nyolcszor megnéztem

---

Dya: igen, most azt nézem :) illetve részben újranézem. Ami részeket már leadtak korábban (2006 talán?) azokat újranézem :) és még mindig jó :D bár így a bővített 2009es évad megváltoztatta a Haruhiról kialakult képemet... valahogy máshogy tekintek már rá :\
  • LeventeV
    kosz, leszedtem mar... a hallottak alapjan sokat varok el tole, csak nehogy csalodjak benne.

OFF:mindenki suliba van, hogy ilyen nagy itt a pusztasag? nem csak erre a topikra ertem.
  • Lelouch
    Akkor ott a K-on, mondjuk én csak egy részt láttam belőle, de a csapból is az folyt.
  • LeventeV
    de annak meg nincs vege, es nem szivesen fogok olyanba amit meg sugaroznak, mert akkor a legizgalmasabb reszeknel mindigg kell egy hetet varni.