FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
13. rész (afk számozás szerint... egyébként fene tudja már)
BAAAAAAAZMEEEEEEEEEG O.o legjobb rész... sosem volt még ilyen intenzív...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikuru lézerszeme helyett most valami energiahálóvágó cucc volt... Nagato szépen lereagálta... aztán Haruhi féltékenysége (tuti hogy amiatt az egész) új szintre emelkedett... olyan dolgokba keverte bele Mikurut :S a háttérzene melle (vagy csak hangok?) nagyot dobtak az egészen, éreztem a feszültséget...
Aztán eljött a pont, ahol Kyon nem bírta tovább... Wow... csak... wow... kezet emelt Haruhira... ha Izumi nem fogja le, akkor abból pofon lesz... pofoncsapni Istent... mi történhetett volna... emiatt, a rendezés miatt, illetve amiatt, hogy Haruhi mégiscsak lány, és valahogy nemtom... engem még úgy tanítottak hogy lányokat ne bántsunk :S és így olyan durva hatás volt... és vegyes érzések, mert az előbbiek mellett, mégis elpattant bennem is valami, és kiakadtam, mint Kyon...
Ezt észrevette persze Haruhi, és amint felfogta, mintha történt volna valami... nem tudom mi, de mintha történt volna... szerintem Kyon emiatt bocsájtott meg neki, mert Haruhi ezt akarta... a kiakadt Haruhi... huhh... ijesztő volt kicsit, mi lesz most... aztán végülis lecsillapodott...
Azt mondták Ep00-t másképp fogom tekinteni a Sigh of arc után... ebben nem hiszek... ellenben ez az Arc talán az eddigi legjobb... És azt mondják a Disappearence übereli... kár hogy nem animálják meg... Illetve valami furcsaságot éreztem anno a koncertes résznél is... most már kezdem sejteni mit, de majd kiderül...
Így újranézéssel, meg az új részekkel más érzéseim támadtak a karakterekkel kapcsolatban, másképp viszonyulok már hozzájuk...