72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    Az már valami elvont dolog lehetett :) Nem emlékszem rá nagyon... illetve az már különáll a mangától :)
  • Facek
    Nekem is favorit a Gantz, de manga jobb :P. Ha nem fejezik be ugy ahogy hnem folytatjak isten lett volna :D csak meg ma se lenne vege :D
  • csocso14
    én imádom bár az animének fura vége van eltér a mangátol és a manga folytatja szóval érdemes olvasni azt is.
  • LeventeV
    Gantz... bocs
  • LeventeV
    a Grantz volt itt a tema az utobbi hszekbe. jo anime?
  • EnxTheOne
    köszi a hosszú választ :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    még egy valamit nem értek, az anime végén úgye visszi a lányt a hátán,és gantz teleportálja a múltba, amikor meghalt az eredeti teste (találkozik a vonatal^^), és fut az alagutban, útána mond valamit, megáll, és megvárja amig elüti vonat, közben ugy csinál a kezével mintha löne a vonatra, és gantz útána elteleportál valahová, miért? :D
  • Nuki
    Nagy fogás lenne az biztos.
  • armageddon666
    Jah... a befejezés...
    de egyébként jó arc lett volna, ahhoz képest hogy anime-only :)
  • Seth
    2 nap alatt behoztam azt a 300 rész mangát,most meg lehet várni októberig az új részre :(
    Az anime második fele még talán jó is lett volna, ha nem ilyen béna, semmilyen befejezést választanak.
  • armageddon666
    Evangelion a legjobb ^^

Gantz:

Az elméletem. Adott Gantz. A fekete gömb, benne egy űrlénnyel. Na most vagy több Gantz is van, vagy ő ér el messzire. Isteni hatalma van... nem természetfeletti alapokon, hanem tudományosokon. Azzal szórakoztatja magát, hogy épp meghaló lényeket elfaxol magához egy másik síkon (hogy ne lássák őket). Szóval nem újraéleszti a halottakat, hanem tulajdonképp leklónozza őket. Ezért is volt a csajból 2 :) Ez meg van még variálva azzal, hogy minden meccs végén helyreállítja az élő tagokat :D

Na most ahogy én észrevettem (a szobros résznél), nem csak az emberek az "áldozatok" (szerintem egyébként nem is áldozatok :\ kaptak egy második esélyt...), hanem biza a gonosz idegenek is :) Na most ez egy játék (bár életre-halálra)... Azt nem tudom mi alapján, de Gantz osztogatja a pontokat. Aki eléri talán a 100-t, az választhat a nyeremények közül... Nem tudom manga-spoiler-e, de vagy: Visszahoz a győztes egy már vesztes játékost (Gantznak van backupja róluk :D), vagy abbahagyja a játékot, vagy kap valami durva extra fegyvert :)

És hát... kérdezz még ha kihagytam valamit :)
  • EnxTheOne
    igy telt a múlt hét :D nem rég néztem a trigunt, csalodtam benne, nem tetszik a rajzolása (tudom hogy régi), és arra számitottam hogy egy pszihopata lövöldöz majd mindenkit :D casshern sins, ezt elkezdtem, de nem folytatom. Claymore tetszett
    szegény Flora :(
    . Evangelion. Egyik legjobb anime^^. Gantz.
    nem esett le a poén, ismertetöt olvastam már róla, és irták hogy elég nehéz megérteni a történetett. Sajnos nekem nem sikerült. :(
    most töltöm a k-on-t, elég sokat irtatok róla, útána meg nézek egy-két AMV-t, nincs ötletem hogy útána mit kéne nézni :S peace & love
  • Bulykin
    AA-n is ki volt írva, sztem még csak terv
  • Prof William
    Halottam olyan híreket hogy Twilight (alkonyat) --ból is lesz manga? Igaz ez? Az Alexandrában osztotta meg ezt velem a mangaárús lány és érdekelne hogy mennyi benne az igazság...
  • Nuki
    Én inkább csak mangát olvasok. Ott a fillerek nem érnek utol, csak ezek a kardosak most. Mellesleg vannak pótólnivalóim (FMA, Inuyasha) meg könyvek amiket be kéne fejeznem, illetve tanulnom. Be vagyok osztva. :Ð
  • armageddon666
    Pedig amiket hallottam... (Ill Bleachnél tapasztaltam) jól járnál vele :)

vagy D. Gray-mannel... VAGY Gintama!! :D legjobb :D
  • Nuki
    Én a One Piece-be már bele se kezdek, elég nekem két végtelen anime/manga sorozat mint a Naruto és Bleach.
  • BEAST #26853

Ugyan igy vagyok ezzel... Bleach, Naruto... mindketto unalmassa valt egy ido utan, foelg a fillereknek koszonhetoen. One Pieceben arra sem jottem ra hogy volt e benne filler :DDD es Brook! legjobbabb karakter :D
  • Timbo
    Sose gondoltam, hogy mégjobb tud lenni a One Piece :O 400. résznél járok és egyszerűen nagyon durva ahogy az új karaktereket behozták a sorozatba :D
  • Nuki
    Sose, igyekszem inkább elfelejteni amíg meg nem nézem xP
  • LeventeV
    a Fate/Stay Night 720p-s valtozatahoz atidozitett feliratot tud valaki linkelni? kosz.
  • armageddon666
    Vége a Sigh of Haruhinak, vége ütött :)
    és most már tuti nem lesz Disappearance :( majd talán... jövőre? 3 év múlva? :( E8 miatt olyan rövidnek tűnt :(
  • Prof William
    Hosszabb kimaradás után végre újabb manga fordítást fejeztem be. A Twins 2 része már tölthető az oldalamról!

Cím az aláírásomban.

Jó olvasást!
  • armageddon666
    spoilerben írd le mit raktál össze x3
  • Nuki
    Azt hiszem így az utóbbi üzenetekből összeraktam mit-hogy. Pedig nem is láttam.
  • armageddon666
    hát 8 rész első 2 percét lövi le talán Endless Eightben nincs spoiler :)
  • RelakS
    Akkor ez most spoiler?
  • Facek
    A legjobbak a reakciok :D
    KYON KUN DENWA
  • armageddon666
    nagy kép

vicces :D
    már annak aki érti majd :D
  • LeventeV
    sebaj. megnezem angol felirattal.
  • Lelouch
    Nincs hozzá magyar felirat.
  • LeventeV
    tsuyokiss-hez magyar feliratot tudna linkelni valaki? kosz.
  • RaZoK
    Köszi szépen, rákeresek hátha találok valamit :)
  • Doddy a düdő
    link meg lemaradt
  • Doddy a düdő
    ha minden igaz, akkor
  • RaZoK
    Hali, sziasztok

Lenne egy kérdésem, erre a kérdésre nem is tudom hol lehetne választ kapni. talán itt ;] (A FAQ-ban nem találtam, ha mégis ott lenne bocsi)

Nos, nem tudja valaki, hogy a Dragonball-ban található aláfestő zenéket milyen zenészek komponálták ? Illetve ki ?

Nagyon tetszenek a zenék, megszerezném jó minőségben.

Előre is köszönöm a választ, még ha nem is tudjátok :)
  • RelakS
    Én készültem.
    Golyóálló mellény, két évre elég konzerv, sörétes, stb...
    Mégis elmaradt ma a világvége...

2009. IX. 09. 09:09

Vajon Holnapután lesz világvége?
  • armageddon666
    most belegondoltam... mindenki poénkodik 2012-vel, hogy kamu, meg tudósok rájöttek hogy téves riasztás meg ilyenek... de mekkora pofáraesés lenne, ha tényleg eljönne akkor a világvége? :D

(és a GLOBÁLANIME (for t3h lose) az előjele :S)

nem, egyébként már csak rájátszom erre :D
  • LeventeV
    nem kell aggodni, mikor 2000ben elmaradt a vilagvege azt mondta, hogy 2012-be lesz, szoval nem kell izgulni. legalabb addig lathatom az Unlimited Blade Works-ot.
  • armageddon666
    erre akartam célozni finoman, de mégis pánikkeltés nélkül... most elszúrtad =(
  • BEAST #26830
    Vege a vilagnak...