kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    Evangelion a legjobb ^^

Gantz:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az elméletem. Adott Gantz. A fekete gömb, benne egy űrlénnyel. Na most vagy több Gantz is van, vagy ő ér el messzire. Isteni hatalma van... nem természetfeletti alapokon, hanem tudományosokon. Azzal szórakoztatja magát, hogy épp meghaló lényeket elfaxol magához egy másik síkon (hogy ne lássák őket). Szóval nem újraéleszti a halottakat, hanem tulajdonképp leklónozza őket. Ezért is volt a csajból 2 :) Ez meg van még variálva azzal, hogy minden meccs végén helyreállítja az élő tagokat :D

Na most ahogy én észrevettem (a szobros résznél), nem csak az emberek az "áldozatok" (szerintem egyébként nem is áldozatok :\ kaptak egy második esélyt...), hanem biza a gonosz idegenek is :) Na most ez egy játék (bár életre-halálra)... Azt nem tudom mi alapján, de Gantz osztogatja a pontokat. Aki eléri talán a 100-t, az választhat a nyeremények közül... Nem tudom manga-spoiler-e, de vagy: Visszahoz a győztes egy már vesztes játékost (Gantznak van backupja róluk :D), vagy abbahagyja a játékot, vagy kap valami durva extra fegyvert :)

És hát... kérdezz még ha kihagytam valamit :)