72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
De Sayonara Zetsubou Sensei művészi határokat közelítő társadalomkritikai csoda :D persze hogy gyengébb annál :D -
Megnéztem az első két részét a Bakemonogatarinak. Lehet én vagyok hülye, vagy csak nincs ízlésem de ez valami oltári szar :S. Olyan mint a Sayonara Zetsubou Sensei csak rosszabb. -
Ja igen, ezt asszem olvastam én is :D SHAFTék megoldják :D -
Én is már csak akkor kezdem el ha kijött végig... Vagy megvárom míg kijön DVD-n vagy valamin... Mert most is volt valami a 10. vagy a 11. résznél, hogy nem készültek el határidőre, és a rész jelentős hányada elvileg csak állókép volt. -
SHAFT pedig nagyon jó :D stílusosak... Bakemonogatariról meg szépeket hallottam... Koharubi (vagy ilyesmi) subot szedegetek... majd ha kijött végig megnézem :) -
legjobb :) jobb mint az evangelion!! (najó, nem, de nagyon jó :)) -
Especiel a J-Pop-tól (meg úgy általában az ázsiai zenék jó részétől) falra mászok, de a Macross F zenéje (najó, kb. 6 szám különböző változatokban) rendesen bejött. Most is az Infinity-t hallgatom éppen. :)
Anime zenék közül utoljára a GitS SAC zenéi jöttek be (Inner Universe, Lithium Flower, Run Rabbit Junk, Rise, Living inside the Shell).
No persze ez nem meglepő, mindkettő zenéinek a többségét ugyanaz a személy (Yoko Kanno) írta. :) -
hat en betettem plan to watchba. nekem azt a 15 reszt megeri. -
Nuki #26941 Sailor Moon -
Akkor már én is rákérdezek egyre :D Bakemonogatari milyen? Jókat hallok róla úgy általában, de ugye vannak benne SHAFT sajátosságok, amihez nem nagyon vagyok hozzászokva
-
+1 -
Szép, tetszett. Ajánlom -
es a Haibane Renmei? -
en is meglesem amjd a tavoli jovoben. aztan amjd meglatom. -
első részt nem bírtam végignézni de majd talán egyszer megpróbálom ismét :D -
Hát mivel pixelpontosan rajzoltam -mivel profi vagyok - nem volt nehéz kitalálni -
várjvárjvárjvárj!
kitalálom....
kamina van a képen? -
drámát k. nehéz írni :D
legyen kezdésnek csak vmi egyszerü poénos 5perces -
Nem. Megfájdult tőle a fejem -
na itt egy tema: Excel Saga jo anime? -
drama legyen es ne masolj :P -
Rundstedt17 #26928 Van,térjen el az átlag történetektől. -
Én szívesen megrajzolom neked. Profi vagyok, 15 év tapasztalattal nem a levegőbe beszélek.
Egyik művem:
-
EnxTheOne #26926 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!holnap elkezdek késziteni egy mangát, vagyis a történetet elkezdem irni, van 1-2 jó ötletem, rajzolni nem tudok, vagyis még soha nem probáltam ( ha van jó ötletetek (történet) küldjetek PÜ-et, és majd kaptok a bevételböl pár %-ot :D) hires mangaka leszek. :D -
何? -
Nuki #26924 írjanak akik még eddig nem nyilatkoztak :P -
megint kezdunk meghalni. valaki dobjon mar fel valami temat. -
Nekem edddig legjobban az Elfen Lied, Claymore és a Fullmetal Alchemist tetszett (azért a Code Geass se elhanyagolandó). Mindegyik hangulatos, érdekes és látványos. A véres akció meg megávalragadó. A Gurren Laggannak a felénél járok (most váltott az opening és az ending), az eddigi tapasztalat alapján még egyszer meg fogom nézni. Egyszerre drámai és poénos, na meg színesen látványos. -
most végeztem a soul eaterrel
eszméletlen jó anime -
tancinéni albumán jó zúzás van :D
Viszont nagy kedvencem lett Mugi albumáról az első zene ^^ -
Nuki #26919 Én még az első évadnál járok és nem tudom. -
Még mindig finomíthatnál, én speciel a metálért vagyok oda, szal egyből beajánlanám a Detroit Metal Cityt, de te meg lehet hogy diszkós vagy :D
Macross Frontier - kiváló zene. Pop, amit utálok, mert mindegyik ugyanolyan, de a J-poppal elfogult vagyok... az valahogy más. :D
Detroit Metal City - durva metál... de azért nem annyira ^^ egyébként nagyon jó kis anime. És rövid, szal mindenképp megéri ránézni :D
K-ON - aranyos és zene? :D
BECK - zenekarról szól... itt tényleg jelentős szerepet játszik a zene. Hogy milyen azt nem tudom, de biztos jó :)
Így hirtelen... De ott vannak még esetleg a régebbi Macrossok is. Első évadot ha minden igaz helyettesíti a film Do you remember love?. A Plusban talán rock számok mennek... Fire Bomber. -
Rundstedt17 #26917 Azt elég nehézkes,maradjunk akkor annyiban van e olyan anime aminek kiváló zenéje van? -
Én most járok a Higurashi Kai 20. részénél, és eddig úgy néz ki ez megy nálam a kedvencek közé 
-
akkor en se maradok ki:
Code Geass (mindket evad) - jo alapszituacio, varatlan fordulatok, erdekes szereplok, zsenialis tortenetvezetes. vegig a monitor elott tudott tartani, nem ereztem azt egyik resznel sem, hogy ezt inkabb kihagytam volna.
Death Note - elso dolog ami eszembe jutott mikor neztem az az volt, hogy ez az anime nagyon reszletes (Ryuk megemliti Lightnak az elejen hogy eddig minden embernek az okozott problemat, hogy hova rejtse el a listat es o ezt konnyen megoldotta; vagy mikor megfigyeltek Light szobajat es a zsebtv es a chips segitsegevel olt es zsenialisan manipulalt mindenkit)
Fate/Stay Night - tetszik a tortenete es a szereplok. grafikaja gyonyoru.
Shakugan no Shana - jol szorakoztam rajta. egyebet nem tudok mondani :P
School Days - kb. egy honapja lattam, de ha ragondolok megint elfog az a kulonos erzes mint amikor neztem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hat ahogy Kotohana vegul elvesztette a szizesseget... tartogatta magat az igazinak aztan megis... ez nagyon megcsapott az animeben
ez eddig csak 5 de nem irtam be tobbet mert tobb animet meg nem lattam amit itt megemlitettetek (Clannad, K-on, Higurashi stb.) ezert a tobbi 5 helyet tartogatom kesobbre.
de meg mindig tartom magam ahhoz, hogy eddig nem volt olyan anime amire azt mondtam, hogy "Ez nem tetszett" es ennek nagyon orulok. -
Hogy definiálod az "ari zenét"? -
Rundstedt17 #26913 Nem tudsz valami olyat aminek ari zenéje van?:DDDDD -
Nuki #26912 Én jövök:
Slayers: szerepjátékozni szoktam, és a fantasy világ (emiatt is) a szívemhez nagyon közel áll. (kedvenc könyvem például A Gyűrűk Ura) Innentől fogva nem meglepő hogy ez a legeslegkedvencebb animém mind közül. Persze a poénok is jók, ez csak a hab a tortán (vagy már az eper?:)
R.O.D.: régen én is olyan könyvbuzi voltam mint egyes szereplő(k) ebben. Szemtanúk is tanúsíthatják, hogy még mindig olyan hatása van rám egy könyvesboltnak, mint egy fekete lyuknak. (egyik szülőm könyv-újság árusítással foglalkozik, szóval kicsit belém nevelődött - habár nem szándékosan, a szülők által)
Gallery Fake: (itt jön képbe a másik szülő, illetve az ő ága): szóval ők művészettel foglalkoznak. Egyikük festészettel, a másikuk fényképészettel (habár először szobrászatot tanult). Így a művészet is egy kicsit el van rejtve a tudatalattimban (vagy nem:P). Mellesleg nagyon érdekes, sokat lehet belőle tanulni is.
Nerima Daikon Brothers: első ilyen éneklős-musicales animu amit láttam, és nagyon megtetszett.
Exxel Saga: azt az érzést váltja ki belőlem, amit az internetes kultúrával foglalkozó emberek így jellemeznének: "LOL SO RANDUMXD". Az iszonyatosan tömény hülyeség és minden, utána a komoly rész is nagyon emlékezetessé teszi.
A többi vicces animével szemben ez az utóbbi kettő amin tényleg tudtam nevetni.
Interstella 5555: Daft Punk. Régóta kedvenc zenekar. Az én szememben egyedi darab. Olyan mint egy hatalmas AMV.
Rozen Maiden: itt nincs semmi magyarázat. Tényleg. -
Death Note, Hell Girl, School Days - egyetertek
Welcome to the NHK - plan to watch -
Rundstedt17 #26910 Hát te akartad:D.
Nem sorban de felsorolok 10 kedvencet.
-Death Note:Végig izgalmas,bárki fantáziáját beindító alapsztorival,váratlan fordulatokkal,kiváló macska egér játékkal.
-Hell Girl:Érdekes különálló történetek,az emberekről és bűneikről,áldozatokról olthatatlan bosszúvágyukról,bünösökről akik sosem ismerik el bűneiket,és kicsinyes bosszúhoz való ragaszkodásról,szól ezen különleges sorozat.
-Ginga Eiyuu Densetsu:Egy a jövöben játszodó történet két emberről akik teljesen különböznek gondolkodás módukban, ellenfelek országuk közti háború okán,csak egy a közös hogy mindketten zseniálisak.Váratlan fordulatokból kevés van de azok igazán meglepőek.A történet hosszú de érdekes és izgalmas egész végig.Politika és háború.
-Welcome to the NHK:Lássuk be ki kevésbé ki jobban de mindannyian hasonlítunk vmenyire a főszereplőre csak annyi hogy ő már a legalján van a folyamatnak:D.Érdekes problémák,témakörök kivesézése.Aranyos lány szereplő.Csak ajánlani tudom.
-Monster:A legreálisabb anime,a főszereplőnek ugyanis semmi különleges képessége talán csak annyi hogy nagyon jó orvos illetve a rossz fiú talán már túlságosan is gonosz.Ezt leszámítva teljesen reális,izgalmas krimi.
-Higurashi:kiváló történet az első évad végére csak sejtéseink lehetnek a miértre,a másodikban viszont teljesen hihető magyarázatot is kapunk.
-Night Shift Nurses:kakukktojás igen elismerem.Amiért bekerült az csak is arra vezethető vissza hogy viszonylag elég sokat foglalkozik és hihetően mutatja be a pszichológiai terrort illetve a taktikákat amivel perverz doktorunk félelemben tartja áldozatait.
-Makai Tenshi Jibril:Újabb kakukktojás lévén ez is hentai.Hogy miért is szeretem annyira?Nos nagyon aranyos szereplők,ultra kawaii zene,és néhány jó vicces jelenet,érdekes alapsztori:D.
-School Days:jó koktél eléjén vicces később tetszetős a senki nem jár jól történetvezetés ami végig logikus és percig sem unalmas.kiváló lezárás