kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LeventeV
    akkor en se maradok ki:

Code Geass (mindket evad) - jo alapszituacio, varatlan fordulatok, erdekes szereplok, zsenialis tortenetvezetes. vegig a monitor elott tudott tartani, nem ereztem azt egyik resznel sem, hogy ezt inkabb kihagytam volna.

Death Note - elso dolog ami eszembe jutott mikor neztem az az volt, hogy ez az anime nagyon reszletes (Ryuk megemliti Lightnak az elejen hogy eddig minden embernek az okozott problemat, hogy hova rejtse el a listat es o ezt konnyen megoldotta; vagy mikor megfigyeltek Light szobajat es a zsebtv es a chips segitsegevel olt es zsenialisan manipulalt mindenkit)

Fate/Stay Night - tetszik a tortenete es a szereplok. grafikaja gyonyoru.

Shakugan no Shana - jol szorakoztam rajta. egyebet nem tudok mondani :P

School Days - kb. egy honapja lattam, de ha ragondolok megint elfog az a kulonos erzes mint amikor neztem.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hat ahogy Kotohana vegul elvesztette a szizesseget... tartogatta magat az igazinak aztan megis... ez nagyon megcsapott az animeben

ez eddig csak 5 de nem irtam be tobbet mert tobb animet meg nem lattam amit itt megemlitettetek (Clannad, K-on, Higurashi stb.) ezert a tobbi 5 helyet tartogatom kesobbre.
    de meg mindig tartom magam ahhoz, hogy eddig nem volt olyan anime amire azt mondtam, hogy "Ez nem tetszett" es ennek nagyon orulok.