kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Nuki
    Én jövök:

Slayers: szerepjátékozni szoktam, és a fantasy világ (emiatt is) a szívemhez nagyon közel áll. (kedvenc könyvem például A Gyűrűk Ura) Innentől fogva nem meglepő hogy ez a legeslegkedvencebb animém mind közül. Persze a poénok is jók, ez csak a hab a tortán (vagy már az eper?:)

R.O.D.: régen én is olyan könyvbuzi voltam mint egyes szereplő(k) ebben. Szemtanúk is tanúsíthatják, hogy még mindig olyan hatása van rám egy könyvesboltnak, mint egy fekete lyuknak. (egyik szülőm könyv-újság árusítással foglalkozik, szóval kicsit belém nevelődött - habár nem szándékosan, a szülők által)

Gallery Fake: (itt jön képbe a másik szülő, illetve az ő ága): szóval ők művészettel foglalkoznak. Egyikük festészettel, a másikuk fényképészettel (habár először szobrászatot tanult). Így a művészet is egy kicsit el van rejtve a tudatalattimban (vagy nem:P). Mellesleg nagyon érdekes, sokat lehet belőle tanulni is.

Nerima Daikon Brothers: első ilyen éneklős-musicales animu amit láttam, és nagyon megtetszett.

Exxel Saga: azt az érzést váltja ki belőlem, amit az internetes kultúrával foglalkozó emberek így jellemeznének: "LOL SO RANDUMXD". Az iszonyatosan tömény hülyeség és minden, utána a komoly rész is nagyon emlékezetessé teszi.
    A többi vicces animével szemben ez az utóbbi kettő amin tényleg tudtam nevetni.

Interstella 5555: Daft Punk. Régóta kedvenc zenekar. Az én szememben egyedi darab. Olyan mint egy hatalmas AMV.

Rozen Maiden: itt nincs semmi magyarázat. Tényleg.