Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Original sztori, nem tudtam semmit sem róla korábban, csak azt, hogy a regény a 2018-as Project Anima második helyezettje volt "sci-fi és robotok" kategóriában. Elég jól kezdődött, az animáció (Satelight) erős, és a sztori is érdekes, bár van némi Gurren Lagann-utóíze.
Az elso resz alapjan eleg sulyos mindfuck, es nyilvan minden egyes vonal gyonyoru.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Genres: Action, Fantasy
A közeljövőben egy fekete meteorból idegen lények potyognak, melyek minden zene forrást megtámadnak.
Három főkarakter nyugati partról NerwYork-ba szeretne eljutni, az út során, zene segítségével megküzdenek az idegen lényekkel.
Ez az egyik nagy név a mostani felhozatalból, látszik is a beleölt munka, az igényes animáció. A mangáját ennek is követem (bár elég rég frissült) és viszonylag jól is indult - a főhős igyekszik okos döntéseket hozni és nem megy bele hülyeségekbe -, de az ecchi és a harem sajnos ezt is elvitte időnként más irányba, gondolom, az anime sem fogja kihagyni ezeket. Mindegy, egyelőre nézős marad.
Szokásos "kirúgtak a hős csapatából, pedig messze hasznosabb vagyok mindenkinél, de sebaj, úgy is vidéken akartam letelepedni"-típusú sztori, amiből ha egyet láttál, már mindet láttad (kezdetben ezért is kevertem egy másikkal, aztán megnézés közben ismerősnek tűnt, és rájöttem, hogy ennek a mangájába is beleolvastam már régebben). Ez a riasztóan hosszú cím ellenére a nyugisabb fajtából való, talán ez is lesz a veszte később, de egyelőre megtartom.
Genres: Adventure, Fantasy, Romance
Fő a változatosság
Iskolás diákok egy nap azon kapják magukat, hogy egy másik világba teleportálják őket, ahol a játékszabályok uralkodnak.
Főhősünk az osztály kövér fiúja, akivel senki nem akar bandázni, különös próbatételek elé kerül.
Mechás csihipuhi, de nem volt annyira szörnyű az első rész, talán nézhető lesz.
Viccesnek tűnt, de nem az, elég erőltetett slapstick. Ennyi elég is volt belőle.
Genjitsu Shugi Yuusha no Oukoku Saikenki 1x13 END: A mangát is kb. eddig a pontig olvastam, ahol véget ért. Nem volt túl jó az anime változat, a januárban érkező folytatásra nem fogok visszatérni. 4/10
Seirei Gensouki 1x12 END: Ennek az eredetijét még ne molvastam, de még így is rohanósnak tűnt, amiben aztán a későbbi kritikák is megerősítettek. Valamikor folytatódik majd ez is, de kihagyom. Ez azért nem volt olyan rossz, de majd elkezdem a könyveket inkább. 5/10
Tensei Shitara Slime Datta Ken 2/2x12 END: Ez jó volt végig, Rimuru ellenfelei emelték a tétet, de a Demon Lord Rimuru ellen esélyük sem lehetett. Valamikor jövőre jön majd egy film, és szerintem a sorozat is folytatódik, elég népszerű világszerte. 7/10
Cheat Kusushi no Slow Life: Isekai ni Tsukurou Drugstore 1x12 END: Ehh, végignéztem, szóval 4-nél rosszabbat már nem kaphat, de nem igazán tudom, miért néztem végig. Nagyon gyagya volt sokszor, és talán arra vártam, hogy legyen egy kis romkom is, ha már ennyi potenciális háremtagot maga köré gyűjtött a főhős, de még a szikráját is mereven elutasította. Akármi is lesz a folytatás (ha lesz), kihagyom. 4/10
Tsuki ga Michibiku Isekai Douchuu 1x12 END: Viszonylag tűrhető is lehetett volna, ha nincs az utolsó rész... 4/10
Kobayashi-san Chi no Maidragon S 1x12 END: Bár a várakozsokkal ellentétben nem a sárkányölős sztoriról szólt, ezek a kis epizódok is egész jók voltak, jöhet még bármennyi (folytatás még nincs beharangozva). 8/10
https://twitter.com/NEBU_KURO/status/1440944255011225601
https://9gag.com/gag/anQp16b
Utoljára szerkesztette: Seth, 2021.09.26. 19:15:12
PSN ID.: Beegabor
Nem dohányzik benne mindenki, mint a gyárkémény
Hiányzik Ed
Faye sziluettje nem illegeti magát.
Értem, hogy Jack Black, de na! :D
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Érkezik is tőle két új dal - szintén a Demon Slayer animéhez - 2022 januárjában.
Október 10-étől 7 epizódon keresztül újra nézhetjük a Kimetsu no Yaiba Mugen Ressha mozit (itt lesz LiSA 2 dala), majd december 5-től egy egyórás első epizóddal kezdődik a tényleges második évad (itt jön Aimer két dala).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.09.25. 17:27:05
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Opening theme + Ending theme - LiSA + Yuki Kajiura
(Gondolom a rekordokat döntögető Homura dalocska után nem akarták "elengedni" őket.)
LiSA 3 dalt is kiad még az idén. Most szeptember elején érkezett tőle az új single, októberben ott a SAO mozifilm főcím dala, november 17-én pedig a Demon Slayer sorozat nyitó és záró témája kerül kiadásra. Ez a nő 200%-on pörög.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.09.25. 16:53:40
//** = iskola, és a 'szokásos' képek a sorozatokból
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szomoru.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Benne az új LiSA dallal.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.09.16. 10:04:19
SAO Asuna Movie Theme song by LiSA + ReoNa
A színvilág az tényleg olyan - a zenei alap/ének nyilván lassabb, és a dél is 4+ éves.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.09.14. 15:37:13
日向坂46『ってか』
Love Live! Superstar!! 2021
Genres: Music, Slice of Life, School
Sulis lányok idol üzemmódba kapcsolnak.
más - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
AKB48
"A zenekart Akimoto Jaszusi alapította, 7924 lány meghallgatása után, 2005 második felében."
Óooo szegény . . .
Fuyue Kotone
Chinatsu Maria
Ichika Nenne
Nagase Yui
Kisaki Anna
Kudou Rara
Sachiko
Miku Maina
Seina Arisa
Komine Hinata
Himesaki Hana
Yatsugake Umi
Arisaka Miyuki
Yuzuki Yuka
Kimijima Mio
Maria Nagai
Link
Igen...dekoratív hölgy.
. . . legalábbis nem látom, hogy lett volna vakbélműtétje <#hehe>#hehe>
Nemtom mit árul itt a bolt előtt, de vettem egy raklappal :D
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.09.12. 01:47:43
Nem a női ábrás ajtón kel kopogtatni, hanem a másikon.
Valami gazdag, befolyásos japán nőszemélyhez kell beoldalazni, szép szál európai legényként, jó hát 40+-al lehet nem a 20-as lányok állnának sorba hanem 60-70-es mamik <#hehe>#hehe>, de kint vagy . . .
Es oda nem kell szonyeg szelen bekonyorognie magat az embernek.
Szoval, koreai holgyekre jobban ra lehetne cuppani ;-)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Legkorábban előreláthatólag 2022-ben, mert erre az évre Japán már bezárt.<#sir>#sir>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.09.11. 19:49:06
Tegye fel a kezet az a 40+-os, aki nem (javitom: szivesen gyurne) gyurne maga ala egy jokepu es ruganyos 20-as (azsiai) not!
En jelentkeztem.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2021.09.11. 19:23:30
Ez nagyon aberrált nekem. Japánban semmi sem szent? Hát hol marad a női nem tisztelete? Ezek után nehéz lesz úgy néznem rájuk, mint eddig.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.09.11. 19:01:50