72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • RelakS
    Betmenbe nem ástam bele magam.
    Csodálkoztam is ezerrel, mikor a Batman: kezdődik-ben nem joker nyírta ki Wayne-éket :)

Amúgy meg ha ennyire akarnak feketéket nem heterókat, stb, a történetekbe, akkor írjanak egyet, és ne a régi jó történeteket barmolják el...
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, jól tudod:

"The OG Nick Fury it's a white man. His appearance changed more less in the year 2000. They decided they wanted to base this new version of Nick Fury on Samuel L. Jackson, going so far as to negotiate likeness rights with the actor."

Csak akkoriban nem nyomták mindenhol a témát (BLM), és az emberek nem pavlovi reflex-szel hánytak a témától. Szemöldök rángás biztos volt a rajongóknál, de...

//szerk:
    Black Superman...

Mint minden ilyen változtatásra, bizonyára erre is kitaláltak vagy kitalálnak majd egy "alternatív" univerzumot...
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2021.11.28. 13:42:58
  • RelakS

Amúgy jól tudom, hogy a Marvel-es Fiury is eredetileg fehér?

Ez meg üdvözletét küldi :D Ennek kell a nagyon Banplz :D
  • IMYke2.0.0.0
    Na, hát igen, az lett volna a rosszabbik véglet, ha fekete-non-binary-nő lett volna a Black Dog...
  • RelakS
    Még mindig jobb, mint amikor valami fekete csajt raktak be egy középkori európai nemesnek. Már nem tudom, hogy pontosan melyik sorozatban és ki volt, de valószínű, hogy a középkori Európában egy szerecsen csak úgy lófrálhatott nemesként :)
  • IMYke2.0.0.0
    Személy szerint: nekem nagyon is számít.
    A bőrszíne, a származása, a neme, de még a szexuális identitása is legyen olyan, mint amilyennek EREDETILEG megálmodta a készítő/író.
  • BEAST #72369
    Miért ne számítana. Valaki kitalált egy történetet és karakterekkel töltötte fel. Miért lenne az természetes hogy ezen bárki bármit változtasson?
  • LasDen #72368
    mintha számítana hogy valaki fekete v fehér...
  • IMYke2.0.0.0
    A blackwash-nál már fogtam a fejem -- szerintem, ezek komolyan megörültek, amikor kiderült, hogy az egyik szereplő (bece)neve "Black Dog", mert így azonnal tudták, hogy belenyomhatnak egy afro-amerikai szereplőt a sorozatba, és rögvest PC lesz a sorozat a mai trendeknek megfelelően.

Csak azt felejtették el, hogy ha a japánok akarják, akkor valóban sötétbőrűre festik azt a karaktert, aki sztori szerint fekete, minden más esetben FEHÉR (a nézők és készítők számára meg értelemszerűn a saját) bőrszínű...
    Így Black Dog (azaz Jet) is maximum cserzett bőrű melák lehetne.

Original:

Netflix:
  • BEAST #72366
    Az első mondattal teljesen egyetértek. :)
  • Nagydög
    En inkabb azt mondanam, papirforma szeruen belebuktak egy lehetetlen feladatba. Az eredmeny egyszerre idegesito es szeretheto katyvasz lett.
  • ximix #72364
    fél off
    Cowboy Bebop - Csillagközi fejvadászok (TV Series 2021-)
    Genre: Action, Adveture, Crime

Jó sikerült, jönnek elő szépen a régi emlékek.

És akkor jazzzz

Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.11.28. 00:37:54
  • CSOCSO
    Az arcane viszont jo volt!
  • ximix #72362
    fél off
    Blade Runner: Black Lotus 2021
    Genres: Sci-Fi, Suspense

Vegyesek az érzéseim.
    A világ amiben játszódik részletgazdagon van megjelenítve, némelyik vágókép a zenével nagyon jó, tetszik.
    A karakterek mimikája ellenben nem.

• CSOCSO
    Egesz kellemes. Feltem a CGI grafikatol de kb az eddigi legjobb cgi amit eddig lattam. Tokre jol atjonnek az erzelmek.
  • CSOCSO
    Hat nemtom.. Majd meglatjuk. Nem kedvelem igazan az ilyen cgi cuccokat.
  • ximix #72359
    OFF
    Arcane a Riot game animációs sorozata, lehet még Csocsonak is tetszeni fog

Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.11.10. 22:31:38
  • TBTPumpa
    A 20. kislemez:
    LiSA - 明け星

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.11.07. 19:24:13
  • Rafanir
    Sziasztok!
    Ha esetleg érdekel titeket egy vérbeli retró anime, akkor ajánlom figyelmetekbe a Gall Force című alkotást. ^^

• Nagydög
    Koszi! A nyilvanvalobbakat mar szerencsere magam is eszreveszem.
  • dave9004
    ha ráérsz várni fansubra, akkor csak a Novaworks fansubbal nézd. Netflixes eléggé félrefordít és ki is hagyott belőle fontos dolgokat.
  • CSOCSO
    Platinum End et nezi vki? Halvany death note beutese van. Egesz erdekes 2 resz utan.
  • Nagydög
    Es itt van vegre Komi san is. Elvileg mar oktober 7. ota kint van, de matol a Netflixen is fent van.
    Nem vagyok jaratos mangakban, de allitolag mar sokan nagyon vartak, mikor lesz anime belole. Slice of life. Iskola. Nemasagig kommunikacio keptelen fohosno. Es a tobbiek is valogatott fura figurak.
  • ximix #72352
    Ousama Ranking / Ranking of Kings 2021
    Genres: Adventure, Fantasy

Bojji a süket elsőszülött kis herceg kalandjai Kageval az árnyékkal.

Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.10.21. 15:16:08
  • RelakS
    Akkor én különc vagyok, hogy már rühellem, ha jön valami napom, és mindenkivel jópofizni kell? :D
  • LasDen #72350
    a logikája az, hogy mindenki sdzereti ha fölköszöntik. Mert vele foglalkoznak, ő van a középpontban stb. És minél több annál jobb. Aztán gondolom ebből kiindulva terjedt el, hogy elmondod fűnek-fának. Bár szerintem az gáz, hogy kierőszakolod az emberekből, hogy köszöntsenek föl.
  • TBTPumpa
    Óóó nem is hinnéd. Valóságos divatja van ennek, de totál hétköznapi emberek is dicsekednek arrafelé a születésnapjukkal és akkor random emberek felköszöntik őket. Néha még egy-egy közismert személy is szokott írni nekik, ha épp be van "tagelve". Valahol aranyos, de nem teljesen értem ennek a logikáját. Más világ az.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.10.19. 22:21:30
  • Trucker39
    Nem tudom. Nem vagyok arrafelé ismerős.
    Minden évben ír, mond valamit ezen a napon.
    Tavaly mimózát kapott valakitől és azt osztotta meg.

LiSA meg tortával szokott fényképezkedni. Igaz, a két hölgynek egészen más a habitusa.

Nagydög: Köszönöm! Valami hasonlót írtam a hozzászólások közé.

Ja igen: Láttam a "Virágboltban" a Violet Evergarden filmet megjelenni.
    Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2021.10.19. 20:47:46
  • Nagydög
    A helyes megfejtes: Szuletesnapom van/lett. Tanjoubi ni narimashita.

Trucker, a jolnevelt valasz erre, ha erdekel: お誕生日おめでとう(otanjoubi omedetou)
  • LasDen #72346
    szokás egyáltalán a születésnapoddal dicsekedni? mármint nemtom celebéknél hogy megy ez...
  • Trucker39
    Nem vitte túlzásba a dicsekedést.

Boldog születés napot!

A legszebb éveit éli szerintem.
  • Trucker39
    Ez olyan...Kalafina-s volt.

Furcsállottam, hogy nem találom a hivatalos oldalán. Közben meg nem jó helyen kerestem.

Remélem, készítenek hozzá valami jó videót is.

Azért az nagyon érződik, hogy sikerült minőségi zeneszerzőt beszerezni ehez a zenéhez ismét. Meg sem lepődnék - ha jó lesz a videó - hogy összeszednének akkora nézettséget, mint a Homura zenével.
  • avensis18
    Látta már valaki tokyo revengers ?

Mini Militia App Lock
    Utoljára szerkesztette: avensis18, 2021.10.18. 13:29:46
  • TBTPumpa
    Gyorsan meg is lett az 1 millió megtekintés.

Plusz megjelent az Akeboshi is, LiSA új dala, amely a Kimetsu no Yaiba második évadához készült:
  • Trucker39
    Jó lett!

Link1
    Link2
    Link3
    Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2021.10.18. 09:32:42
  • LasDen #72340
    nem, nem érdekel... :D
  • Trucker39
  • UUUU
    Nem gondoltam, hogy kinai anime lehet ennyire jo, pedig de.
    Yi Nian Yong Heng
  • Trucker39
    Értem.

Ilyen nagy munkába azért ne kezdj miattam.

Szerencsére vagyunk néhányan rajongói. Sajnos magyarországon, meg úgy európában elég kevesen.
  • ximix #72336
    OFF
    Elsőnek egy ilyen LiSA-t kerestem ahol jól látszódik a felkarja és arra megpróbálni egy börtöntetkót felvésni "szívecskébe Trucker + Lisa", de aztán szembejött ez a ifjonti képe és adta magát :)