72805
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
fél off
Cowboy Bebop - Csillagközi fejvadászok (TV Series 2021-)
Genre: Action, Adveture, Crime
Jó sikerült, jönnek elő szépen a régi emlékek.
És akkor jazzzz
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.11.28. 00:37:54 -
Az arcane viszont jo volt! -
fél off
Blade Runner: Black Lotus 2021
Genres: Sci-Fi, Suspense
Vegyesek az érzéseim.
A világ amiben játszódik részletgazdagon van megjelenítve, némelyik vágókép a zenével nagyon jó, tetszik.
A karakterek mimikája ellenben nem.
-
Egesz kellemes. Feltem a CGI grafikatol de kb az eddigi legjobb cgi amit eddig lattam. Tokre jol atjonnek az erzelmek. -
Hat nemtom.. Majd meglatjuk. Nem kedvelem igazan az ilyen cgi cuccokat. -
OFF
Arcane a Riot game animációs sorozata, lehet még Csocsonak is tetszeni fog
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.11.10. 22:31:38 -
A 20. kislemez:
LiSA - 明け星
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.11.07. 19:24:13 -
Sziasztok!
Ha esetleg érdekel titeket egy vérbeli retró anime, akkor ajánlom figyelmetekbe a Gall Force című alkotást. ^^
-
Nagydög #72356 Koszi! A nyilvanvalobbakat mar szerencsere magam is eszreveszem. -
ha ráérsz várni fansubra, akkor csak a Novaworks fansubbal nézd. Netflixes eléggé félrefordít és ki is hagyott belőle fontos dolgokat. -
Platinum End et nezi vki? Halvany death note beutese van. Egesz erdekes 2 resz utan. -
Nagydög #72353 Es itt van vegre Komi san is. Elvileg mar oktober 7. ota kint van, de matol a Netflixen is fent van.
Nem vagyok jaratos mangakban, de allitolag mar sokan nagyon vartak, mikor lesz anime belole. Slice of life. Iskola. Nemasagig kommunikacio keptelen fohosno. Es a tobbiek is valogatott fura figurak. -
Ousama Ranking / Ranking of Kings 2021
Genres: Adventure, Fantasy
Bojji a süket elsőszülött kis herceg kalandjai Kageval az árnyékkal.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.10.21. 15:16:08 -
Akkor én különc vagyok, hogy már rühellem, ha jön valami napom, és mindenkivel jópofizni kell? :D -
a logikája az, hogy mindenki sdzereti ha fölköszöntik. Mert vele foglalkoznak, ő van a középpontban stb. És minél több annál jobb. Aztán gondolom ebből kiindulva terjedt el, hogy elmondod fűnek-fának. Bár szerintem az gáz, hogy kierőszakolod az emberekből, hogy köszöntsenek föl. -
Óóó nem is hinnéd. Valóságos divatja van ennek, de totál hétköznapi emberek is dicsekednek arrafelé a születésnapjukkal és akkor random emberek felköszöntik őket. Néha még egy-egy közismert személy is szokott írni nekik, ha épp be van "tagelve". Valahol aranyos, de nem teljesen értem ennek a logikáját. Más világ az.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.10.19. 22:21:30 -
Nem tudom. Nem vagyok arrafelé ismerős.
Minden évben ír, mond valamit ezen a napon.
Tavaly mimózát kapott valakitől és azt osztotta meg.
LiSA meg tortával szokott fényképezkedni. Igaz, a két hölgynek egészen más a habitusa.
Nagydög: Köszönöm! Valami hasonlót írtam a hozzászólások közé.
Ja igen: Láttam a "Virágboltban" a Violet Evergarden filmet megjelenni.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2021.10.19. 20:47:46 -
Nagydög #72347 A helyes megfejtes: Szuletesnapom van/lett. Tanjoubi ni narimashita.
Trucker, a jolnevelt valasz erre, ha erdekel: お誕生日おめでとう(otanjoubi omedetou) -
szokás egyáltalán a születésnapoddal dicsekedni? mármint nemtom celebéknél hogy megy ez... -
Nem vitte túlzásba a dicsekedést.
Boldog születés napot!
A legszebb éveit éli szerintem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ez olyan...Kalafina-s volt.
Furcsállottam, hogy nem találom a hivatalos oldalán. Közben meg nem jó helyen kerestem.
Remélem, készítenek hozzá valami jó videót is.
Azért az nagyon érződik, hogy sikerült minőségi zeneszerzőt beszerezni ehez a zenéhez ismét. Meg sem lepődnék - ha jó lesz a videó - hogy összeszednének akkora nézettséget, mint a Homura zenével. -
avensis18 #72343 Látta már valaki tokyo revengers ?
Mini Militia App Lock
Utoljára szerkesztette: avensis18, 2021.10.18. 13:29:46 -
Gyorsan meg is lett az 1 millió megtekintés.
Plusz megjelent az Akeboshi is, LiSA új dala, amely a Kimetsu no Yaiba második évadához készült:
-
Jó lett!
Link1
Link2
Link3
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2021.10.18. 09:32:42 -
nem, nem érdekel... :D -
-
Nem gondoltam, hogy kinai anime lehet ennyire jo, pedig de.
Yi Nian Yong Heng -
Értem.
Ilyen nagy munkába azért ne kezdj miattam.
Szerencsére vagyunk néhányan rajongói. Sajnos magyarországon, meg úgy európában elég kevesen. -
OFF
Elsőnek egy ilyen LiSA-t kerestem ahol jól látszódik a felkarja és arra megpróbálni egy börtöntetkót felvésni "szívecskébe Trucker + Lisa", de aztán szembejött ez a ifjonti képe és adta magát :) -
Most már így néz ki.
-
Köszönöm!
Nem tudok én semmit. -
Hmm LiSA küldött neked egy képet szülinapodra
Trucker, te valamit nagyon tudsz -
Platinum End 2021
Genres: Drama, Supernatural
Theme: Psychological
Depressziós srác a halálba menekülne, de egy angyal megmenti és új képességeket ajándékoz neki, de nem ő az egyedüli és kezdetét veszi a harc.
-
Nem sajnos, de nagyon szeretném valami nem Netflix-s helyen megnézni.
A naptárat meg az ÁFA-s árának az ÁFA-val növelt.... jó édes, magyar... inkább nem írom ide, amit gondolok. -
A Violet Eventgarden anime film már elérhető Netflixen (magyar felirattal is). Láttátok már?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.10.14. 22:13:31 -
Yep, nem annyira LiSA-s vagy éppen motiváló, mint mondjuk az előző SAO mozifilm (Ordinal Scale) zenéje:
Sokkal inkább olyan, mint egy Yoasobi dal, bár mivel az abban lévő srác volt ennek a dalnak a társszerzője, így... nem is értem, hogy miért lepődtem meg a végeredményen.
A ReoNás naptár megint szuper lett. Sony Music Japántól meg lehet rendelni, jó drágán elküldik nagyon szívesen.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.10.14. 22:07:17 -
Sikerült a premierre időben a TV elé ülnöm.
Tetszett. Még szokni kell szerintem. Elég ...kevéssé LiSA-san hangzott.
Most viszont naptárt kell beszerezni. :)
Amíg sikerül, vagy legalább a képeket begyűjteni, addig jó lesz telefon háttérképnek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Az új Sword Art Online mozifilm betétdala by LiSA:
-
Nagydög #72326 Attol tartok, ez azt jelzi, oreg vagy. A klasszikus kalandfilmeket idezi, az a varazsa. En is szorgosan nezem.
-
Senpai ga Uzai Kouhai no Hanashi / My Senpai is Annoying 2021
Genres: Comedy, Romance, Slice of Life
Az alacsony termetű Futuba mindennapjai.