72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
most neztem meg a 5 centimeterst. nagyon szep tortenete van. tetszett. -
Köszi :)
Hát igy elolvasva az ismertetöt nem az én stilusom :D -
még nem...de term az is meglesz :D -
a melodies-t is lattad? -
Ef- Tale of Memories -
Ef? Az mi? :) -
Most hogy mondod, nemrég lett kész az eredeti visual novel angol fordítása, úgyhogy azt most elkezdtem.
Az animét azt még nem láttam, de ez eddíg nagyon tetszik. -
ok nézem... -
tegnap befejeztem az Ef-t....ez valami kegyetlen jó volt...nem számítottam ilyen történetre...Chihiros szál jobb volt min a Miyako-Hiro, de ütött nagyon.... -
Prof William #29873 Kb a 14-5 rész körül amikor kettéválik a sztori onnantól lesz igazán jó. + az anyjuk transzmutálását szépen levezetik később + hogy miért lett minden úgy ahogy történt... Miért Tudta Al lelkét visszahozni Ed az anyjukét meg nem stb. Ez pl az előző sorozatban is érdekelt de itt meg is van magyarázva. -
Mustang: azért a sima szériában is voltak komolytalan dolgai emlékeim szerint :D Valamint a BH-ban is komoly lesz, nyugalom...
Majd az első komolyabb eltérés után más véleményen leszel... :D -
Hohoóóóhhaa,mi lesz még itt a végefele,olyan 43körül indul be igazán a végjáték,addig i nájszos azért..Sokkal epicebb eddig a végjáték,mitn a réginél. -
hát lehet megnézem a történet kedvéért, de most néztem az első 5 részt belőle és vhogy nem az igazi...
pl. Roy Mustang nekem az eredetiben egy hidegvérű, komoly szereplőként volt bemutatva, itt meg bohóckodik, meg esőben próbál csettintgetni, azért ne már...
valahogy az epic érzet így az elején a régihez képest totál kiveszett, főleg a gyerekkor és az anyjuk megalkotását úgy elkapkodták, hogy rossz volt nézni, az eredetinél úgy bámultam a monitort, itt meg a mivan? ez most hogy kerül oda? kérdések keringtek...
napersze megnézem majd és akkor mondok véglegest
hozzá kell tennem, hogy az eredetinek meg a végén néztem, hogy ez most meg miaf***? hogy jön ez ide? az nem jött be -
Serial Experiments Lain végignézve:
Annyira nem tetszett mint vártam, pedíg szeretem az efféle pszichológiai-filozófiai agyzsibbasztást, de ebben valahogy nem tudtam rávenni magam hogy érdekeljen a szereplők sorsa. Jó dolog az okoskodás is, de egy történettől sztem az legyen az első és legfontosabb hogy érzelmeket váltson ki. -
de ha jól tudom, akkor ugye Kamui - meg a yoshiwara arc is kapcsolódik valahogy - is benne lesz meg Gintokiék múltjából is megtudunk valamennyit...jó lenne ha az új sorozatban lenne olyan arc ami az amanto háború alatt játszódik :D
és azé a movie is szépen néz ki, ahogy láttam :D -
DVD soká lesz, de megéri :D Még ha recap is lesz csak (bár inkább remake trailer alapján), akkor is megnézem. Kétszer. Legalább.
btw, folyton sírtak az alacsony költségvetés miatt, de aztán pl. Yoshiwara arc milyen gyönyörűen volt már meganimálva O.o -
nah...végeztem gintamával....fantasztikus volt...ennyi :D alig várom a filmet...bár ahogy olvastam majd csak a dvd-t subbolják...az meg gondolom valamikor júliusban lesz :(
Sok idő felszabadult ezáltal...úgyhogy el is kezdtem az ef-t....:D -
Igen, a japóknált így értettem. :)
Elméletileg idén jön japánon kívül is, de, hogy mikor azt már nem tudom. -
Prof William #29864 Gondolom csak japán mozikban megy pedig nem sajnálnám rá a jegyet az tuti. -
"Még várhatsz rá, elsejétől megy a mozikban "
Erre kérdeztem rá, h jun1? :D
De már válaszoltál, h május 1, amugy a dvd gondolom jó ha fél év mulva elérhetö lesz :(
Tényleg NGE 2.0-nak nem mostanában kéne megjelennie? -
Júni 1, mármint a dvd/bd? Én nem láttam ilyen dátumot.
Mozikban pedig május 1-től megy.
Amin én csodálkozok, hogy február óta kint van bd-n a Miyamoto Musashi: Souken ni Haseru Yume és még sehol egy subolt release... -
Prof William #29861 Júni 1 től jön a DVD?
Már Mangáját is imádtam. Ha azt követik rossz dolog nem sülhet ki belőle. -
Juni 1?
Én kiváncsian várom blue gender is egyik kedvencem :) -
Még várhatsz rá, elsejétől megy a mozikban a japóknál, elötte csak fesztiváloztatták, szóval alrébb még a dvd/bd... -
és AA-n csodálkozva láttam, hogy már itthon is adták :D de azé meglessük mer jónak tűnik... -
ja, erről már volt itt szó. Beszéltük is, hogy erősen hajaz a Blue Gender-re -
nah...megnéztem a Toki wo kakeru shoujot...:D ez is mekkora volt basszus...:D holnap meg szerintem Summer wars lesz....
-
ezt is akarom :P most! -
Prof William #29854 Nem nem ráncfelvarrás. Úgy a 15 rész után TELJESEN más irányba megy a történet. Az előző sorozat nem követte mangát azért lett olyan amilyen ez viszont már igen és manga története sokkal kidolgozottabb.
Még a homoncolusok egy része is más mert a régi sorozatban legalább 2 homonc volt akik nem is szerepelnek az újban. Vagyis szerepelnek de máshogy néznek ki. Úgy ahogy a rajzoló megálmodta.
-
ez a .hack ez mi??? :D -
A 3 extra részt tessék hozzá venni. Mindjárt befejezem azokat is. És így tényleg teljes egészet alkot a történet. :) Legalábbis úgy tűnik. Mondjuk állítólag több novella van még :P -
Amúgy a Brotherhood nekem is sokkal jobban bejön mint az előző sorozat. -
Azért a mangakát jól megdolgoztatják, mostanában eddig is durván megnövelte a fejezetek oldalszámát, de ha minden igaz az utolsó fejezet 150(!) oldalas lesz. -
Wow, pedig az "eredeti" marhára tetszett, egyik legjobb anime. Brotherhood ennyivel jobb? -
Ennyivel jobb mint az eredeti? Azt hittem rancfelvarras az egesz.
Ismer valaki Tower of Druaga-hoz vagy Ragnarok-hoz hasonlo fantasy vilagban jatszodo animet? A kulonbozo gyujtohelyeken ha lehet is keresni max annyira hogy fantasy anime, de kifejeztten olyasmit keresnek mint ez a ketto. :) -
Délután megnéztem a The Place Promised in Our Early Days-t....kicsit vontatottnak éreztem, de mégis volt benne valami.....az egész gyönyörű volt, ahogy egy filmtől elvárható....fasza volt :D -
Prof William #29846 Full Metal Alchemist Brtoherhood 46 rész megnézése után...
Az előző 52 részes sorozat még csak arra sem méltó hogy ennek a sorozatnak a lába nyomát nyalogassa.
Remekül össze van rakva az egész. A sztori sokkal nagyívűbb mint az előzőben és a főellenség is sokkal stílusosabb. Szerencsére kihagyták a homoncolusok eredete/legyőzése nevű marhaságot és másik világos kavarást.
Egyszerűen epic az anime és mivel ahogy a hallom mangával együtt fogják befejezni nem kell attól tartani hogy kitalálnak neki valami idióta lezárást. -
Na megnéztem Baccano!-t... Már egy ideje itt ült a gépemen, de valahogy sosem volt hangulatom hozzá... Többször nekikezdtem már, de aztán 1,5 perc után kinyomtam :D
Nem tudtam mit hagyok ki.
Most már tudom mit hagytam ki.
Mesteri. Sok karakter, és jó karakterek vannak benne. Mindegyik szerethető valahogy, egyik sem egysíkú.
A történetvezetés kissé fura, ilyen mozaikos. Látszólag független részeket mutatnak be (egy részen belül is), de a végére összeáll a kép. Az első résznél mindenképp tovább kell haladni, ami egyébként egyáltalán nem rossz, viszont nagyon nem jön át, hogy mi van. Kusza, mert csak töredékeket látunk. De az utolsó részben minden tiszta lesz. Illetve nem is kell addig várni, mert a bizonyos szálak közötti összefüggést hamarabb meglátjuk, a rések elkezdenek szűkülni, bizonyos helyeket már mi magunk is be tudunk tömni kis fantáziával és kreativitással. :) -
de arra és én is arról beszéltem -
Nekem speciel marhára bejött a Spirits Within... talán azért nem volt sikeres, mert köze nincs a Final Fantasyhoz, mondjuk akkor abszolút nem vágtam mi az... ma csak enyhén fingom sincs róla :P még sosem éreztem késztetést körökre osztott RPGre...